Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се си мислам дека подобар лев бек од Карлос никогаш нема да најдеме..
Не дека се лоши другиве, Марсело имаше лош ден инаку и он играше супер во последно време. Него навикнавме на Карлос, премногу добро играше...затоа и сега мислиме дека секој лев бек што игра кај нас е слаб. Во споредба со Карлос се чиста нула...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.828
Поени од реакции
30.721
Spored mene dobar lev bek e Taiwo od Marsej. Od Marcelo i Drente mislam deka e podobar. Ova mislenje ne e samo zaradi loso izigranata utakmica na Marcelo tuku generalno gledano.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Раул Браво беше подобар од Карлос:tv:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Abe si sedam vaka bez veze i mi teknuva na toj vudu magionicar so k*r li beshe......mame mu ebam da ne vide na oriz deka ronaldo ke se povredi.....so nemat ljugeeee....:):):):):):):)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Хахаха, не заборавајте дека Раул Браво има играно и како централен. :pos2:

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.828
Поени од реакции
30.721
Abe si sedam vaka bez veze i mi teknuva na toj vudu magionicar so k*r li beshe......mame mu ebam da ne vide na oriz deka ronaldo ke se povredi.....so nemat ljugeeee....:):):):):):):)
Ne be toj vikase, on mu pravel magii da se povredi, a nekoi lugje go poracale toa. I demek ne mu bilo prvpat da pravi takvi raboti pisuvase i deka na Figo mu pravel i na uste nekoj ne mi teknuva koj bese.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ne be toj vikase, on mu pravel magii da se povredi, a nekoi lugje go poracale toa. I demek ne mu bilo prvpat da pravi takvi raboti pisuvase i deka na Figo mu pravel i na uste nekoj ne mi teknuva koj bese.
Abe mene mi e toa so stvarno se desi..dali koincidencija..ili nesho drugo,pak moze si ima darba covekot :zver::zver::zver:

Riken

Член од
9 декември 2008
Мислења
12.828
Поени од реакции
30.721
Ovoj zver treba da go zememe za lev bek, nema labavo kaj nego.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дечки,дај најдете некое клипче од одбраната на Касиљас...позз :helou:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Уффф,каква одбрана,секоја чест...браво!:smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
стално кога играме јаки утакмици имаме по 5-6 повредени , така беше и лани кога игравме на ноу камп со паланка како крило :pos2: , исто и годинава прва јака утакмица и одма неколку повредени незнам зашо така али сигурен сум дека со Lass и со CR9 ќе изигравме многу подобро а милсам и дека арбелоа кога ќе се опорави треба да почне да игра место рамос не е ист ко порано , ако забележа некој речиси пола контри што ни ги направија севиља се браневме само со пепе и албиол (марсело ко де не играше ) а рамос ретко се враќаше
Абе не ми го рчкај Рамос зашо ТЕПАМ ЈАСНООО!!! Колку и да не е ОК Рамос сеа ќе се опраи и готовооо....еее више више:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.609
Поени од реакции
14.461
Пардеза: Го подржуваме Пелегрини

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/shpanija/otfrlеn-od-rеal-kjе-dеbitira-za-shpanija.html

Oва ми се свиѓа. Босна и Ерменија се слаби противници, али добро е што ќе заигра за репрезентација, му се крева мотивираноста и моралот. Ај па за 1-2 година да си го вратиме, и тогаш да биде еден од најдобрите напаѓачи во Европа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom