Фан Клуб: Работнички

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Настапват под педерското знаме, значи се ПЕДЕРИ ! ! !
Извадија транс „Македонија е грчка“. Ако се кипарски тим, а не грчи шо кур ја мешат Гејција?
Друже од Кипар се они ама сепак, гејци се :)))) За втората реченица те поддржувам :)

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Извадија транс „Македонија е грчка“.
Па сигурно нема да речат дека „Македонија е Кипарска“
И ние можиме да кажиме дека „Косово е Српско“ Но во никој случај „Косово е Македонско. :)

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Настапват под педерското знаме, значи се ПЕДЕРИ ! ! !
Извадија транс „Македонија е грчка“. Ако се кипарски тим, а не грчи шо кур ја мешат Гејција?
Хаха ..па и хајдук незнам со кој играше извадија македонско знаме..па кој кур ја мешат Македонија?!исти кур.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе што се палите толку ете им го начукаа си платија казна и тоа дебела баш полошо поминаа со нас ем казнети ем елиминирани.

Инаку гледам Работнички со многу жолти некој да не настапува во четврто коло?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па сигурно нема да речат дека „Македонија е Кипарска“
И ние можиме да кажиме дека „Косово е Српско“ Но во никој случај „Косово е Македонско. :)
Хаха ..па и хајдук незнам со кој играше извадија македонско знаме..па кој кур ја мешат Македонија?!исти кур.
Никоја навивачка група од Македонија нема (барем до сега) помешано друга земја.
А тоа знамето македонско што го извадија навивачите на Хајдук, беше против грчка екипа и чиста провокација, ама затоа дебело си платија за тоа.
Мислам дека и комити тогаш сакаа да им поможат ама не сум сигурен.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Браво Работнички одличен поклон за сите Македонци.
Туку дајте слики од утакмицата, како било на трибините, атмосфера ова она...Сигурно некој бил,не бидете себични.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А тоа знамето македонско што го извадија навивачите на Хајдук, беше против грчка екипа и чиста провокација, ама затоа дебело си платија за тоа.
Си платија казна али што ти е поентава сегде кај што има тензии меѓусебно помеѓу држави се вадат знамиња и си плаќаат казни. Затоа овие грциве од Кипар извадија знаме и си платија казна. Тоа е тоа не глеам причини за да се пали народт на тоа што извадиле знаме на грчка македонија баш они полошо си поминаа ради тоа.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Да да ..дадоа подршка за навивачите на Хајдук.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Кога ќе ги видам луѓето на трибини ми се плачи криво ми е што се појдени таму да гнетат сончоглед и да се пулат ко мисири на место да отпеат некоја навивачка песна како навивачите од странсто кога сте слушнале на меч во кој игра Реал, Барса, Челзи да вика Шпанија Шпанија или Англија Англија ептен се патетични !!!

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Браво Работнички , среќно понатаму.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции