0-3 brateeeKje moze da se prati uzivo na sajtot na Zvezda... Pobarajte i kje vidite... A za rts ne znam, obicno na pola saat pred utakmica se dogovaraat dali kje ima prenos ili ne....
A za toa koj kje pobedi.... videcemo... :wink:
0-3 brateee
hehe incae so kola so drugari ke odam,sum bil i prethodno na derbi znam kako da stignam fala sepak.Znaev deka nekoj kje se izbaci... OK e...I jas taka razmisluvav pred 2,3 godini...
Slusam deka kje ides...Srekjen pat, pazi se od ...znaes kogo :helou:, da ne kupuvas karta na gradot ja kje ti kazam kako da stignes do kaj sto treba... Znaci, najvazno od sVe... Se vozis so bus broj 48 do stadionite t.e. do Autokomanda.... I najvazno od sVe, se svercas u bus poso nema kontrola...Taxi, nikako poso kje ti gi zemat site pari...
P.S. Slikaj go SEVER koga kje ja izvadat setalicata za Uros...
tepame be brat zvezda kolku saka neka se sprema so ovoj tim nisooo ne mu moze na Partizan.Ќе има на РТС 1 директен пренос, Недела 17:00 ч. а сигурно ќе има и на РТС Сат!
И баш затоа што мислите дека се у никаква форма, и дека ќе ги згазите, ќе го јадете лошо...да ви биде криво!!!
Хахаха, ако не се слушаат Делии, се слушале Гробари...БРЕ! Не биди смешен бе, се сеќавате лани кога 27 мин Делии траеја, а Гробари се праеја заебани и навиваја, ама после тоа глас не им се слушна.Po igrata sto ja prikazaa do sega Partizan i Crvena Zvezda, jasno e koj ke pobedi, sepak ova e derbi, vo koe i dvata tima ke dadat maksimum od sebe.
Igracite na Partizan se umorni od Kupot na Uefe, i nemaat podolga pauza za odmor. Od druga strana pak igracite na Crvena Zvezda se odmorni i gledaat spas samo vo derbito, bidejki ovaa sezona se smesni, toa im gi rekoa i nivnite navivaci.
Sepak ke vidime nisto ne se znae, sepak se nadevam deka podobriot ke pobedi, Partizan.
Grobari, samo da go ponovot navivanje sto go prikazaa protiv Temisvar, i ciganite nema ni da se cujat, kako i na sekoe derbi.
U nasim venama tece votka, u srcu Partizan, u ruci motka.
Pozdrav Grobari jug