Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ништо од карти изгледа,само во Тетово се продаваат и тоа само ја јужна и западна трибина,срамота,нели требаше само исток да биде затворена и да има и во Скопје,нема карти на стадион...

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ништо од карти изгледа,само во Тетово се продаваат и тоа само ја јужна и западна трибина,срамота,нели требаше само исток да биде затворена и да има и во Скопје,нема карти на стадион...
:D:ROFLMAO:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
vi rekov deka ne mozete da kupite karti maximum 30 haha
i ima nesto oficialno 18.000 karti vcera bile prodadeni vo tetovo....skopje ke gori(y)
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:34 AM ---
;):cenzura:

Г

Грејвдигер

Гостин
vi rekov deka ne mozete da kupite karti maximum 30 haha
i ima nesto oficialno 18.000 karti vcera bile prodadeni vo tetovo....skopje ke gori(y)
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:34 AM ---

;):cenzura:
Карти немале ни ФФМ, ќе добиле од 4 саатот и ќе има во продажба и во Скопје.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Вечер очекувам уште еднаш потврда на ДОМИНАЦИЈАТА и РУШЕЊЕ на противникот.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Дечко се јавив во ФФМ и од нив ми е информацијата. А ти мисли си дека нема да купиме.
случајно на твитер ми улета линков, што знам изгледа договорено е да нема продажба на карти во Скопје

http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/posebni-bezbednosni-merki-za-vecherashniot-natprevar-shkendija-partizan

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Се плашат да не се повтори 1999 година финале на Куп на Македонија. Шверцери почнаа да навијаат нешто у стилу нато нато ти си моје злато, Го Го Го УСА, и кога грмна цел стадион СРБИЈА ка пичке се посраше.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Sto se furate be demek ke ste kupele karti,i sto ako kupite ?Ke postignete nesto,ili ke dojdete da navivate za partizan,Dojdete dojdete,nie poveke vas ve sakame od kolku drugite,vie veke ste ni sekogasni pacienti,koga nemame kogo,ke ve tepame vas =) Vo gradski ke vee od site strani ALBANSKO zname ! poz pa se gledame ako go promasite patot,ke ne ima i vo park i segde,pa daj izlezete da ve vidam.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ма не се оправајте уопште со нив ма људи со комплекси. Него остајте оф топик ќе попијат петарда вечер да видим што ќе речат тогај ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom