Фан Клуб: Пелистер

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
vasata uprava mu imase veteno premija na igracite na pelister ako tepat a za dr so ja igrame so vas vrtat muabeti deka mozi vie ke ste ni ja daele posto ko se igase vo ohrid nie sme vi ja pustile :salut:
Незнам друже , се е можно кај нас во фудбалов . Ако е така како што викаш :toe: . Ќе видиме во Недела . Сепак мислам дека бодовите треба да ги барате против Напредок и Победа . Ако ви ја дадеме во Недела ќе биде многу очигледно дека е наместена . Сепак ќе видиме дали е точно во Недела твоево тврдење . Секоја чест за денес . Знаете секогаш пријатно да изненадите . Се гледаме во Недела во Ѓорче . :helou:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.640
Поени од реакции
3.261
Не е место за такви шпекулации форумот, ќе биди местена, нема да биди. И да биди, то сигурно нема да го знајме ние, туку ќе знаат само 3-4 души од управата и толку :). Се разбира дека сите се надеваме на победа на Пелистер како денес, но гледано вака, екипата на Ѓорче е поквалитетна, ама топка е, ништо не се знае до крајот на мечот :).

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Не е место за такви шпекулации форумот, ќе биди местена, нема да биди. И да биди, то сигурно нема да го знајме ние, туку ќе знаат само 3-4 души од управата и толку :). Се разбира дека сите се надеваме на победа на Пелистер како денес, но гледано вака, екипата на Ѓорче е поквалитетна, ама топка е, ништо не се знае до крајот на мечот :).
До некаде си во право ама се знае кај нас ако е наместена утакмицата . Немаме пораз годинава дома . Сите победи и 2 реми . Тешко ќе биде ако не е наместена а да одите со цел да не победите :toe: . Сепак мислам дека за 1 ќе биде наместена ако е веќе наместена :toe: . Не се секирајте ќе останете искрено верувам во тоа . Победа гарант испаѓа . Доста им е на нив . :helou:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Ne im davaj brat lazna nadez:)
Кога Пелистер испадна зошто вие да не смеете ? Вас загрантирано ви е местото во 1 лига , имате некој посебен режим или што.....:toe:? Пелистер останува 100 % сум сигурен :helou: .

i'm

*
Член од
11 февруари 2009
Мислења
128
Поени од реакции
21
Mestena?-fudbalerite na Pelister nemaat zemeno plata a kamoli da probat da kupvaat utakmici ili pak Renova saka da se otkazi od borbata za titulata,utakmicata bese neizvesna do samiot kraj so sansi na dvete strani,ama na krajot pobedi podobriot:salut:

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.374
Поени од реакции
324
Ili pak nekoja treta strana im platila premii:)Ke da ima nesto...

Z

ziko bt

Гостин
uste eden dokaz deka FK Pelister ja ima najdobrata fudbalska skola(citaj ne belasica) ja pobedija Pobeda so 2-0 na vozvratniot duel od kupot na Makedonija vo finaleto igrame so najgolemite rivali Vardar

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.640
Поени од реакции
3.261
Ајде сеа во среда, пошто одмараа неколку првотимци на утакмицата со Македонија ЃП, лесна победа против Металург дома.

Z

ziko bt

Гостин
dosta sjacaja metalurg zimava ama sea imat mn povredeni pa da se nadevame barem na bod

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.715
Поени од реакции
3.071
abe daj boze da tepate da osigirate mesto u prva liga dogodina sloga i teteks vlagaat ke bide mn pointeresno rivalet megu navivacite komiti-sverceri i komiti-ckembari a vie za o svercerite neam slusnato nekoj rivalitet ako ima neso kazete i sliki pustete od utakmicite so sloga

Kajgana Shop

На врв Bottom