Фан Клуб: Работнички

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Пола од работата е завршена,но сепак има и реванш и познавајки го Македонскиот менталитет се е можно.
Сепак се надевам дека ке успее Работнички да се пласира понатаму па со господ напред и во групите да влеземе.
Уште еден битен момент е што Работнички форсира млади играчи под 20години кои се иднината на фудбалот.
Голманот Димитриевски кој има 17 и играчот од средниот ред Дарко Велковски кој има 16 години вчера го изиграа цел натпревар,а да не зборам за Аврамовски,Трајковски,Ангелов резервниот голман Шишковски кој вчера беа на клупата за резервни играчи имаат 17 години.
Со ваква политика на клубот мислам ке стигнеме далеку и по 3 годишна пауза ке си ја вратиме титулата.

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
јас им честитав на вистинските фанови на работнички а не на тие кој одат само на евро настапи

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
нормално на сите нас како македонци ни е мило за победата на Работнички
Проблемот е тоа што така добро организиран клуб нема навивачи. И нема никаква атмосфера на утакмица, никој не вели дека вардар е подобар во моментов

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ептен ме изненадија синоќа Работнички, браво!
Мило ми е за Работнички иако навивам за Вардар, сепак што се вели земјаци сме :P.
Честитки уште еднаш за Работнички и се надевам на понатамошен пласман.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
^^^А вашиот проблем е што ви е криво само на вас што Работнички направи успех и победи во сред циганска вукојебина... Место да се честита еееј единствена македонска екипа што остана во Европа а уште поголема тежина добива победава дека е над Кипарска(Грчка) екипа... Како прво нели е срамота Вардар тренираат позади, Работнички игра Лига Европа... Овие на терен доле, Вардар играчиве си гледаат од страна на јужна сите испоредени...!!! Изгледа пак не ви доаѓа памет со потценувањево....алоо луѓе така беше и пред 2-3 години си ги наместивте групите у ЛШ уште непочнато рвенство свесни сте и сами што ви се случи !!! Дај не ја трујте темава со глупости Работнички победи секоја чест за момците... парите одат на прави места во клубот не по џебови како кај мене и кај тебе што оделе во клубовите ... Позз
Погледни убаво кој прво почна да го става комшијата во уста ничим изазван, а не тука да исправаш криви дрини. И во европски такмичења, некој очигледно е опседнат со Вардар. Нема мене што да ми биде криво за Работнички. За успесите негови ми здболе левото маде.
Dr.Chase напиша:
ѕверови, нека си пукнат сите хејтерчиња шо прогнозираа потоп на работнички а воедно дркаат на парите на миравци упс.
да се знае кој е главен во капитал сити.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Пораз од Македонци најмногу ги боли

Најзагреаните фанови на Анортозис многу тешко го прифатиле поразот на својот тим од македонскиот претставник Работнички (0-2) во квалификациите за Лигата на Европа. Веднаш по средбата тие го изразиле својот протест пред соблекувалната на домашниот тим, навредувајќи ги фудбалерите, стручниот штаб, како и претседателот на клубот, Кикис Констанину.
- Поразот од Гагра во претходното коло не болеше толку, затоа што сепак тимот се пласира во следната рунда. Но, овојпат бевме понижени од Работнички на домашен терен. Сите во клубот треба да размислат за тоа – е ставот на фановите на Анортозис, што го пренесуваат кипарските медиуми.
Натпреварот во Ларнака меѓу Анортозис и Работнички не ја заобиколи ниту политиката. Фановите на Анортозис на својата трибина поставија транспарент "Македонија е грчка", па можеби токму затоа и многу повеќе ги заболе поразот што го доживеаја од македонскиот претставник, Работнички.
Од друга страна, фудбалерите на Работнички по фантастичната победа на Кипар, на цел глас пееле во соблекувалната: "Едно име имаме, во душата го носиме, за тебе живот даваме, Македонијо!!!"

Секоја чест за болдот ! Така треба, да се знај кој сме :

превземено од тука

p.s. Еве го знамето со сонцето од Кутлеш во синожолта боја и пишува Македонија е грчка.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
До „вчера“ му шутиравме на Столе на игралиштето позади школа, а сега брани Лига Европа за Работнички :cuc:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Работнички-Единствен македонски клуб кој секогаш достојно не претставува во Европа.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не важи за сите ама за оние Комити кои серат овде би им препорачал да не ја валкаат темава со дебилските постови а според нив не заслужуваат ни Комити да се викаат...зашто правите Комити гинеле а не плукале по вакви успеси во сред Кипар(Гејлада)....таквите можат комотно да се фатат за рака со шупчињата од југот.

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Dr.Chase дај чим си толкав мангуп кажи и вака и во живо ќе можеш ли !?

Kajgana Shop

На врв Bottom