Сериозно добра идеја.Да им го земеме Туре на Сити:pos2:
Сериозно добра идеја.Да им го земеме Туре на Сити:pos2:
Ај нека му се множат децава, барем има со шо да ги гледа, не кај нас владава бара повеќе деца а нема со шо да се гледаатАлбиол по 2 пат татко,ќерка да му е жива и здрава...
А зошто па баш централен. Сега најдобро би било да се донесе лев бек, за стопери ги имаш Албиол и Гарај(па ете го и Метцелдер), и ако нешто им се случи некој од овие може и Рамос да игра во средина, а Арбелоа ќе си ја земе десната страна. Проблемите до враќањето на Пепе, па и понатака во одбраната се решени. :helou:Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.
Али батето ќе тражи астрономски висока плата...:smir:Сериозно добра идеја.
Вакво нешто нема никогаш да се случи.Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.
Да им го земеме Туре на Сити:pos2:
Ова сигурно нема никогаш да се случи.Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Инаку што толку запнале да донесат бек.Нека се најде некој централен гледате дека и кај Албиол нешто не штима,добро му е на Рамос нека си игра кај што си е.
Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.
Не е веројатно ништо, бар ја неам такво нешто прочитано. Откога Реал се замеша, замреа некако шпекулациите, се надевам Перез ќе се избаци од некоја страна сеа, и ќе го донесе Коларов. Иначе последно што читав е дека Балардини изјавил дека по се изгледа ќе го изгуби Коларов оваа зима.Имам предосеќа дека Кака ќе експлодира следнава полу-сезона....па јас на мајка....
Иначе се е поверојатно дека Интер ќе го лапне Коларов,па ни остануваат останатите алтернативи(доколку воопшто ѓи има)...или да играме како што игравме досега...со Арбелоа лево.......
Исто така се надевам да ќи видам во неколку утакмици по ред Игуаин и Бензема заедно напред.....:smir::smir:
Од каде си сигурен дека Фабрегас во Реал ќе игра исто како што игра во Арсенал ?Абе што знам да сум во управата на Реал би направил нешто доколку во иднина Кака не се подобри на лето ќе предложам трансфер Кака-Фабрегас а со Игуаин:nenene:.