Фан Клуб: Работнички

Член од
10 декември 2012
Мислења
19
Поени од реакции
1
Bravooo Rabotnicki Bravo....

Lele ne mi se verue uste...
I sto e podobro vo 4 kolo Rabotnicki ke bide nositel so koeficientot na Trabzbponspor....

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Сеуште има екипи што играат од срце!!! Најголемо БРАВООО!!!
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Браво Кире, имаме играно поише пати мал фудбал заедно. :zver:
Колку греота шо овој фан клуб нема ниеден навивач у пм... Кај е редвариор? :D :D

Член од
24 август 2006
Мислења
136
Поени од реакции
45
Повелете одберете си противник во плеј-офот...
ELPO.PNG

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кога е бал,нека биди маскенбал

ПАОК,Панатинајкос или Фенербахче:busi::busi:

bring on:icon_lol:

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Абе дечкиве заслужуваат од аеродром до Дебармаало на раце да ги носат и тачка.

Можен противник.... што знам турциве ни лежат:свиркам: .....500 години ги имаме истрпено, уште Фенер ќе го издржиме.

Ау, гз би дал да сум на моментот кога Маркоски му прави шшшшшшш на цел стадион :vozbud:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Леее каков гол им дале pos:
Како и да е секоја чест. Си искористија шансата што им се пружи.

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
За почит клуб коj има управа работи домаќински со многу малку финансии а реди успеси ни ја враќа гордоста и надежите за Македонскиот фудбал права класна борба како името работнички против богатите и парите ова ти је револуција во фудбалот
Јас би сакал да му паднат на работнички Слован Либерец или Леч Познан можат да ги поминат.

Последно уредено:
Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
На пацериве ќе им се падне сеа тие Беленесес и у меѓувреме на тие ќе им се деси банкрот па така Работнички ќе се пласира службено во групите во Лига Европа.
Навивам Легија да им се паднат, да ги пролупаат тие хулиганите нашивеџандарчиња.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.341
Поени од реакции
11.755
белененсе, стеауа или либерец[DOUBLEPOST=1438909093][/DOUBLEPOST]
На пацериве ќе им се падне сеа тие Беленесес и у меѓувреме на тие ќе им се деси банкрот па така Работнички ќе се пласира службено во групите во Лига Европа.
Навивам Легија да им се паднат, да ги пролупаат тие хулиганите нашивеџандарчиња.
пацериве :tapp:
ко против посран клуб да играа.имаат среќа а ?
сакаш да го омаловажиш успехов или грешка сум?
и вардар имаа слични околности па го исцицаа од мртвиот апоел(противник 3пати послаб од трабзон моментално)
Не сакам да ме сватиш погрешно, јас и на вардар апоел од се срце навивав за вардар ама ме нервира да се омаловажува пласманов и да се дрви со тоа како имале среќа со ждрепката, ко трабзон слаб противник да беше :гомце: искарани не искарани пак се прејак тим за наши услови

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
белененсе, стеауа или либерец[DOUBLEPOST=1438909093][/DOUBLEPOST]
пацериве :tapp:
ко против посран клуб да играа.имаат среќа а ?
сакаш да го омаловажиш успехов или грешка сум?
и вардар имаа слични околности па го исцицаа од мртвиот апоел(противник 3пати послаб од трабзон моментално)
Не сакам да ме сватиш погрешно, јас и на вардар апоел од се срце навивав за вардар ама ме нервира да се омаловажува пласманов и да се дрви со тоа како имале среќа со ждрепката, ко трабзон слаб противник да беше :гомце: искарани не искарани пак се прејак тим за наши услови
А таквите како тебе кога омаловажуваат кога ќе ги прашаш на стадион зашто не одат,и кога ќе одоговарат, па кого да гледам кај има фудбал во Македонија. Сега најгласни сте, па вака па така требало, море бегајте таму каури бескичмењаци едни, за три дена кога ќе играат прво коло во мкд лиг, ни фамилииите нема да им отидат да ги гледаат, и преку ноќ ќе им го заборават успехот и пак ќе почнат кого да гледам во мкд, нема фудбал, местени утакмици.

Kajgana Shop

На врв Bottom