Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.406
- Поени од реакции
- 8.534
Полека кочи малкуОва ако не приметуеш е при крај на 2 ро полувреме кога имаше мн разотидено од кој причини незнам,ама и на клипов се гледа едно 150-200 души(над вашиот просек сезонава),а и да сакамо цела трибина не може да се напуни заш сите знаеме колку македонци има во Тетово,значи ако ние ја пуниме цела трибина вас ви треба стадион од 20 000 за да ве собере и 50 души да бевме пак нетреба ни збор да речеш зас вие недојдовте
Нели вие бефте навивачите верни до гроб или само до 88 минута и ако водите тогаш ќе седите на трибина
Кај е тој фамозен клип да го видиме ? само немојте овде да го постирате туку кај вас
За просек тебе ич кур да не те боли кој е нашиот просек и за со кој се бериме па межеби за со другите не вреди да се бериме толку масовно не ни се ривали и не навиваме за слуги и други не вреди :baeh:
Мене ми е гајле дали можите или не можите да ја наполните трибната туку реков да не се филмате и лажете кај вас на фан клубот пишеа цела трибина полна :jaj:
Друго за тоа колку Мкаедонци има во тетово јас не ти сум крив што сте толку малку и да знаеш за тие што се се уште таму треба да ни бидете благодани нај многу нас Битолчани и Прилепчани кој вие бранеа во 2001 :uvo:
Јас ти кажав КАЖИ МИ КОЈ Е ТОЈ ШТО НЕ САКАШЕ ВЧЕРА ДА ДОЈДЕ НА УТАКМИЦАТА ВО ТЕТОВО ВИ ДА ИГРАВТЕ ТУКА НЕМАШЕ ДА САКАТЕ ДА ДОЈДИТЕ
РАЗБЕРЕТЕ НЕ БЕШЕ ВОЗМЖНО ДА СЕ ПАТУВА ОРГАНИЗИРАНО СО АВТОБУС ИЛИ КОМБЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ ДАВАШЕ
јас сакав на радио да ја слушам утакмицата и да се нервирам што не сум таму да се трескам во апаурини па уште кога тепавпе ми идеше од курот дас си каснам ама тоа ЗАТОА ЌЕ ПОВТОРАМ ИМА ВРЕМЕ ЌЕ СЕ ВИДИМЕ НЕ СМЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ТУКА СМЕ ИМА УШТЕ УТАКМИЦИ ПА ДО СЛЕДНОТО ВИДУВАЊЕ БИДЕТЕ ПОЗДРАВЕНИ :salut: