Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Оооо ајде нека му е здрава и жива ќеркичката:pipi:...ајде вие спремајте се за 3 саати иаме авион за Мадрид ќе идеме на теганици:):back:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Албиол по 2 пат татко,ќерка да му е жива и здрава...
Ај нека му се множат децава, барем има со шо да ги гледа, не кај нас владава бара повеќе деца а нема со шо да се гледаат:toe:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.
А зошто па баш централен. Сега најдобро би било да се донесе лев бек, за стопери ги имаш Албиол и Гарај(па ете го и Метцелдер), и ако нешто им се случи некој од овие може и Рамос да игра во средина, а Арбелоа ќе си ја земе десната страна. Проблемите до враќањето на Пепе, па и понатака во одбраната се решени. :helou:

Него Лејди Гаго го поврзуваат и со Интер... ќе треба добро да размислат ако има понуда.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Вакво нешто нема никогаш да се случи.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Ова сигурно нема никогаш да се случи.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Попрво Роналдињо ќе дојде во Вардар него ли ова да се деси.:tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Имам предосеќа дека Кака ќе експлодира следнава полу-сезона....па јас на мајка:):)....
Иначе се е поверојатно дека Интер ќе го лапне Коларов,па ни остануваат останатите алтернативи(доколку воопшто ѓи има)...или да играме како што игравме досега...со Арбелоа лево.......
Исто така се надевам да ќи видам во неколку утакмици по ред Игуаин и Бензема заедно напред.....:smir::smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Имам предосеќа дека Кака ќе експлодира следнава полу-сезона....па јас на мајка:):)....
Иначе се е поверојатно дека Интер ќе го лапне Коларов,па ни остануваат останатите алтернативи(доколку воопшто ѓи има)...или да играме како што игравме досега...со Арбелоа лево.......
Исто така се надевам да ќи видам во неколку утакмици по ред Игуаин и Бензема заедно напред.....:smir::smir:
Не е веројатно ништо, бар ја неам такво нешто прочитано. Откога Реал се замеша, замреа некако шпекулациите, се надевам Перез ќе се избаци од некоја страна сеа, и ќе го донесе Коларов. Иначе последно што читав е дека Балардини изјавил дека по се изгледа ќе го изгуби Коларов оваа зима. :toe:

Од каде си сигурен дека Фабрегас во Реал ќе игра исто како што игра во Арсенал ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom