Фан Клуб: Пелистер

Член од
18 август 2019
Мислења
286
Поени од реакции
465
Ау каков пенал за Работнички против Беса ова е масакр шо го прават од ффм за да се напрај разлика со вардар лудаци
Едит :
Исто времено непостоечки пенал и за Брера против искра

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
За Работнички сум ,но ова денес беше криминал прво непостоечки пенал,а во финишот чист пенал за Беса.Знаев дека ќе судат за Работнички но до толку очигледно не очекував.

Член од
20 септември 2023
Мислења
429
Поени од реакции
2.338
За Работнички сум ,но ова денес беше криминал прво непостоечки пенал,а во финишот чист пенал за Беса.Знаев дека ќе судат за Работнички но до толку очигледно не очекував.
Слободно нека ги масакрираат, како Беса, така и Воска, Слога, Искра…

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.889
Поени од реакции
61.246
Ова е фан-клуб тема. Провокации од навивачи на други клубови на туѓ фан-клуб не се дозволени, тоа ви е познато на сите. Еден член е отстранет од темава. Имате тема за Македонско првенство, таму имате повеќе слобода да се подјебавате, тагнете се и продолжете таму.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.682
Поени од реакции
6.509
Нема денес кај да се удри, освен Беса, Воска,Брера и Тиквеш да ги дозакопаат ако воопшто има и било каква потреба за тоа...
Се направи парампарче од местење шо преку самите клубови шо масакр од судии.
Оваа нова гарнитура се залагаше за промени , ама за два месеци напраја попара .
Незнам зошто ама ова на арно не оди , општо за цел фудбал. Нема ни да се свестат ќе продолжат вака ,ама како шо тргнале мислам ќе напрат некое најтешко сценарио сите клубови да имат забрана за настап во Европа неколку години.

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
959
Поени од реакции
1.273
Ај ако сакате покрај масакрот над Пелистер, пишете ми тука на кои други натпревари имаше масакар.

Фала ви.

Член од
5 мај 2024
Мислења
124
Поени од реакции
225
не верувам дека ќе потрае долго ваквиот механизам на сегашната гарнитура. Верувам дека кога тогаш ќе се сплотат клубовите од една страна и Вардар од друга и ќе станат против ФФМ
Нема пари фрлање никој за да козарот и компанија ја кројат судбината на табелата.
После фузијата ова пролет ќе остане запамтена како нај црна дамка на случувањата во и околу Вардар

Член од
25 август 2019
Мислења
337
Поени од реакции
492
Ај ако сакате покрај масакрот над Пелистер, пишете ми тука на кои други натпревари имаше масакар.

Фала ви.
Polesno e da se kazi koja utakmica vo ovie 35godini mak. fudbal ne e masakar...

Член од
24 јуни 2022
Мислења
387
Поени од реакции
955
Ova veke nema smisla,mi se odmili I od fudbal I od se.Nema utakmica a da nema 3-4 namerni greski ili kako so pisite masakrirane na nekoj klub.Kolku e vlezena politikata vo fudbalot I vleguva se posilno I se podlaboko I ke eksplodira pred izbori.Samo ne znam nie so se zamarame I so se nervirame,bolesti si zakacivme.Sega ja svakam obicnata raja koga ke mi recea so baram na fudbal,ke si sedam v kladilnica I ke si gi gledam Everto-Aston Vila odma posle vo 18:30 pocnuva Verder - Herta ke si se iznagledam kvalitet fudbal so bira od 50 den ke mi pomini denot.
Nie so prajme odime na sekoja mozna domasna utakmica, gostuvana na 50 stepeni na dozd na sneg pa te pustule 52 min,84 ta vadat od stadion na sila ko stoka ja gubis nedelata mesto so familijata da si (cesto I so zenata se karas I objasnuvas zosto mora da odis na utakmica),trosis vreme pari NERVI I na kraj nekoj ko kozarot I Omeragic da te dupi na zdrav pamet I na kraj da izlezat so soopstenie vo koe sekoj e kriv samo tie se cisti,more mrs sakavte vojna ke ja dobiete.

Член од
1 октомври 2020
Мислења
64
Поени од реакции
173
UEFA, FIFA sledat sto se slucuva vo ovaa banana drzava?
Da se odzemat site licenci povekje fudbal da ne postoi vo zemjava. Samo kaj nas se znaj ko kje bidi sampion, koj kje ispadni koj na kogo bodoj kje daj. Pokje nitu odam nitu gledam. Pa ovie od fk Pelister na fejsbuk gi isklicija komentarite, da ne se plasat od nesto?
Sekoja cest za ckembari koj reagiraat i pravat pritisoci tie ako ne se nisto ne prajme...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
8.749

