Фан Клуб: Пелистер

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
На западу ништа ново?

Sent from my mobile using Tapatalk 2

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.127
Поени од реакции
2.308
Подобро Cermat од колку овој гркот од кипар.Овој вложува во клубови каде што може лесно да мести натпревари и да пере пари во азија.Исто е и со Ермис и со Џурмала од Летонија каде што е вмешан лично тој.Ако го земе Пелистер ќе го интересира само каде да го однесе на подготовки зимето и да закаже контроли со појаки противници па да си ги уплаќа оver и точен резултат.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.114
Поени од реакции
8.010
Секоја чест за играчите, без ебен динар земено играт од срце и од душа, алав да му е, заслужват подршка...
И Раднички го јадовме и на позиција за европа сме :ROFLMAO:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
По барање на играчите и стручниот штаб, ви ја споделуваме следната вест:
,,Доколку во Петок (29.08.2014 г.), клубот не го добие својот нов сопственик во домашната заинтересирана фирма ,,Цермат", а клубот му се остави во рацете на анонимецот Габриел Папанастасатос, донесена е одлука фудбалскиот клуб Пелистер да не допатува на следниот натпревар против Силек во Кратово во Недела (31.08.2014 г.)".
НАПОМЕНУВАМЕ: Ова е став на дел од играчите и стручниот штаб, кои преку нашата страна сакаа да ја споделиме оваа вест со сите наши фанови, Чкембари, битолчани и целокупната битолска и македонска јавност.

Од мене целосна поддршка(y)

Едит: Поддршка и за излегвањето 10тина минути покасно денес

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.265
Поени од реакции
6.976
ni ednite ni drugite se klucot......tresenje prazna slama......koj i da go zemi od ovie ne go zema za sport,peralnica za pari i mestenje natprevari vo preden plan........parite mu ja zedoa dusata na nardot i poslednite ostanati zadovolstva.

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Браво за децата,изиграја со срце...:cuc:
Браво за Мане Мурињо...
Конечно Пелистер почна да личи на екипа...
Штета е шо наместо да ја кренат позитивната атмосфера,тие ја ебаваат на само 3 дена до крај на преоден рок со глупости...
Наместо уште појќе да се засили екипата,да се напрај уште појјак тим види ги шо прат овие лигушите:mad:...

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
Лани да беше Мане на клупата на Пелистер, 101% ќе игравме Европа, а нема да беше чудно и титула да се лапнеше.

Tomasino

Член од
19 март 2009
Мислења
9.250
Поени од реакции
19.533
Уште да донесат еден салам напаѓач(ах то Мацата шо ни напрај):mad:,брз некој,да се надополнуваат со ѕверот Боки Ступич,еден плејмејкер салам и Ганчев,и таман сме...:cool:
Ама изгледа ништо нема да биди,ќе го потрошат времето во седници....:mad:
Ако ништо друго барем Ганчев да го земат....(ако не се лажам за Ганчев ќе можи да се збрка работа и по завршвањето на преодниот рок зошто е повратник од странство)...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ако веќе на некого се дава Пелистер,подобро да биде на некој свој (Цермат) отколку на некој грк,кипарчанец,латвиец,тунгузиец.
Што би рекле,од двете зла,помалото.
Барем ќе знаете на кого да правите притисоци ако продолжат да го шетаат клубот и да местат утакмици на велико,отколку на некој од грчка дојден кој го немате видено како изгледа,а камоли за нешто повеќе.
Ова е мое мислење,не мора сите да се сложувате со мене :)

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.277
Поени од реакции
8.115
Убо мислиш ѓорче ама повеќето не мислат како тебе и мене односно не тие што ќе ја носат одлуката најважни му се парите ништо друго!
Па така гркот сам ќе го финансирал клубот а со цермат треба пола пола односно општински пари треба да бидат 49% па овие од општината оти не се по давањето ќе го изберат гркот плус му ветил дека ќе плаќа кирија за стадионот

Kajgana Shop

На врв Bottom