Уживај дека ќе нема да може да најдеме карти
--- надополнето: Jun 20, 2011 5:24 PM ---
Одлично !!!!
Ќе си го гледаме Партизан у Скопје,политики тоа не треба да се меша, 5-0,0-5 и чао пријатно,уствари какви 5-0 у Београд,ќе поминат како Рил!!!
другарче а дај ни една причина зошто да навиваме за вас?hgaghaghgha,Pleme slezeno od planina vo obid da prezivee,Ali ne sme pleme izmislena koj ne znae koj mu e tatko,ili koe mu e vistinskoto ime,i ne znae sto po prvo da se custvuva,ali srekni ste sto imate bajgi drugi iminja i pleminja koi mozete sami da se custvuvate( ali za zal ni od strana da drugite pleminja ne ste dobre dojdeni ) kako sto napisal drugarti po gore 'Куманово цело црно бело. За пун ЈУГ!!! '' tuka se prasuva prasanjeto zasto imate tolku simpatija kon edno pleme koi se braka so Grci? koi ne ve sakaat,ne mozat da ve vidat,Navistina ste za ZAL,Ste se pomesale nit samite ne znaete za kogo da navivate,koj klub da go sakate,ali kako sto napisav pogore za sreka imate mnogu izbori ' vardar,skopje,metalurg,rabotnicki,A za kogo navivate? CPB? FA? ili od tolku mnogu izbori ste skoknale i vo k.. na Grobari i Delije..
А, ти дај една причина зашто би навивале за Србите?другарче а дај ни една причина зошто да навиваме за вас?
Ти па си се изначитал српски форуми па знаеш.Над 90% од коментарите на српските форуми е дека се надеваат на подршка од јужните Срби(се мисли на Македонци),а вие слободно одите и бацувајте им го анусот и пенисот можеби така ќе добиете поголема самодоверба во животот копилиња!!Се надевам дека ќе ви испратат и пари да иштампате транспаренд„Косово је срце Србије,а Македонија је Грчка „ и сите среќно и весело да застанете позади тој транспарент за да после цела Србија,Албанија и Грција ви стиснува лајк на фесјбук!!--- надополнето: Jun 20, 2011 8:06 PM ---
А, ти дај една причина зашто би навивале за Србите?
На пример тоа што воопшто не ја почитувате Македонија како држава, на пример тоа што не навредувате во утакмица и пеење на песни како Македонско девојче к... итн ја знаете немора да ја повторувам. На пример тоа што во Кичево го симнавте од јарбол Македонското знаме и го закачивте Албанското, на пример тоа што воопшто на трибина немате Македонско знаме ниту едно а сте од Македонија и таков преставник сте Македонски не сте од Албанија. Ова е само дел ме мрзи повеќе да пишувам, сепак ова е доволно мислам.А, ти дај една причина зашто би навивале за Србите?
Како прво, во Македонија има 35 000 Срби според последниот попис што е 1,5% од вкупното население од коишто пола се србомани.Како второ,многу Срби служеле војска во Скопје,Битола,СтрумицаТетово,па зошто не навиваат за Вардар,Пелистер,Тетекс и ред други?Како трето,Вардар бил име во Југославија,па зошто нема навивачи на Вардар од Србија(ги боли курот за нас,одсекогаш гледале со понижување спрема Македонците).Како четврто,навивачите на Партизан се во братски односи со навивачи од Грција и нивниот став спрема Македонија е јасен-Македонија е грчка,а 99% ем што сте фанови на Партизан сте фанови и на Гробари.Како петто,јас не ве ни сметам за Македонци крај краева,само незнам кај бевте сите вие кога играше Партизан против Вардар и кога јадевте ќотек од Комити?Ти па си се изначитал српски форуми па знаеш.
Прва причина зошто некој би навивал за Партизан (не доаѓа српска репрезентација, доаѓа клуб) - Во Македонија има 4-5 проценти Срби и уште толку луѓе со српско потекло барем од еден родител.
