Фан Клуб: Пелистер

П

Пљампач

Гостин
Ако не најдат спонзор/газда шо ќе обезбеди како во рљкометот барем милион евра буџет, со овие средства и со еден стек во Корзо пред натпревар нема шо да барат во прва лига.
Стадионот иако беше планирано до септември да е пуштена јужната трибина, градежните активности се стопирани и прашање е дали со ова темпо и во 2021 ќе биди комплетирана.
Нема многу причини за славење моментално. Ситуацијата е премногу неизвесна и нејасна.
Шо бараме прва лига ако немаме пари... Само да не исмеват како онај кенгурпт дека сме јојо клуб. Едн сезона прва лига, после уште три во втора.
 
Член од
25 август 2019
Мислења
292
Поени од реакции
385

Airlija neka e i so um da se bara sponzor jak so strategija dobra i da se napravi za nekolku godini soliden tim za borba vo top 3 !!!
 
Член од
21 февруари 2007
Мислења
1.002
Поени од реакции
1.535
Не го гибај не ни треба појќе да не ремети ... иако имаше убо време со него тука :D
 

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
461
Поени од реакции
1.396
Честито прва лига,најголем ќеиф ми е што уште два македонски клуба ќе има лигата.
Беласица у глобала е со топ инфраструктурни услови, кај вас колку што знам барем теренот ви е океј и трибината ветена до септември ?!?
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.890
Поени од реакции
7.282
Со среќа нека ни е прва лига првиот чекор е направен сега да се направи буџет како што треба да се донесат пет, шест салам играчи да се вратат монтажните трибини и постават рефлектори и заличи клубот како што заслужвува Битола и еден прес со сите документи од ревизијата на претходните газди на клубот

P. S. Се надевам дека ќе се приклучат и други газди во клубот

P. P. S. Конечно правична одлука од ФФМ и благодарност до нив како и ОФС Битола

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
 
Последно уредено:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.751
Поени од реакции
8.838
Да не се лажиме..секоја година истото...една година ќе издржат прва лига и втората пупунец
 
Член од
2 септември 2016
Мислења
612
Поени од реакции
1.094
cekaj te be luge odma negativno se gleda nemame igraci so e tocno za prva liga ama normalno deka ke se kupat igraci ne velam deka ke kupat nekoj za sampion da bidi pelister ama dajte da pocekame da vidime so ke bidi i so ke se kupi pa da komentirame
 

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.014
Поени од реакции
7.730
Кој ќе ги купи, кој ќе ги плаќа, не го познавам лично шо чоек е овај дрвото сегде расфрлан по интернети као прва лига ни е местото, ама не е само на збор, нека кажи шо замисли се имат план дали има некој, да не испадни ко овие шо се носеа за втора лига играчите од ресен месен пичке си матер, брзо забораваме со шо ростер бевме втора лига, чиста среќа се беше башибузук и корноата па лагано влеговме..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom