И егри и Мирко тро шо влезе беа супер! Ме радва оти почна Мирко и дај боже да можи поголема минутажа со овие од Кратово.
Друго.. кај се другите засилувања??? Ни фалат играчи!!!
Трето.. како го земваме Лукас како СТРАНЕЦ а формата му била ОЧАЈНА дури и за втора лига неспремен бил а јас го чекав и со Миравци да го имаме во состав а он да ти бил во Битола здебелен и ни приближно во фудбалска форма
Како бе потпишваме вака играч знаејќи колку итно и хитно ни фалат странци а ние го земваме Лукас и то на 30 години шо играл последните две години некаде во свирипи*ино и имал само ДЕСЕТ ЕБ*НИ УТАКМИЦИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ.
КАКО?!?!?!?!?!?
Батето беше машина пред 6-7 години ама да го земваш неспремен а ни гори под нозе и сега наместо да си имавме некој било кој друг странец да ни играше или наш некој нов играч, управата во хуманитарна акција се пуштила и на стара слава ќе го спрема Лукас уште ехеееее колку време оти синкир Роналдињо е.
Значи ај шо го зедоја, знаејќи дека нема да можи да игра барем 5-6 утакмици минимално а пази… СТРАНЕЦ… и то не дека нема да игра поради повреда туку оти немал мрднато две години. И на сето то го потпишват
На толку киксој шо прат веќе три години не ми е јасно како си дозволват да паѓаат уште од грешка во грешка и после пак ќе драмат оти никој во градот не ги сака и поддржва.
Ќе го плаќат они Лукас од општински-наши пари оти пред 100 години бил добар а сега неможел да мрда и пак со гла в зид отидоја и после јавноста оти критикувала и била гневна па ќе гасат коментари. Е зато!!!!
Прв пат гледам екипа свесно да земи странец неспремен на почеток на сезона и толку мирно да си седат и да се прат како ништо да не е.
И друго.. со рефлекторите, до кога ќе бидат само украс? Пак ли ќе се печиме на 120 степени во недела?