Partizan otkupljuje Tejga?
Nemački mediji navode da je srpski šampion blizu odluke da u čitav posao sa napadačem Gane uloži dva miliona evra. Hofenhajm bi sad da se Afrikanac vrati u Bundesligu, njemu se ipak više sviđa Beograd.
Tejgov boravak u Hofenhajmu je počeo problematično, navodni problemi sa srcem doveli su do osporavanja ugovora koji je potpisao.
Klupski lekari su tvrdili jedno, ispitivanja na nekim klinikama drugo. U svakom slučaju nije dobio pravu šansu, pa ne čudi što je svim silama želeo da ode iz kluba.
U Partizanu se odlično snašao.
"Nisam zaboravio da dajem golove. Ali, godinu i po u Nemačkoj nisam redovno igrao, nedostajalo je poverenje u moje sposobnosti. No, uvek sam znao da će se moje moći vratiti, samo mi treba kontinuitet", objašnjava ovaj napadač.
"Bild" piše da Partizan želi da otkupi Tejga, pominje se cifra od dva miliona evra što bi verovatno predstavljalo otkup i njegova godišnja primanja.
On se nije pojavio na prozivci, crno - beli su zakopčani, a mediji u Srbiji su pisali da nije uverio trenera da toliko vredi. Doveden je Jovančić, vraća se i Dijara, ali ni jedan ni drugi nisu zamene za Afrikanca.
Šta će se dalje dešavati, videćemo u narednim danima, tek Tejgo nema dilemu.
"Partizan je veliki klub, boriće se za ulazak u Ligu Šampiona, to je veliki izazov. Takva prilika se ne dobija često", objasnio je ovaj napadač.