Втора причина - Многу од Македонците кои служеле војска во Србија или работеле во Србија за време на поранешна Југославија станале навивачи на Партизан.
Друже не сум сечен.А,Србите ја почитуваат Македонија така?До вчера кроеја мапи за поделба на Македонија,во пола официјални документи сеуште стои БЈРМ,не ти признаваат црква,ти пуштаат пиони како Вранишковски,99% од македонските манастири и цркви ги сметаат како српско наследство и култура.На пример тоа што воопшто не ја почитувате Македонија како држава, на пример тоа што не навредувате во утакмица и пеење на песни како Македонско девојче к... итн ја знаете немора да ја повторувам. На пример тоа што во Кичево го симнавте од јарбол Македонското знаме и го закачивте Албанското, на пример тоа што воопшто на трибина немате Македонско знаме ниту едно а сте од Македонија и таков преставник сте Македонски не сте од Албанија. Ова е само дел ме мрзи повеќе да пишувам, сепак ова е доволно мислам.
За коментарите не е точно баш сега ги прелистував 4-5 најголеми Српски портали што имаат објавено за ова и во коментари нема ни 2% што не навредуваат нас Македонија и Македонците. Не сме слепи па сами да неможеме да видиме па ти ќе не лажеш тука ..
Ај да не ја тераме накај политика работава, нема потребаДруже не сум сечен.А,Србите ја почитуваат Македонија така?До вчера кроеја мапи за поделба на Македонија,во пола официјални документи сеуште стои БЈРМ,не ти признаваат црква,ти пуштаат пиони како Вранишковски,99% од македонските манастири и цркви ги сметаат како српско наследство и култура.
Па, како така за Гејт4 те молам!!Тие ви се навивачки браќа!!Тие заедно кога ќе дојдат ќе ги одведете по скопските кафеани ќе ги најадете,напиете,ќе ги прошетате по Скопје.Нели затоа сте браќа.Мора да се почитуватеЛуѓе дали можете да го отстраните зборот генерализирање.Еве сега нас не читаат моментално овде и некој е за Србите некој е против нив па дури со Албанците.И сега за кого сме ние?И кај нив има некој таков што се прави Србин и пол но повеќето не поштуваат и повеќе од шо треба.Јас лично не навивам за никого но ќе навивам на трибините за Гробари.А би сакал и браќата Гејт4 да дојдат па да видиме дали ќе поминат лесно.
Кој те праша за првото ? Инаку да Србите ја почитуваат Македонија, мене знаеш многу ми е гајле за некои навивачки групи како Гробари кои воглавном се криминалци (барем дел од воџите се..) исто така мене ме боли долниов и за политика која намерно ги развојува овие народи (тука мислам на Македонци, Срби, Хрвати, Црногорци итн). Значи мене ми е битно односот на Србите према мене кога ќе ме видат во живо, кога ќе отидам во Србија таму буквално ме сметаат ко брат што се вика.. никогаш не сум имал никакви проблеми напротив кога ќе видат дека си Македонец уште подобро се однесуваат со тебе посебно постарите. Немам ни С од Србоман ама и голем дел од Македонците имаат по некои роднини што се Срби, ете и јас имам не ептен блиски сепак какви такви имам, па ете ти плус причина.Друже не сум сечен.А,Србите ја почитуваат Македонија така?До вчера кроеја мапи за поделба на Македонија,во пола официјални документи сеуште стои БЈРМ,не ти признаваат црква,ти пуштаат пиони како Вранишковски,99% од македонските манастири и цркви ги сметаат како српско наследство и култура.
Оди бе лечи комплекси на друго место.БРаќа Гробари,Гејт4 ми боли курот за нив.Убаво ти кажа членот погоре за нив,битно е тоа што го кажува народот.Па, како така за Гејт4 те молам!!Тие ви се навивачки браќа!!Тие заедно кога ќе дојдат ќе ги одведете по скопските кафеани ќе ги најадете,напиете,ќе ги прошетате по Скопје.Нели затоа сте браќа.Мора да се почитувате