Фан Клуб: Работнички

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
^^ Знам ти го прочитав мислењето уште во твој фан клуб кога го напиша и сметам дека е премногу пристрасно, а немам сили на форум да пишувам цели текстови и да се објаснувам со што се согласувам, а со што не од причина што не пишувам премногу брзо на тастатура и што ме мрзи по малце :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па што да ти кажам. Градот застана зад нас. Ниту ги терал некој да застанат ниту ништо. Како група постојано баравме спонзори за клубот. Која друга група во македонија толку се залагала за својот клуб???
Повеќе пати беше побарано градот да застане зад клубот, но не прифаќаа за конечно на крајот да се согласат. Нема да ја пишувам пак приказната за ФК СКопје, и случувањата во него, со поврзаноста за влегувањето на власта во ФК Вардар пошто едно 1000000000 пати сум ја пишал на форумот.
Влегоа во клубот, и не останавме во втора лига, ради тоа што си најде клуб за фузија и враќање во лига од која ќе добиеме можност да го исчистиме она поради кое вардар со години неможе да прикне - ДОЛГОВИТЕ...
Што има тука скандалозно??? Тоа што измислуваш приказни за закани од Грујо, е од рангот на SF...
Да не беше вардар, Миравци ќе се споеше со Тиквеш и тогаш ќе беше никому ништо. Со фузијата не изгубивме ништо, а добивме многу работи. Конечно имаме можност да излеземе од срањата во кои влеговме заради тоа што со години дрѓжавата беше нема на криминалот во Вардар. Бар ти следиш мак фудбал и знаеп какви се случувањата, пошто реално од особи кои од лето во лето гледаат Евро фудбал неможам многу да очекувам да разберат што и како било во домашните натпреварувања....
Постојано гледм вие од Ѓорче се буните. Нели кога Вардар имаше успеси во Европа тебе не те интересираше??? Зошто одеднаш те заинтересираа успесите на работнички???
Ако мисолите дека тоа што градот влегол во вардар ќе ни ја донесе тиотулата гадно се лажете. Градот спонзорира колку тимот да се исчисти, а после си оди но остава место за спонзори. на крај краева, работнички доби незаконско одложување на мечот со вардар во нивна корист. Ќе висдите и судењето какво ќе биде<3
Чупе,дали си ти свесен дека цело време бегаш од поентата на мојте постови ?!
Дали си свесен дека се обидуваш да го свртиш целиот муабет како тебе ти одговара ?!
Или пак така ти е кажано од “горе“,тоа да сториш,се консултираше на форумот ваш ?!

Ај ќе ти разглабам,иако темава не е за тоа,може и ќе разбереш и немој да ми кажуваш си правам SF филмови,да не спомнувам и имиња на форумов,па да пукне тиквата,но добро тебе ти одговара да си правам SF филмови,нели ?;)

Ајде по ред.
Прво-извршена е присилна фузија на твојот Вардар со Миравци,не можеш да ми кажеш дека не е така од проста причина што газдата на Миравци нема земано денар од фузијата,а и самиот човек се жалеше во Македонски спорт дека се соочувал со притисоци од страна за да го препушти местото на Вардар.
Второ-неколку пати маскирани лица му имаат влезено дома вооружени со пиштоли и му се заканувале на него и на неговото семејство,или предај го местото на Вардар или нема да постоите ти,твоето семејство и Миравци.
Трето-после тоа,финансиска полиција му влегува во фирмата во обид да најдат нешто сомнително во нејзината работа,за жал не наоѓаат ништо.
Четврто-после неколку дена,цариници на граница му сопираат 17 шлепери полни со роба,не можат да влезат во Македонија и да ја однесат робата во неговата фирма.
Петто-после некое време,газдата нормално се откажува,плашејќи се за својот живот,го отстапува местото на Вардар,се случува фузија,Миравци е во Втора лига под името Миравци 1957 мислам,не е толку битно,а Вардар под името Вардар 1947.
Е сега,може чудно,може не,горепишаното се случува после влегувањето на Град Скопје во Вардар,а Град Скопје секако е Вмро Дпмне,а Вмро е Груевски.
Ајде уклучувај мозокот,размисли што сакам да ти кажам со постов или пак прашај си на вашиот форум што да лажеш во следниот пост.
Но,искрено,не очекувам да разбереш што сакам да ти кажам со постот,бидејќи доволно сте истренирани од власта што да кажете,кога да кажете и како да кажете.
Ајт поздрав,ова беше последен мој пост во темава,и да,не ми смета ништо,само кажувам една вистина,болна вистина за вас,која не сакате да ја прифатите,или сте ја прифатиле,но глумите лудница.;)

