- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
nema da prestanat ako zborat taka inace poleka poleka se gleda deka najdovte dobar sponzor
По се изгледа дека ова е масло на љамчевски некни го слушав на орбис и самиот кажа дека сакале да направат млад и европски Пелистер па затоа и димиторвски го избркаа а сега и лазаревскизошто е одстапен Лазаревски?! еден од најдобрите во есенскиот дел,ако не и најдобар...Демири е одлично засилување ама ме интересира како тоа Лазаревски се смета за прекуброен во овој состав
За жал НЕ
:kesa:
инаку мој тип за утре тетекс 1-1 Пелистер
по кој знае кој пат повторно ќе ја слушаме само на радио утакмицата само до кога ќе ни се случва ова јас стварно не знам :zid:
ps.поздравете ги вашите интимни браќа кои ќе дојдат со автобус утре требаше да го пуштите тука за да биди поинтерсно :ne: е и да едно прашање колку бакли ви даде брацо за да навивате за тимот каде што ќе игра албанец (можеби не ова коло но другото сигурно):baeh:
abe more i sto sega? ke se otkazes od pelister ili ke navivas za albanec? aj bas me interesira sega na vas kolku baklji ke vi dadat da navivate za albanecot.По се изгледа дека ова е масло на љамчевски некни го слушав на орбис и самиот кажа дека сакале да направат млад и европски Пелистер па затоа и димиторвски го избркаа а сега и лазаревски
а за овие од те ние нема никогаш да се откашиме од тимот и секогаш ќе наиваме за него е сега како ќе се чуствува демири тука е прашање на време да видиме зошто сигурно нема да се смени нашето навивање против албанците и по мое овај играч ќе биди само за оваа полу сезона и самиот после ќе го напушти тимот кога ќе ја согледа реалноста односно одбивноста од навивачите но ќе видиме а кај нас во клубот до сега играл само еден албанец и тоа голман и уште двајца торбеши односно од мешени фамилии кои беа од Битола што значи ние ја немаме традицијата како во вашиот тим да имае секогаш и да бидат наши звезди нашиот тим скоро секогаш бил од наши деца од Битола :smir:
Што не тие јасно ? ете по горе имаш одговор :abe more i sto sega? ke se otkazes od pelister ili ke navivas za albanec? aj bas me interesira sega na vas kolku baklji ke vi dadat da navivate za albanecot.
pa ete procitaj pogore sto prasa drugarti pred 20 dena, kako demek vojvodi idele na stadion za albanecot, a vie samo za pelister. dvoen arsin drugarce.Никогаш не ни давал некој бакли сами си набавуваме,и никогаш нема да навиваме за албанец Пелистер е батуле ова :salut:
pa normalno e deka u teteks ke ima po nekoj albanec zos presmetaj kolku albanci ima vo tetovo a kolku vo bitola i sve ke ti bide jasno, nemora da izmislis topla voda za da sfatis. samo koga ke pocne da zboris za dvorot na komsijata treba malku da gledas i za tvojot dvor i da bides realen.Што не тие јасно ? ете по горе имаш одговор :
а за овие од те ние нема никогаш да се откажиме од тимот и секогаш ќе наиваме за него е сега како ќе се чуствува демири тука е прашање на време да видиме зошто сигурно нема да се смени нашето навивање против албанците и по мое овај играч ќе биди само за оваа полу сезона и самиот после ќе го напушти тимот кога ќе ја согледа реалноста односно одбивноста од навивачите но ќе видиме а кај нас во клубот до сега играл само еден албанец и тоа голман и уште двајца торбеши односно од мешени фамилии кои беа од Битола што значи ние ја немаме традицијата како во вашиот тим да имае секогаш и да бидат наши звезди нашиот тим скоро секогаш бил од наши деца од Битола :smir:
Друго нас никогаш како вас или вашите браќа од ск не не купиле управите ниту со бакљи ниту со буџет за транспаретни единствено е тоа што по некогаш ни давале автобуси за гостовање и секоја наша управа каква и да била односно колку и да е дарежлива ако е за бојкотирање се бојкотирала и никогаш не се сменал ставот кон некој човек од управата ако се неќел се неќел за секогаш а не како други групи ако му дава пари ќе навиваат ако не нема да навиваат или што би рекле како на рекламата за пивото скопско и се е можно :helou:
претходниот мој пост кај вас пред утакмицата со тетекс беше само кажано во иронија и како мајтап оти вие сите дека дошол исеини и дека сега сте имале многу јак напад исто така беше кажано дека брацо ви даде бакли за та утакмица со нас па затоа јас ги поврзав работите и само ве зезавpa ete procitaj pogore sto prasa drugarti pred 20 dena, kako demek vojvodi idele na stadion za albanecot, a vie samo za pelister. dvoen arsin drugarce.
pa normalno e deka u teteks ke ima po nekoj albanec zos presmetaj kolku albanci ima vo tetovo a kolku vo bitola i sve ke ti bide jasno, nemora da izmislis topla voda za da sfatis. samo koga ke pocne da zboris za dvorot na komsijata treba malku da gledas i za tvojot dvor i da bides realen.
Од кај сега ова, нели ви забрани ФФМ???Чкембари спремајте се, недела скопје ќе биди ЗеленоБело...:бакла::бакла::бакла::бакла:
Ќе одиме на кафе?..или журки ќе има во тие покрај кејот што се?Од кај сега ова, нели ви забрани ФФМ???
Иначе едвај чекам да дојдете :helou: