Фан Клуб: Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.395
Поени од реакции
8.516
Во Ѓуриќ добивте играчиште и многу позитивен карактер кого Срле многу го почитува и цени
Се супер само прашањето беше дали ни треба штопер или некоја друга позиција беше поважна прва да се среди ,bwy ако беше толку добар за шо го пуштија од кај вас ? А добри од кај вас то Заkарич,Босанчич и Дарко за одбраната не сум сигурен ама ко велиш дека е добар плус позитивен супер ете од три еден можи погодивме

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.775
Поени од реакции
2.334
Се супер само прашањето беше дали ни треба штопер или некоја друга позиција беше поважна прва да се среди ,bwy ако беше толку добар за шо го пуштија од кај вас ? А добри од кај вас то Заkарич,Босанчич и Дарко за одбраната не сум сигурен ама ко велиш дека е добар плус позитивен супер ете од три еден можи погодивме

Мислам дека имаше некое недоразбирање со овие пајташите во клубот, затоа го избркаа. Ама реално не заслужи, имаше други кои требаше да ги избркаат. Имаше и неколку лоши партии со Силекс два пати , Шкупи и со Струга. Добивате добар играч во секој случај.

Член од
23 април 2022
Мислења
471
Поени од реакции
2.359

Затоа што сакаат да тргнат се што било пред нивното доаѓање

Kajgana Shop

На врв Bottom