Чупе,дали си ти свесен дека цело време бегаш од поентата на мојте постови ?!
Дали си свесен дека се обидуваш да го свртиш целиот муабет како тебе ти одговара ?!
Или пак така ти е кажано од “горе“,тоа да сториш,се консултираше на форумот ваш ?!
Ај ќе ти разглабам,иако темава не е за тоа,може и ќе разбереш и немој да ми кажуваш си правам SF филмови,да не спомнувам и имиња на форумов,па да пукне тиквата,но добро тебе ти одговара да си правам SF филмови,нели ?
Ајде по ред.
Прво-
извршена е присилна фузија на твојот Вардар со Миравци,не можеш да ми кажеш дека не е така од проста причина што газдата на Миравци нема земано денар од фузијата,а и самиот човек се жалеше во Македонски спорт дека се соочувал со притисоци од страна за да го препушти местото на Вардар.
Второ-
неколку пати маскирани лица му имаат влезено дома вооружени со пиштоли и му се заканувале на него и на неговото семејство,или предај го местото на Вардар или нема да постоите ти,твоето семејство и Миравци.
Трето-
после тоа,финансиска полиција му влегува во фирмата во обид да најдат нешто сомнително во нејзината работа,за жал не наоѓаат ништо.
Четврто-
после неколку дена,цариници на граница му сопираат 17 шлепери полни со роба,не можат да влезат во Македонија и да ја однесат робата во неговата фирма.
Петто-
после некое време,газдата нормално се откажува,плашејќи се за својот живот,го отстапува местото на Вардар,се случува фузија,Миравци е во Втора лига под името Миравци 1957 мислам,не е толку битно,а Вардар под името Вардар 1947.
Е сега,може чудно,може не,горепишаното се случува после влегувањето на Град Скопје во Вардар,а Град Скопје секако е Вмро Дпмне,а Вмро е Груевски.
Ајде уклучувај мозокот,размисли што сакам да ти кажам со постов или пак прашај си на вашиот форум што да лажеш во следниот пост.
Но,искрено,не очекувам да разбереш што сакам да ти кажам со постот,бидејќи доволно сте истренирани од власта што да кажете,кога да кажете и како да кажете.
Ајт поздрав,ова беше последен мој пост во темава,и да,не ми смета ништо,само кажувам една вистина,болна вистина за вас,која не сакате да ја прифатите,или сте ја прифатиле,но глумите лудница.