Пак се изглупираа ффм немаше потреба од соопштение како вчера така и денес плус ова е не меродавено си пиши сам потпаролот или Масер соопштение треба да се свика дисциплинска комисија да определи казни и тогаш да дат соопштение а не вака избразаа наместо да почекаа 24 часа да видат дали шкендија ќе се огради или ќе преќути па да ги казнеја сега вака немаат скоро никаква основа да ги казнат оти нема националистичко скандирање како шо велат за примерот во Струга туку нечовечко и не морално скандирање за време на едноминутно молчење и оддавање почит уствари како можи бе вака од ракав да вадат соопштение мислат со глајте дека се федерација или само нешто демек работат да штанцаат соопштенија а шкендија паметно да не речам курвински се огради од неколку поединци не од НГ шо значи секако се добитни поради безоплероста на глупаците од ффм сега уште да го сменат името во ФСМ и ќе биди крај нема шо поќе да се очекува од будалите налет тоа сега ќе му опнат казна овие ќе се жалат во еуфа и фифа па ќе биди нерегуларно првенството одма следно коло ќе има исто сила покажување на комити па наредно коло на чкембари и така дури не сотрат лудаците а со тоа и да оправдаат шо има вакви нелуѓе како денес во Тетово колку треба да си болен за да скандираш на онај чин после онаа трагедија во Кочани болесници !

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.416
Поени од реакции
5.621
Козарот ко дојде да е фактор во фудбалот, тури му куро на се, политиката е курва, кај шо влезе пепел напрај се, срам и арам да му е на ваков досуден пенал, абе нека земат од сите утакмици намерни грешки шо влијаат на резултатот пуштање во УЕФА и нека раздрмат малку тука, овде треба катанец на сите стадиони, фудбал во државата времиња нема, то ќе се одрази по некое време и на репрезентација уште не вадат тие неколку играчи шо се надвор, без тие сме ниво на Сан Марино, дефинитивно нема фудбал овде, козарите други видовме денес, на минута молк како се понашат, во нормална лига ќе јадат суспензија за на век на тој терен, овде кучињата лаат караванот си врви, мува никој не ги лази....
За офсајд пеналот нема да пишам, скоро сите се сложивме дека не беше и поклон е даден кој влијаше многу резултатски, за полесно да ја добијат утакмицата, инаку X одеше во најмала рака, ама то повеќе ни одговараше нас отколку нив, па Фуркан си судеше како шо му наредија....
За управата колку и да бев, рамнодушен према нив, ај се нафатиле за работа, легенди, партиски, непартиски, приморани, неприморани тие се реков сега за сега дури не се најди поарен нека бидат тука, ама после она соопштение вие сте едни обични ПИЧКИЦИ, МЕКАШИ, со женски полов орган меѓу нозе, пишале парагравЧе со розево стило....
Каде бе алоооо, кај ќе ви оди душата и вас, целосно го сменав мислењето за вас, слепи при очи ве прат бе мекаши и уште му го дудлате? Па Миленко седнал до нив, уште манга па изиграва на трибина, еххххх кај е времето на Пелистер-Вардар ко се играше дерби, абе крв паѓаше тука од играчи, до трибини, маме ебавте на се, вуста да ве годам апаши едни, газо си го продајвте, пичкици, се плашите да ги нападните со поостро соопштение бе мекаши ? Барем имате факти во најмала рака....
Па седеја со Масер и компанија и тебе Масер и Пандев се по најмило да ви ебам и на тие шо ве гласаја, од вакви изроди пати народот наш, Муки бараја да го сменат, за најдолгото влакно можи да му се фатите од ташаците на Муки во овие 2 месеци шо посравте се, бетер сте 200 пати од него, па и оние од ОФС зелките зеле на ручек се сликале со него, шта речи а не заплакати....
Малку ни е и ова, џабе нерви си киниме од +40 до -20 на трибини кога си ја редат како шо сакат, а за дербито не 3, Вардар треба да борџи 6 бода ќе видиме како ќе се изборат мекашите во иднина....

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.542
Поени од реакции
8.749
Mi pustija link od kozarot po glupo a istovremeno i arogantno stvorenje partisko nemam videno za greota
Slukanjeto od 10 minuta na videoto bilo rasizam koja ramnozemjaska budala da ne postoese nekoj trebase ovaj da go izimsli xaxaxa ovaa budala e Faktor vo fudbalot i drzavata ludaciii ne e ova prvoaprilska sega samo tolku mu sece

Член од
2 август 2011
Мислења
1.293
Поени од реакции
1.744
Mi pustija link od kozarot po glupo a istovremeno i arogantno stvorenje partisko nemam videno za greota
Slukanjeto od 10 minuta na videoto bilo rasizam koja ramnozemjaska budala da ne postoese nekoj trebase ovaj da go izimsli xaxaxa ovaa budala e Faktor vo fudbalot i drzavata ludaciii ne e ova prvoaprilska sega samo tolku mu sece

Колку има мадиња миленко се гледа по тоа што ги блокира коментарите.

vasicot

Soli contra omnes
Член од
2 септември 2016
Мислења
927
Поени од реакции
2.168

Bardovci Psychiatric hospital
070 246 563

Kajgana Shop

На врв Bottom