Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.957
- Поени од реакции
- 23.477
Шефе има само еден проблем. Фан сум на Манчестер Јунајтед.![]()
ааа мај мистејк сори :smir:
ме збуни френки
Шефе има само еден проблем. Фан сум на Манчестер Јунајтед.![]()
Се надевам ќе продолжите да вадите таленти, да не се мачат да ги бараат.Не е проблемот купувањето на играчи, секоја екипа троши по милионски суми секое лето освен Арсенал, али во исто време има минимум 4-5 играчи од школата во првиот тим. Големата глупост што ја прави Реал со младите таленти за мене е разорна и ме нервира. Страшно.
Голема утеха е тоа веруј ми, барем за фан на фудбалот, а за не фан на титулите.![]()
Зар Гути ми го спомна бе боби4е?Касиљас, Гути и Раул :baeh:
Што е проблемот со Гути?Зар Гути ми го спомна бе боби4е?![]()
Зар Гути ми го спомна бе боби4е?![]()
Сакаш да кажеш дека Гути беше слаб играч?Зар Гути ми го спомна бе боби4е?![]()
Имате нешто заедничко значи аКога ќе му го бапне некој од позади, тогаш му е денот.
Имате нешто заедничко значи а![]()
И сега јас стапуам на сцена кога викам дека Фил Невил е појак од цела одбрана на Реал Мадрид само што има помал талент за фудбал од мене( а тоа е многуГути има повеќе талент за фудбал од цел среден ред на Манчестер заедно, само шо е поголема мрза од мене(а тоа е стварно голема мрза
), и има ептен сељачко и глупо понашање, може тоа шо сме немале салам тренер со години кој ќе биде еден вид негов ментор се одразило на него, важно стои констатацијата на Иван погоре дека во негов ден е најдобар, само шо не верувам да видиме повеќе од 2-3 такви партии од него до крај на кариера.
Хаха, и сега јас стапувам и ти кажувам дека си out of arguments и сакаш да се извадиш со silly things.И сега јас стапуам на сцена кога викам дека Фил Невил е појак од цела одбрана на Реал Мадрид само што има помал талент за фудбал од мене( а тоа е многу) али се тоа е ок бидејќи многу трча и има стамина.
![]()
Ти збориш за фудбалски талент, браќата Невил знаеме дека го немаатИ сега јас стапуам на сцена кога викам дека Фил Невил е појак од цела одбрана на Реал Мадрид само што има помал талент за фудбал од мене( а тоа е многу) али се тоа е ок бидејќи многу трча и има стамина.
![]()