Фан Клуб: Партизан

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ова ми е прво дерби што ке го гледам цело оваа сезона, пред тоа се бев на тренинг, утакмица .... Значи утре победуваме 2,3:0 :D
Мене па ќе ми биде прво дерби годинава што нема да го гледам :( На утакмица сум и нема да можам, а снимката обавезно :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Цел ден слободен,има на РТС Сат,Партизан тепа 4-0 уживање :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Мене па ќе ми биде прво дерби годинава што нема да го гледам :( На утакмица сум и нема да можам, а снимката обавезно :)
Ние ке навиваме и за тебе :D

--- надополнето: 5 мај 2012 во 19:19 ---
Петрович брани против звезда !!!!!!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ајде за шлаг на титулата да ги згазиме циганиве. НАПРЕД ПАРТИЗАН!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што промаши Волков од 5 метри директно у Бајковиќ шутираше,многу безвезе играме прво полувреме,треба да влезе Марковиќ во игра,што мајка бара Миљковиќ да игра пред Аксентијевиќ ненормална работа:confused:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Маркович на местото на Бабович !

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
10 стативи имаме последниве утакмици ќе го искршам телевизорот ,среќа циганска...
--- надополнето: 5 мај 2012 во 21:32 ---
Браво за циганите,не тепаа последниве 3 утакмици како ние што ги газевме 10 утакмици претходно,Аврам оди си дома со ваква поставка уште 20 дерби да играш нема да извадиш бод гомно еврејско!!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Авраме ОДЛАЗИ !!!!! Ако ова е тренер ..... Катастрофа, катастрофа незнам што друго да кажам, добро што Станоје направи 10 поени предност, инаку ни титула немаше да се види ни ништо.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Како што кажав, не го гледав натпреварот, а и не налетав на некое подолго хајлајтс да видам што се сме испромашиле o_O Прочитав само дека циганите имале два шута и еден прекрасен гол на Каду...

Разочарувачки е што три пати по ред не добиваат, но како што беа пишале на една Гробарска страна, "Неко слави победу, а неко титулу"...

Мора реализацијата да се подобри, 15 стативи имаме на последните три натпревари, а гол немаме постигнато... Тие имаат 10-тина шутеви кон гол се на се, и дури 5 гола :confused:

Исто така, кој најде прв подолго видео од Гробари нека постира, искинале денес... Браво момци

http://www.youtube.com/watch?v=u5O9hBrYdgw :icon_lol:

Еве некоја слика од денеска...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
НИНКОВИЧ :cuc::cuc::cuc: Покажа колку голем Гробар е и колку е болен по Партизан.Вакви деца треба да играат, а не некои странци на кои многу им е гајле дали ке победат или изгубат !
Со секоја почит до Илич и Диара (мислам дека сега игра на стара слава) ама тие не се за во Партизан.Иличѓ од 15 мин не може повеке, Диара - каков е тој напагач од 10 шанси да не може гол да даде ???????? Следната сезона со 2-3 добри поискусни играчи само треба да играме другите се да бидат млади, наши играчи како Петрович (одличен беше вчера), Остојич :)cuc: за десетка), Аксентијевич, Нинкович, Маркович, Шчепакадабра ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
До кога ќе копираат циганите бе, до кога? Ц ц ц... Ја препејаа "Индија, Пакистан", сега и "Ооо Партизане, волимо те" :facepalm:

http://www.youtube.com/watch?v=aI-8BaHElsI&feature=player_embedded

Цигани, "Ваши снови - наша су Реалност"...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
НИНКОВИЧ :cuc::cuc::cuc: Покажа колку голем Гробар е и колку е болен по Партизан.Вакви деца треба да играат, а не некои странци на кои многу им е гајле дали ке победат или изгубат !
Со секоја почит до Илич и Диара (мислам дека сега игра на стара слава) ама тие не се за во Партизан.Иличѓ од 15 мин не може повеке, Диара - каков е тој напагач од 10 шанси да не може гол да даде ???????? Следната сезона со 2-3 добри поискусни играчи само треба да играме другите се да бидат млади, наши играчи како Петрович (одличен беше вчера), Остојич :)cuc: за десетка), Аксентијевич, Нинкович, Маркович, Шчепакадабра ...
Вчера Саша Илиќ беше еден од најдобрите и ја држеше цела игра,човекот уште 5 години може да игра барем едно полувреме или од кај 60-та минута.Откако излезе вчера од 80та минута ние топка не фативме.

Kajgana Shop

На врв Bottom