Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е проблемот купувањето на играчи, секоја екипа троши по милионски суми секое лето освен Арсенал :), али во исто време има минимум 4-5 играчи од школата во првиот тим. Големата глупост што ја прави Реал со младите таленти за мене е разорна и ме нервира. Страшно.

Голема утеха е тоа веруј ми, барем за фан на фудбалот, а за не фан на титулите. :pipi:
Се надевам ќе продолжите да вадите таленти, да не се мачат да ги бараат.
Само се прашувам дали ќе извадите нешто како Раул.

И следи приказната дека е од атлетико...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Кога ќе му го бапне некој од позади, тогаш му е денот.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Гути има повеќе талент за фудбал од цел среден ред на Манчестер заедно, само шо е поголема мрза од мене :) (а тоа е стварно голема мрза :) ), и има ептен сељачко и глупо понашање, може тоа шо сме немале салам тренер со години кој ќе биде еден вид негов ментор се одразило на него, важно стои констатацијата на Иван погоре дека во негов ден е најдобар, само шо не верувам да видиме повеќе од 2-3 такви партии од него до крај на кариера.

G

Gray Foxx

Гостин
Гути има повеќе талент за фудбал од цел среден ред на Манчестер заедно, само шо е поголема мрза од мене :) (а тоа е стварно голема мрза :) ), и има ептен сељачко и глупо понашање, може тоа шо сме немале салам тренер со години кој ќе биде еден вид негов ментор се одразило на него, важно стои констатацијата на Иван погоре дека во негов ден е најдобар, само шо не верувам да видиме повеќе од 2-3 такви партии од него до крај на кариера.
И сега јас стапуам на сцена кога викам дека Фил Невил е појак од цела одбрана на Реал Мадрид само што има помал талент за фудбал од мене( а тоа е многу :) ) али се тоа е ок бидејќи многу трча и има стамина.
:icon_lol:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И сега јас стапуам на сцена кога викам дека Фил Невил е појак од цела одбрана на Реал Мадрид само што има помал талент за фудбал од мене( а тоа е многу :) ) али се тоа е ок бидејќи многу трча и има стамина.
Хаха, и сега јас стапувам и ти кажувам дека си out of arguments и сакаш да се извадиш со silly things.

"In football, there is Real Madrid,
and then... there is everyone else."

:tv:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ти збориш за фудбалски талент, браќата Невил знаеме дека го немаат :)

Гути го има, многу, само е мрза и сељак :) и затоа не го бива :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom