Фан Клуб: Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.408
Поени од реакции
8.535
Ова ако не приметуеш е при крај на 2 ро полувреме кога имаше мн разотидено од кој причини незнам,ама и на клипов се гледа едно 150-200 души(над вашиот просек сезонава),а и да сакамо цела трибина не може да се напуни заш сите знаеме колку македонци има во Тетово,значи ако ние ја пуниме цела трибина вас ви треба стадион од 20 000 за да ве собере и 50 души да бевме пак нетреба ни збор да речеш зас вие недојдовте:toe:
Полека кочи малку
Нели вие бефте навивачите верни до гроб или само до 88 минута и ако водите тогаш ќе седите на трибина :tapp:
Кај е тој фамозен клип да го видиме ? само немојте овде да го постирате туку кај вас :drk:
За просек тебе ич кур да не те боли кој е нашиот просек и за со кој се бериме па межеби за со другите не вреди да се бериме толку масовно не ни се ривали и не навиваме за слуги и други не вреди :baeh:
Мене ми е гајле дали можите или не можите да ја наполните трибната туку реков да не се филмате и лажете кај вас на фан клубот пишеа цела трибина полна :jaj:
Друго за тоа колку Мкаедонци има во тетово јас не ти сум крив што сте толку малку и да знаеш за тие што се се уште таму треба да ни бидете благодани нај многу нас Битолчани и Прилепчани кој вие бранеа во 2001 :uvo:
Јас ти кажав КАЖИ МИ КОЈ Е ТОЈ ШТО НЕ САКАШЕ ВЧЕРА ДА ДОЈДЕ НА УТАКМИЦАТА ВО ТЕТОВО ВИ ДА ИГРАВТЕ ТУКА НЕМАШЕ ДА САКАТЕ ДА ДОЈДИТЕ
РАЗБЕРЕТЕ НЕ БЕШЕ ВОЗМЖНО ДА СЕ ПАТУВА ОРГАНИЗИРАНО СО АВТОБУС ИЛИ КОМБЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ ДАВАШЕ
јас сакав на радио да ја слушам утакмицата и да се нервирам што не сум таму да се трескам во апаурини па уште кога тепавпе ми идеше од курот дас си каснам ама тоа ЗАТОА ЌЕ ПОВТОРАМ ИМА ВРЕМЕ ЌЕ СЕ ВИДИМЕ НЕ СМЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ТУКА СМЕ ИМА УШТЕ УТАКМИЦИ ПА ДО СЛЕДНОТО ВИДУВАЊЕ БИДЕТЕ ПОЗДРАВЕНИ :salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.497
Јас ти кажав КАЖИ МИ КОЈ Е ТОЈ ШТО НЕ САКАШЕ ВЧЕРА ДА ДОЈДЕ НА УТАКМИЦАТА ВО ТЕТОВО ВИ ДА ИГРАВТЕ ТУКА НЕМАШЕ ДА САКАТЕ ДА ДОЈДИТЕ
РАЗБЕРЕТЕ НЕ БЕШЕ ВОЗМЖНО ДА СЕ ПАТУВА ОРГАНИЗИРАНО СО АВТОБУС ИЛИ КОМБЕ ЗОШТО НИКОЈ НЕ ДАВАШЕ
јас сакав на радио да ја слушам утакмицата и да се нервирам што не сум таму да се трескам во апаурини па уште кога тепавпе ми идеше од курот дас си каснам ама тоа ЗАТОА ЌЕ ПОВТОРАМ ИМА ВРЕМЕ ЌЕ СЕ ВИДИМЕ НЕ СМЕ ЗА ЕДНА ГОДИНА ТУКА СМЕ ИМА УШТЕ УТАКМИЦИ ПА ДО СЛЕДНОТО ВИДУВАЊЕ БИДЕТЕ ПОЗДРАВЕНИ :salut:
Што се правиш само како да си од вчера да му ебам мајката:tapp:
Па треба ли некој да ви даде превоз???
Постојат коли, постои воз, на сопствена рака се се може, ај што не сте отишле никој не ви пререкува, ама да даваш вакви бесмислени објаснувања:toe:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Полека кочи малку
Нели вие бефте навивачите верни до гроб или само до 88 минута и ако водите тогаш ќе седите на трибина :tapp:
Кај е тој фамозен клип да го видиме ? само немојте овде да го постирате туку кај вас :drk:
За просек тебе ич кур да не те боли кој е нашиот просек и за со кој се бериме па межеби за со другите не вреди да се бериме толку масовно не ни се ривали и не навиваме за слуги и други не вреди :baeh:
Мене ми е гајле дали можите или не можите да ја наполните трибната туку реков да не се филмате и лажете кај вас на фан клубот пишеа цела трибина полна :jaj:
Друго за тоа колку Мкаедонци има во тетово јас не ти сум крив што сте толку малку и да знаеш за тие што се се уште таму треба да ни бидете благодани нај многу нас Битолчани и Прилепчани кој вие бранеа во 2001 :uvo:
Епа ако слушнеш дека е наместена утакмицата ќе останеш да догледаш?може небеше наместена ама се збореше на големо дека е наместена и зборим за клипот вие што го поставивте од кисс тв,а за автобус имавте 3 месеци да најдете,ако не ви давале во битола тука вие прилеп,ресен... секаде има автобуси и веруј за пари ќе ве носи и до авганистан:toe:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.408
Поени од реакции
8.535
Што се правиш само како да си од вчера да му ебам мајката:tapp:
Па треба ли некој да ви даде превоз???
Постојат коли, постои воз, на сопствена рака се се може, ај што не сте отишле никој не ви пререкува, ама да даваш вакви бесмислени објаснувања:toe:
Стварно си досаден ти имам кажано кај мене си на игнор листа заедно со зверчрто и кире интер и алкесеј кој кур факот сте вас да ви одгорамае ама во интерес на другите од форумот да не забега темата ќе ти одгорворам
Кој реше да ни даде некој превоз не велам дек ане беше побаран од управата ама не беше даден муабетот ми беше дека беше баран превоз за ние да си го платиме било автобус или комбина ама никој буквално никој не сакаше поради безбедносни причини да не биди демолирано возилото како во претходните случаеви едниствено беше можно со коли да се оди и имаше николу души отидено сами :salut:
Да не с еповторувам има дана за мегдана извинтете на србизмот ама како што кажав ќе се видиме не е само оваја утакмица па утре ќе биде крајот на светот ќе се види ме пак со сите а и можеби беше подобро за сите што не отидовме во тетово оти ќе се изгубеше 10 март :helou:

Епа ако слушнеш дека е наместена утакмицата ќе останеш да догледаш?може небеше наместена ама се збореше на големо дека е наместена и зборим за клипот вие што го поставивте од кисс тв,а за автобус имавте 3 месеци да најдете,ако не ви давале во битола тука вие прилеп,ресен... секаде има автобуси и веруј за пари ќе ве носи и до авганистан:toe:
Куре ви реков немојте со тоа наместена да се вадите ферски ве тепаја децата немојте да ладите лајна за џабе ако влезеја трите шанси прво полувреме односно ако не ги одбранеше нашиот голаман тогаш ќе се фалефте деке губиме како грчка а сега местена со кој бре местена ние не сме победа или милано овие деца играат со срце за клубот оти скоро сите се од битола и го сакаат клубот
За тоа за пари абе брат ти реков за никкви пари не не носеја на утакмица не сакаа пари и ништо разбираш што туку јасдите само што вие не сакавте повење од нас да ние додјиме кај вас 100% е дека ние сакавме да дојдиме ама не се успеја :smir:се гледаме во финалето од купот :wink:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.497
Стварно си досаден ти имам кажано кај мене си на игнор листа заедно со зверчрто и кире интер и алкесеј кој кур факот сте вас да ви одгорамае ама во интерес на другите од форумот да не забега темата ќе ти одгорворам
Кој реше да ни даде некој превоз не велам дек ане беше побаран од управата ама не беше даден муабетот ми беше дека беше баран превоз за ние да си го платиме било автобус или комбина ама никој буквално никој не сакаше поради безбедносни причини да не биди демолирано возилото како во претходните случаеви едниствено беше можно со коли да се оди и имаше николу души отидено сами :salut:
Да не с еповторувам има дана за мегдана извинтете на србизмот ама како што кажав ќе се видиме не е само оваја утакмица па утре ќе биде крајот на светот ќе се види ме пак со сите а и можеби беше подобро за сите што не отидовме во тетово оти ќе се изгубеше 10 март :helou:

Куре ви реков немојте со тоа наместена да се вадите ферски ве тепаја децата немојте да ладите лајна за џабе ако влезеја трите шанси прво полувреме односно ако не ги одбранеше нашиот голаман тогаш ќе се фалефте деке губиме како грчка а сега местена со кој бре местена ние не сме победа или милано овие деца играат со срце за клубот оти скоро сите се од битола и го сакаат клубот
За тоа за пари абе брат ти реков за никкви пари не не носеја на утакмица не сакаа пари и ништо разбираш што туку јасдите само што вие не сакавте повење од нас да ние додјиме кај вас 100% е дека ние сакавме да дојдиме ама не се успеја :smir:се гледаме во финалето од купот :wink:
Никој не противречи дека оваа година Пелистерци стварно изненадуваат, и дека децата играат со срце, ама на навивачки план сте доста слаби. Ништо битно:helou:
Сватив дека сте барале автобуси и не ви дале, и се друго, ама не е тоа оправдување, пошто доста пати сме иделе до Прилеп (што секако е ризично гостување), макар и по 20 души на сопствена рака, со една кола полициска придружба. За такви гостувања во Тетово и да не правам муабет. Ај батали и тоа, се надевам ќе најдете начин за да се видиме на десети :)

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Пелистер успешно ја почна пролетта,а гледам полно ќе пукнат од љубомора...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пелистер успешно ја почна пролетта,а гледам полно ќе пукнат од љубомора...
Taka е секогаш ако не за резултатите ,за навивачите ќе се фатат,или обратно се можеш да очекуваш од господата комити и тука се војводите секако кој биле верни до гроб а вчера била наместена утакмицата поради тоа не седеле цела утакмица:tapp::tapp::tapp:..ПЕЛИСТЕР Е ЖИВОТ НАШ

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Taka е секогаш ако не за резултатите ,за навивачите ќе се фатат,или обратно се можеш да очекуваш од господата комити и тука се војводите секако кој биле верни до гроб а вчера била наместена утакмицата поради тоа не седеле цела утакмица:tapp::tapp::tapp:..ПЕЛИСТЕР Е ЖИВОТ НАШ
Хахахаха никој не рече дека не седеле сите значи околу пола останаја до крај,а другите кој заради работа или заради тоа што мислеле дека е наместена отидоја порано,а вие покажавте колку сте верни.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
е шо се фативте за местење па толку,кој е тој тетекс па да не изгуби од Пелистер....ајде ќе преболите до другата недела,многу си кладовте на душа-војводи,секоја чест за солидарноста од комити(глејте си го клубот-кој стигна го е*бава)

110%ЗеленоБел

Слобода за навивачите!
Член од
26 декември 2009
Мислења
638
Поени од реакции
33
Cudesen blesok na pelisterci
Vo presret na prvoto proletno kolo nikoj ne bi se oblozil na uspeh na skrpeniot Pelister vo Tetovo kaj ambiciozniot Teteks, koj mina miren i pooraganiziran period na podgotovki. No kolku fudbalot moze da buide nepredvidliv tipicen primer se bitolcani koi se izdignaa nad problemite i na terenot kade zagubija od Renova (edinstven poraz vo poslednite 10 sredbi) stignaa do poln plen. Po skromnoto prvo poluvreme, zelenite se ohrabrija i odigraa perfektno vtoro poluvreme, vo koe golem pridonese dade 22 godisniot stipjanec Lazar Iliev. Toj za samo 30 minuti so svojata brzana seese strav vo protivnickite redovi i najavi deka ovaa prolet moze da bide ofanzivniot djoker na bitolcani. Vo mozaikot na pelisterci kapitenot Nikola Petkovski odbra vistinski moment za negoviot prv gol vo sezonata. So vakov rasplet i tri boda od Tetovo, mladata ekipa na Pelister go ostvari planot i sega ima dve nedeli da go podgotvi vecnoto derbi so Vardar.
Ljamcevski i negovite pomosnici imaa samo 3-4 treninzi i timot koj nastapi protiv stofarite za prv pat igrase zaedno. Preku 40 fudbaleri treniraat pod Tumbe kafe, pa vo ovie dve nedeli strucniot stab treba da go iskristalizira timot. I bez najdobriot napagac Marjan Altiparmakovski koj ne nastapi zaradi zolti kartoni, napadot na Pelister ne treba da se grizi za svojata idnina so dobri mladi fudbaleri kako Bujcevski, Iliev, iskusniot Delovski ili oporaveniot Pitoska. So 26 boda zelenite gordo mozat da ja poglednat tabelata, no ne letaat vo oblaci. Prioritet e Kupot, a vo mecevite za bodovi natprevar po natprevar, Pelister moze do samiot vrv.
So desetina novi iminja Pelister za samo 2-3 dena go obnovi timot i do prva se ocekuva pridonesot i na srpskite zasiluvanja Doknic, Stefanovski, Bradonjic i hrvatot Huljev koj pristigna na nekolku dena do gostuvanjeto kaj Teteks. Od vcera izbranicite na Ljamcevski i Ilievski povtorno se vo trenazen proces i ke se obidat da gi nadopolnat propusteni 7 treninzi minatata nedela.

Pelister moze bez sekogo

Ne samo sto zamina kapitenot Dimitrovski i Spirovski, a mladiot napagac Marjan Altipamakovski bese kaznet, tuku zelenite vo Tetovo gi osvoija site tri boda i bez Gancev i Ristevski koi go socinuvaat odbranbeniot red vo esenskiot del. Ocigledno brojot na talenti pod Tumbe kafe e nepresusen.

:helou::helou::helou::helou:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.408
Поени од реакции
8.535
Фудбалерите на Пелистер победија во Тетово, против екипата на Тетекс со 2:1, иако на полувреме губеа 1:0.

Иако имаа само пет дена заедно да работат тренерот Љамчевски и фудбалерите на Пелистер, собраа сили и од гостувањето во Тетово се вратија со три нови бодови. Тренерот на Пелистер Науме Љамчевски по победата во Тетово задоволен од постигнатото рече:

-Отидовме на гостувањето во Тетово со идеја да се вратиме од таму непоразени, а се вративме со победа. Стравот беше голем бидејќи имавме само неколку дена тренинг, а на тоа ни претходеа многу мачни денови во клубот. По сите проблеми кои ги имавме во Пелистер, победата и трите бода ни легнаа како лек на рана. Што се однесува пак до самиот натпревар одигравме две различни полувремиња. Првото го одигравме во грч, разбирливо со оглед на тоа дека оваа средба беше отворање на пролетниот дел, а во не го влеговме само со неколку тренинзи со топка, со оглед на временската ситуација. Во второто полувреме влеговме со повеќе самодоверба и резултатот беше видлив. Прво израмнивме а потоа со евро-голот на Петковски ја обезбедивме победата.:smir:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
честитки битолчани!!! :smir:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.448
Честито нека ни е победата :vozbud::vozbud: му кажавме чоечки поради кој прочини не можевме да одиме, сега ко се тврдоглави ко не сваќаат шо го е.име

БРАВО И ЗА ДЕЦАТА КОИ ИГРААТ СО СРЦЕ ЗА КЛУБОТ :vozbud::vozbud:

i'm

*
Член од
11 февруари 2009
Мислења
128
Поени од реакции
21
Nikogas sme gi nemale uslovite koi gi imat tie i sekogas sme vo najdobro svetlo,od sekogas sme bez pari a igracite ni igrat so SRCE za razlika od drugi koj ednas ostanaa bez pari i site igraci mu zaminaja.Od sekogas imame nesto so tie nikogas ke go nemaat i zatoa vaka ke placat a toa e SRCETO ne samo na navivacki plan neka razgledat i okolu sebe malku pa poslem neka kazvat kaj se naogaat tie p*ickite:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom