Фан Клуб: Партизан

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Нешто ми кажува од внатре дека југ колку толку ќе биде полн , ама во секој случај пополн него предходните утакмици во ЈСЛ :D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Победа над Пазарци со 3-1, стрелци на ГОЛОВИТЕ беа браќата Шчеповиќ по еден и Лазе Марковиќ :D

Плус два :icon_mrgr:

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Марковиќ Лазар,ј*бе Нови Пазар!
Лагана победа над Нови Пазар со 3:1. Стрелци на головите С.Шчеповиќ и Марко.Шчеповиќ.
Што се однесува до трибината,слаба бројност како и секогаш,средно навивање.Смешно е малце шо се 500 души а овај на миркфон се дери небаре има 6000.Сепак го сваќам...
За некој сат ќе има видео околу 13-14 минути од навивањето вчера.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
ГЛАСАЈТЕ ЗА ЛАЗАР МАРКОВИЌ, ЗА НАЈДОБАР МЛАД ФУДБАЛЕР ЗА 2012 ГОДИНА

Искрено, за разлика од претходните ЈСЛ натпревари, на овој имаше поголема бројност и подобра организација... Е сега, дали полека се враќаат Гробари или пак тоа е само бидејќи Пазарци се гости, незнам... Останува во продолжение од сезоната да видиме...

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Ако мислиш на навивачите на Нови Пазар,не гостуваја.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако мислиш на навивачите на Нови Пазар,не гостуваја.
Знам дека не гостуваа, без разлика на тоа, минатото коло Пазарци со Рад извадија скандалозна парола за "Жута куча", па овие нашите вчера вратија со иста мера... А и плус тоа што се од муслиманска вероисповед прави да има подобра организација (мислам на масовност)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Јас мислам дека и олкав број отрплика ќе бидa и наредниве утакмици.Нема врска дека со Нови Пазар,плус 6000 беа во Пинир и некој заради тоа не дојдоја на ЈНА.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Борац Чачак не избаци од Купот на Србија :mad: :facepalm:

Изгубивме на ЈНА со 1-2... Стефан Ашковски стрелец за Партизан... Не ми се верува o_O

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Продаени ДУШИ СМРДЕНИ,ЈА ПРОДАДОВТЕ УТАКМИЦАТА! ПРОДАЕНИ ДУШИ! ! И на вермезович и на сите :mad::mad::mad::mad:::mad::mad: ЗЕЛ КЛАВА ВТОРА ПОСТАВА,СО ЛАНИ ШО БОРАЦ БЕШЕ ФИНАЛИСТ! СПОРЕДЕТЕ ЈА ИГРАТА ОВАА,СО ОНАА ВО МИЛАНО!
ОТПАДНАВМЕ ОД БОРАЦ ОД ЧАЧАК ВО 1/8 КУПО СРБИЈА,ПА ЌЕ ИГРАМЕ ЛИГА ЕВРОПА СО ИНТЕР РУБИН КАЗАН И ДРУГИ? МРШ БЕ,ОВА СЕЗОНА ДУПЛАТА КРУНА ЈА ЗЕМА ЗВЕЗДА! СЕ КЛАДАМ ДЕКА ЈА ИМА УТАКМИЦАВА ПРОДАЕНО ЗА ПАРИ! ПРОДАЕНИ ДУШИ!
С Р А М О Т А!
П.С : МНОГУ ВИ Е ,ЗА ВАШАТА ИГРА!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Сега во првенството нека игра со трет состав не со втор ....

Член од
24 мај 2012
Мислења
104
Поени од реакции
44
Zatoa pratete si gi kosarkarite i nema nervozi .. barem igraat so srce i koga ke izgubat :)

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
Аха да,уште сега од Барса да изгубиме вечерва и готово е со Евролига...
Лига на Европа одпаднавме,купо одпаднавме,уште Евро Лига и ЈСЛ останаја.

Kajgana Shop

На врв Bottom