Фан Клуб: Партизан

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Абе не е утре.
Да не знае некој дали ќе се дава на ртс ама на 1 канал?

П.С видов у недела е ама не знам на која?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Kje moze da se prati uzivo na sajtot na Zvezda... Pobarajte i kje vidite... A za rts ne znam, obicno na pola saat pred utakmica se dogovaraat dali kje ima prenos ili ne....

A za toa koj kje pobedi.... videcemo... :wink:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Чисто се сомневам дека ќе има директен пренос на РТС.Најчесто даваат снимка пола час откако ќе започне дербито.Да се надеваме дека во недела ќе вршат директен пренос.Едино нешто ако дадат на РТС2 или пак ПИНК,но ќе видиме во недела како и да е ќе мора да се гледа.

А за тоа кој ќе победи нема што да гледаме се знае ПАРТИЗАН,нас само не интересира резултатот со кој ќе го тепаме тој тим со кој ќе играме во недела.:):helou:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Znaev deka nekoj kje se izbaci... OK e...I jas taka razmisluvav pred 2,3 godini...

Slusam deka kje ides...Srekjen pat, pazi se od ...znaes kogo :helou:, da ne kupuvas karta na gradot ja kje ti kazam kako da stignes do kaj sto treba... Znaci, najvazno od sVe... Se vozis so bus broj 48 do stadionite t.e. do Autokomanda.... I najvazno od sVe, se svercas u bus poso nema kontrola...Taxi, nikako poso kje ti gi zemat site pari...

P.S. Slikaj go SEVER koga kje ja izvadat setalicata za Uros...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Znaev deka nekoj kje se izbaci... OK e...I jas taka razmisluvav pred 2,3 godini...

Slusam deka kje ides...Srekjen pat, pazi se od ...znaes kogo :helou:, da ne kupuvas karta na gradot ja kje ti kazam kako da stignes do kaj sto treba... Znaci, najvazno od sVe... Se vozis so bus broj 48 do stadionite t.e. do Autokomanda.... I najvazno od sVe, se svercas u bus poso nema kontrola...Taxi, nikako poso kje ti gi zemat site pari...

P.S. Slikaj go SEVER koga kje ja izvadat setalicata za Uros...
hehe incae so kola so drugari ke odam,sum bil i prethodno na derbi znam kako da stignam fala sepak.
Za setalicata nema da mozam zs na jug ke bidam

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе има на РТС 1 директен пренос, Недела 17:00 ч. а сигурно ќе има и на РТС Сат!

И баш затоа што мислите дека се у никаква форма, и дека ќе ги згазите, ќе го јадете лошо...да ви биде криво!!!

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Po igrata sto ja prikazaa do sega Partizan i Crvena Zvezda, jasno e koj ke pobedi, sepak ova e derbi, vo koe i dvata tima ke dadat maksimum od sebe.

Igracite na Partizan se umorni od Kupot na Uefe, i nemaat podolga pauza za odmor. Od druga strana pak igracite na Crvena Zvezda se odmorni i gledaat spas samo vo derbito, bidejki ovaa sezona se smesni, toa im gi rekoa i nivnite navivaci.

Sepak ke vidime nisto ne se znae, sepak se nadevam deka podobriot ke pobedi, Partizan.

Grobari, samo da go ponovot navivanje sto go prikazaa protiv Temisvar, i ciganite nema ni da se cujat, kako i na sekoe derbi.

U nasim venama tece votka, u srcu Partizan, u ruci motka.

Pozdrav Grobari jug

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе има на РТС 1 директен пренос, Недела 17:00 ч. а сигурно ќе има и на РТС Сат!

И баш затоа што мислите дека се у никаква форма, и дека ќе ги згазите, ќе го јадете лошо...да ви биде криво!!!
tepame be brat zvezda kolku saka neka se sprema so ovoj tim nisooo ne mu moze na Partizan.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Po igrata sto ja prikazaa do sega Partizan i Crvena Zvezda, jasno e koj ke pobedi, sepak ova e derbi, vo koe i dvata tima ke dadat maksimum od sebe.

Igracite na Partizan se umorni od Kupot na Uefe, i nemaat podolga pauza za odmor. Od druga strana pak igracite na Crvena Zvezda se odmorni i gledaat spas samo vo derbito, bidejki ovaa sezona se smesni, toa im gi rekoa i nivnite navivaci.

Sepak ke vidime nisto ne se znae, sepak se nadevam deka podobriot ke pobedi, Partizan.

Grobari, samo da go ponovot navivanje sto go prikazaa protiv Temisvar, i ciganite nema ni da se cujat, kako i na sekoe derbi.

U nasim venama tece votka, u srcu Partizan, u ruci motka.

Pozdrav Grobari jug
Хахаха, ако не се слушаат Делии, се слушале Гробари...БРЕ! Не биди смешен бе, се сеќавате лани кога 27 мин Делии траеја, а Гробари се праеја заебани и навиваја, ама после тоа глас не им се слушна.

Сте го гледале тоа ИСТЕРИВАЊЕ ГРОБАРЕ С ЈУГА МАРАКАНЕ?! ХАХАХА

Многу сте јаки нема што :pos2::pos2::pos2::pos2:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
aj be ne zamaraj na tuka si imas fan klub zvezda

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
abe kakvi 3-0 sakam 1-0 vo 94min. od penal i ako imalo 3 min prodolzenije da puknat ciganive da vidat pomladive generacii kako e da ima Partizan penal protiv zlezda eve pominuva i 13-ta godina od koga nee dosuden penal za Partizan na derbi

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Еве нешто за сите НЕПОЖЕЛНИ гости во овој фан клуб.Еве пример за неписмените цигани кои уште многу треба да учат од нас,особено во навивање и виситнско сакање на клубот.
ПОГЛЕДЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА ЈУГОТ ВО ТРАНС!!!!!!!!!

ГРОБАРИИ!!!!!!!!!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
А еве и вовед за дербито во недела.(Само во недела нема да ја дава изјавата Смиљаниќ туку Тошиќ)тоа е единствената разлика помеѓу овој клип и дербито во недела.
Поздрав до сите Гробари и чувствувам дека во недела ќе ги згазиме циганите.

Kajgana Shop

На врв Bottom