- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.265
- Поени од реакции
- 6.978
швајц на вратите и орање на теренот - чао пријатно.
Јас го потврдвам ова, зошто слично ќе напраше и за брат ми, да не ни беше сега веќе екс комшија и да не го фатеше татко ми в гуша да ги врати 500 евра !Hahahah koj bill ovaj Jovko. Pa dete e ovaj 25/26 godini. Uste pred nekoja godina slusnav deka na nekoj Albanci mu zel pari za deteto da go nosi na proba stranstvo i ovaj mu ja kidnal. Po eden mesec Albancite gore na Bajro na tatko mu parite mu gi barat. Coeko zel go otkazal vo Bitolski vesnik.
Zemete so rezerva muabetov ama od prilicno sigurni izvori e. Onaka kolku da imate pretstava za so coek se raboti.
Не се најдоја луѓе за П Р О Т Е С Т ! ! !Па како можи бе само лешинари да ни се лепат бе да му ебам мајката, еве и да речиме да сакат да го дат клубо на некој нема на кој, овој Гркот тешко хоштаплериште е некое, ќе му го дат ќе не пикни во некој каши, некој местенки и така сме отепани ќе не доотепат ко на Прилепчани шо му напраја...
Не се најде чоек да загризи салам и не се најде...
Ете да речиме ќе протетираме за да не му се дај на овај арамијата клубот, ама нема посалам да го земи, то ми е мислата дека не се најде салам чоек да загризи за клубот...Не се најдоја луѓе за П Р О Т Е С Т ! ! !
Има друг, Цермат...Ете да речиме ќе протетираме за да не му се дај на овај арамијата клубот, ама нема посалам да го земи, то ми е мислата дека не се најде салам чоек да загризи за клубот...
Абе така ако гледаш ако има прав споственик за куро би му било да му се меша општината и да се прат пак политички заврзлами...Има друг, Цермат...
Колку и да е стипса батето,колку и да не е сериозен,за разлика од овај ни виден ни чуен е сто пати подобра опција,барем тука е,ќе го прицнат ќе фрла некоја банка...
Овај ќе се изнакради,ќе продај се шо можи(играчи,утакмици)и ќе избега,трага нема да му се најди....
Ама изгледа "газдите од Општина" сакат скроз да се отарасат од клубот,нејќат да дават пари заедно со Цермат,па вака му е најуба опција,ем ќе си лапнат некоја провизија за да му го дат клубот на Ѓуптино,ем ќе се куртулат од големо гајле..
Сите сакаме таков сопственик ама за жал нема да има,барем не во догледно време....Абе така ако гледаш ако има прав споственик за куро би му било да му се меша општината и да се прат пак политички заврзлами...
Не го знам кој е цермат ниту ништо ама чим не е маж да застани сам да си го земи клубот скрос во совоја сопственост и да си командува тој како шо сака се е џабе..
Би сакал прав сопственик, шо знај шо прај, мислам ме разбираш...
Се дури меша општината било какви раце во клубојте бел ден не гледаме то да ни е јасно...
Во то е клучот, дали стварно некогаш имало понуда? ете имаше некој членој шо тврдеа дека од Турци сигурно имало понуда..Сите сакаме таков сопственик ама за жал нема да има,барем не во догледно време....
Толку го заглавија клубот со својте игри,шо никој со два грама мозок нема да се нафати да влегва во ваков клуб и да почни со работа....
Се е на сила...а ко е така не ја бива работата....
Sigurno dosega niz godinite imalo nekoja seriozna ponuda,zosto da ne i turskata,arno ama so onie luge vo opstina nikoj ne mozi da e na cisto.Во то е клучот, дали стварно некогаш имало понуда? ете имаше некој членој шо тврдеа дека од Турци сигурно имало понуда..
Доколку стварно се пропуштиле такви прилики се најлошо треба да му се напрај ова владејачка гарнитура, сите бел ден да не видат...
Најголемата грешка му беше пред изборите ко се фалеја со небото граница или противници дека Реал Мадрид и слични ќе ни бидат, си ги добија изборите, си се наместија и се изнакрадија...
Има некој работи шо никогаш нема да ги дознајме, то ми е најмногу криво..
Јас ова одамна го зборам,само многумина се затрчаа дека сакат стадион...То се убо,ама во некоја друга држава..На глумецот не му е срам шо пред камера дава изјави од типот : оние шо го сакат Пелистер и стадионот тоа да го изразат во бројки... Ете се се гледа на кое дереџе сме нема потреба од коментари.Се има еден куп пати избламирано на тв медиуми ни срам ни ништо!Sigurno dosega niz godinite imalo nekoja seriozna ponuda,zosto da ne i turskata,arno ama so onie luge vo opstina nikoj ne mozi da e na cisto.
Na ovie ne mozi da mu se verva i ako kazat deka utre e sreda.
Nad ovie luge vlast ima samo Gruevski i negojte,inace nisto ne postovat.najmalce narodot so zivej ovde.
Se so vetija(a mnogu vetija) nisto ne ispolnija,namesto da odi napred klubot samo nazad se vrakame.
Ete i vo rakometot,partiski trista zavrzlami napraja,a legalno nemaat nikakvi ingerencii da mesaat,koga tamu prat mucki so ostanva za fudbalot vo koj se apsolutni"gazdi".
Edno e jasno,glumecot nema namera da napraj nisto arno za gradot,posebno ne za sportot,to e fakt,i nema na so da se nadevame.
Stom ova go praj bez sram jasno e so planira.