- Член од
- 8 април 2007
- Мислења
- 16.034
- Поени од реакции
- 9.126
Ало избеглицо од Косово, доста го имаш ку*от наш у уста, доста ти е!SRBOMANIA FROM TETOVO
Ало избеглицо од Косово, доста го имаш ку*от наш у уста, доста ти е!SRBOMANIA FROM TETOVO
Ништо од карти изгледа,само во Тетово се продаваат и тоа само ја јужна и западна трибина,срамота,нели требаше само исток да биде затворена и да има и во Скопје,нема карти на стадион...
4-0 ,0-5,и така и така во вторник одам за со Генк ти гледај на тв
Ништо од карти изгледа,само во Тетово се продаваат и тоа само ја јужна и западна трибина,срамота,нели требаше само исток да биде затворена и да има и во Скопје,нема карти на стадион...
Карти немале ни ФФМ, ќе добиле од 4 саатот и ќе има во продажба и во Скопје.vi rekov deka ne mozete da kupite karti maximum 30 haha
i ima nesto oficialno 18.000 karti vcera bile prodadeni vo tetovo....skopje ke gori
--- надополнето: Jul 19, 2011 11:34 AM ---
ne od kosovo od kavkaz seАло избеглицо од Косово, доста го имаш ку*от наш у уста, доста ти е!
da da ke kupitteКарти немале ни ФФМ, ќе добиле од 4 саатот и ќе има во продажба и во Скопје.
Дечко се јавив во ФФМ и од нив ми е информацијата. А ти мисли си дека нема да купиме.da da ke kupitte
случајно на твитер ми улета линков, што знам изгледа договорено е да нема продажба на карти во СкопјеДечко се јавив во ФФМ и од нив ми е информацијата. А ти мисли си дека нема да купиме.