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
Дали си свесен дека се обидуваш да го свртиш целиот муабет како тебе ти одговара ?!
Или пак така ти е кажано од “горе“,тоа да сториш,се консултираше на форумот ваш ?!

Ај ќе ти разглабам,иако темава не е за тоа,може и ќе разбереш и немој да ми кажуваш си правам SF филмови,да не спомнувам и имиња на форумов,па да пукне тиквата,но добро тебе ти одговара да си правам SF филмови,нели ?;)

Ајде по ред.
Прво-извршена е присилна фузија на твојот Вардар со Миравци,не можеш да ми кажеш дека не е така од проста причина што газдата на Миравци нема земано денар од фузијата,а и самиот човек се жалеше во Македонски спорт дека се соочувал со притисоци од страна за да го препушти местото на Вардар.
Второ-неколку пати маскирани лица му имаат влезено дома вооружени со пиштоли и му се заканувале на него и на неговото семејство,или предај го местото на Вардар или нема да постоите ти,твоето семејство и Миравци.
Трето-после тоа,финансиска полиција му влегува во фирмата во обид да најдат нешто сомнително во нејзината работа,за жал не наоѓаат ништо.
Четврто-после неколку дена,цариници на граница му сопираат 17 шлепери полни со роба,не можат да влезат во Македонија и да ја однесат робата во неговата фирма.
Петто-после некое време,газдата нормално се откажува,плашејќи се за својот живот,го отстапува местото на Вардар,се случува фузија,Миравци е во Втора лига под името Миравци 1957 мислам,не е толку битно,а Вардар под името Вардар 1947.
Е сега,може чудно,може не,горепишаното се случува после влегувањето на Град Скопје во Вардар,а Град Скопје секако е Вмро Дпмне,а Вмро е Груевски.
Ајде уклучувај мозокот,размисли што сакам да ти кажам со постов или пак прашај си на вашиот форум што да лажеш во следниот пост.
Но,искрено,не очекувам да разбереш што сакам да ти кажам со постот,бидејќи доволно сте истренирани од власта што да кажете,кога да кажете и како да кажете.
Ајт поздрав,ова беше последен мој пост во темава,и да,не ми смета ништо,само кажувам една вистина,болна вистина за вас,која не сакате да ја прифатите,или сте ја прифатиле,но глумите лудница.;)
Горе-доле си во право, само замени го тоа Груевски со едно презиме што почнува на М.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.003
Горе доле си во право, само замени го тоа Груевски со едно презиме што почнува на М.:)
Абе како не бил во право....
Да го ебам цел пост пишав и место да изменам го избришав :mad:
Премногу навлеговте во фантазии. Како прво не сум ни близок на власта, ниту бранам нечиви интереси, а ниту пак како група забегуваме кон некоја опција (настрана поединци). Му ојде бизнисот на газдата на Миравци, и едноставно неможеше да ги подмири трошоците кои ги носи првата лига. Тиквеш скако ќе го заземеше нивното место пошто автоматски они влагаа на местото на Миравци. Е тогаш се виде шанса за брзо враќање на вардар. Брацо загриза да го врати Тиквеш, ама во дравава битката со власта не се добива така лесно. Е тука може да бил умешан М, ама заканите што ги спомкенувате горе се смешни. Пари се во прашање, а не пиштоли, закани и разни други работи...

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
Абе како не бил во право....
Да го ебам цел пост пишав и место да изменам го избришав :mad:
Премногу навлеговте во фантазии. Како прво не сум ни близок на власта, ниту бранам нечиви интереси, а ниту пак како група забегуваме кон некоја опција (настрана поединци). Му ојде бизнисот на газдата на Миравци, и едноставно неможеше да ги подмири трошоците кои ги носи првата лига. Тиквеш скако ќе го заземеше нивното место пошто автоматски они влагаа на местото на Миравци. Е тогаш се виде шанса за брзо враќање на вардар. Брацо загриза да го врати Тиквеш, ама во дравава битката со власта не се добива така лесно. Е тука може да бил умешан М, ама заканите што ги спомкенувате горе се смешни. Пари се во прашање, а не пиштоли, закани и разни други работи...
Јас сум близок до власта, па незначи дека мора да ги бранам нивните интереси секогаш. Не е во право само за влегувањето дома на вооружени лица, имало само телефонски закани. За се друго е во право. Газдата на Миравци немаше ама баш никаков проблем да исплати трошоци. Единствена причина зошто Вардар е во Прва лига е затоа што на некого му досади шпонски тимови да ја освојуваат лигата редовно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.977
Поени од реакции
74.003
Јас сум близок до власта, па незначи дека мора да ги бранам нивните интереси секогаш. Не е во право само за влегувањето дома на вооружени лица, имало само телефонски закани. За се друго е во право. Газдата на Миравци немаше ама баш никаков проблем да исплати трошоци. Единствена причина зошто Вардар е во Прва лига е затоа што на некој му досади шпонски тимови да ја освојуваат лигата редовно.
Нека биде така, се повлекувам од дискусија:D

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Работнички ги има моите симпатии <3

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Јас сум близок до власта, па незначи дека мора да ги бранам нивните интереси секогаш. Не е во право само за влегувањето дома на вооружени лица, имало само телефонски закани. За се друго е во право. Газдата на Миравци немаше ама баш никаков проблем да исплати трошоци. Единствена причина зошто Вардар е во Прва лига е затоа што на некого му досади шпонски тимови да ја освојуваат лигата редовно.
А,вие сите му светите на Груевски ,па знаете што прави тој по цел ден.Како прво,газдата на Миравци не е некој земјоделец којшто крпи крај со крај туку крупна риба.Има многу пари човекот и нема некој тек така да му влегува во куќа со пиштоли,да му се заканува,бла бла муабети знаеш илјданици.Тој газдата на Миравци има врски насекаде,слободно може да излезе на телевизија да каже Груевски ми се заканува дека ќе ме убие за тоа и тоа.Груевски кретен е,дебил или?Сдсм и телевизиите веднаш би го искористиле тоа и би направиле баук од приказната.Не може денес тек така некој да ти се заканува по живот;).Дали некој од вас се запрашал какви бенефиции може да има газдата на Миравци после отстапувањето на местото на Вардар?Ќе му укинат царина,давачки,ќе му местат тендери да фаќа и ред други работи.Не се секирајте вие за него.Тој си ја наредил работата со Груевски;)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Работнички ги има моите симпатии <3
Јас имам симпатии кон оваа доле што ти се препелка по креветот со цицките :)

Он топик: Koлку би било карта за со Лацио ?
--- надополнето: Aug 7, 2011 2:17 AM ---
Од последните 2-3 страни, 60% од постовите треба да бидат избришани. :rolleyes:
ја би рекол 90%

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
За Лацио карта мислам дека ќе напраат да биде 150 за да се напуни, да се игра првата кај нас би било 200 сигурно, ама пошто најверојатно ќе го јаде Работнички у Рим, ќе намалат карта овде :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Клошар и Ѓорче да има владејачка партија позади себе,до сега ќе играше прва лига,ќе ја освоеше и ќе играше во Европа ама не,не сме такви да пушиме кур на политичари,да молиме за фузија со пази МИРАВЦИ,да го молиме Груевски да пушти финансиска полиција во фирмата на газдата на Миравци и да му остават на граница 17 шлепери полни со роба !!!
Да да добро читате,17 шлепери,закани до газдата на Миравци да им го пушти местото на Вардар инаку нема да постои ни Миравци како клуб,ни газдата,да добро читате,ЗАКАНИ по живот за него и неговото семејство !!
И тоа од кого,од Груевски и компанија...
Така да,не продавајте овде многу демагогии без потреба,ебете се со Груевски и компанија,допрва следува реметот на ваша сметка,а до тогаш,можете да го пушите и на Работнички и на Ѓорче.
На кого од политичарите сме му пушеле кур смрдле едно, ајде кажи ми?! Доста измислувате! Тие ако сакаат да влезат, можеа уште пред 2-3 години кога беше побарано тоа од Градот, а не дури сега. Влегоа во клубот затоа што си донесоа Закон за спортски друштва и знаат каква корист може да имаат од Вардар, а не затоа што некој ги молел. Не лупај глупости и прекини да ги поврзуваш навивачите со политичарите!

Член од
24 март 2010
Мислења
15.290
Поени од реакции
26.169
А,вие сите му светите на Груевски ,па знаете што прави тој по цел ден.Како прво,газдата на Миравци не е некој земјоделец којшто крпи крај со крај туку крупна риба.Има многу пари човекот и нема некој тек така да му влегува во куќа со пиштоли,да му се заканува,бла бла муабети знаеш илјданици.Тој газдата на Миравци има врски насекаде,слободно може да излезе на телевизија да каже Груевски ми се заканува дека ќе ме убие за тоа и тоа.Груевски кретен е,дебил или?Сдсм и телевизиите веднаш би го искористиле тоа и би направиле баук од приказната.Не може денес тек така некој да ти се заканува по живот;).Дали некој од вас се запрашал какви бенефиции може да има газдата на Миравци после отстапувањето на местото на Вардар?Ќе му укинат царина,давачки,ќе му местат тендери да фаќа и ред други работи.Не се секирајте вие за него.Тој си ја наредил работата со Груевски;)
Не е многу паметно да излезеш со таков муабет на ТВ воопшто. Бенифиците ги доби насила, не сакаше да го отстапи местото, го примораа. Ама тоа е најмалку важно според мене, па Реал Мадрид освои 6 титули во ЛШ само затоа што беше милениче на генерал Франко, па никој не им ги спори титулите. Важен е европски Вардар.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059

Ајде по ред.
Магарето му рече на зајакот имаш големи уши.... Кој прв направи фузија ? Вашиот демек НЕгазда кој е во Скопјево сите знаеме... Не добивте ветен Фан Шоп од господин господин Николовски па се решивите на бојкот а ? Јаки сте нема што, личните интереси вашиот воџа ги стави пред љубовта на клубот. Како што ти си ја водиш дискусијата во твој правец, одговори и на нашето... Немаше утакмица со вас у трета лига, а да не е наместена. Така да нема што повеќе да се дискутира.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
Ајде по ред.
Доказ ?

Доказ ?

Доказ ?

Доказ ?

Доказ ?

Ајде да видиме докази и факти за ова, во спротивно се ти паѓа во вода. Вака филм да изрежирам можам и јас, нели, да пишувам сега како тебе глупости да се замарам по цел ден. Ако не те интересира Вардар, зошто тогаш по цел ден пишуваш толкави постови шкрапаш по тастатура и се замараш ? Секој пост ти е во врска со Комити и Вардар. Прочитав во друга тема си напишал сме немале и никогаш немало да имаме членови од Ѓорче :). Мислиш на форумов ќе се направиш паметен и ќе ти веруваат тие што незнаат, и тие групи од провинција, да им се правиш фраер ?
Припази малку што пишуваш и како пишуваш, пошто знаеш врзани сме со власта, па може и тебе да ти се случи како на газдата на Миравци ;))))))

П.С. Имаше така и некои други дечки, исто така и од други групи, беа главни форумски фраери, вака како тебе, но после неколку средби во живо одеднаш се откажаа од пишување по форуми, станаа само читатели. Или набљудувачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom