Фан Клуб: Партизан

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
partizan se padna so politehnika temisvar vo prvoto kolo od kupot na uefa bi trebalo da gi pomineme!
Со ваква игра како против Фенр мислам дека ќе стигнеме многу далеку има потенцијал во тие млади момчиња за високи дострели ако ја минеме Политехника одиме во групите.:salut:

В

Вори

Гостин
Овие ќе ги тепаме,не знам од кај се!!!Па за во групи ќе видиме!!Ајмооо Гробари!!

P

PewDiePie

Гостин
Со ваква игра како против Фенр мислам дека ќе стигнеме многу далеку има потенцијал во тие млади момчиња за високи дострели ако ја минеме Политехника одиме во групите.:salut:
KE MINETE SO MILAN VO GRUPA KOGA KE VI JA ZAPALI PETARDATA

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
KE MINETE SO MILAN VO GRUPA KOGA KE VI JA ZAPALI PETARDATA

Абе царе не се примаат така лесно пет комада,а особено не овој тим на Партизан.Ќе видиш дека играчите на Партизан имаат сила и срце за да стигнат далеку и да се носат со многу посилни и побогати екипи од нив.

P

PewDiePie

Гостин
Абе царе не се примаат така лесно пет комада,а особено не овој тим на Партизан.Ќе видиш дека играчите на Партизан имаат сила и срце за да стигнат далеку и да се носат со многу посилни и побогати екипи од нив.
AAA PA NE SE SLOZUVAM AMA OK SEKOJ SI IMA SVOE MISLENJE GO RESPEKTIRAM TVOETO...KAKO I DA E AKO BIRAM MEJGU C.ZVEZDA I PARTIZAN BI GI ODBRAL PARTIZAN POZZ.:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
a koi se parovite koi ke bidat vo grupa so pobednikot mislam na partizan

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Pobeda od 3-0 na gosti so OFK mnogu dobra igra prikazaa! Zvezda pak izgubi i toa doma sega se posledni so 1 bod a nie prvi so maksimalni 9
Dobro trgna sezonava neka prodolzi vaka!!

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Со пола сила во едно дерби против солидна екипа како ОФК е супер и наговестува дека Партизан нема да има поголеми проблеми околу одбраната на титулата.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Денеска на Карабурма со пола сили што се вика ги распукавме и мислам дека одбраната на двојната круна не е доведена во прашање дечките од соседството пак изгубија и тешко им оди :pos2::pos2: ама ај нека се управат барем интересна да а направат :pos2::pos2:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Денеска на Карабурма со пола сили што се вика ги распукавме и мислам дека одбраната на двојната круна не е доведена во прашање дечките од соседството пак изгубија и тешко им оди :pos2::pos2: ама ај нека се управат барем интересна да а направат :pos2::pos2:
ајде бе па и ти...шо ќе им е да се оправуваат. ич да не победат да им ... тоа! па ако треба и во 2ра лига да одат, ич не ми е жал:vozbud:
иначе, одличен натпревар имаше партизан, и браво за тошиќ ...си даде два гола дечкото си заврши работа:toe::helou:

Junker

Grobar Zauvek
Член од
16 август 2006
Мислења
85
Поени од реакции
0
Eh , dosta pravi fanatici za Partizan tuka ili taka mi izgleda ? Liga na Sampioni e proslost, odime ponatamo, lesna presmetka so Politehnika,i plasiranje vo grupite ocekuvam od ovoj tim na Partizan.Za Fener da ne ni zboruvam, bruka i sramota, i za niv , i za uefa. FUCK UEFA!

Vo prvenstvoto mislam deka nema potreba sto da se zboruva, dupla titula, i odbrana na titulata.
Ovaa liga Partizan ja nadmina odamna, naseto mesto e vo Ligata na Sampionite, sepak protiv posilnite ne se moze.
Sekoja cest na momcite, odigraa hrabro, i uste pogolem pozdrav do Grobari koi bea vo Istanbul, i dokazaa kako se bodri svojot tim.

Napred Partizan, Grobari Jug.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Еј луѓе ќе има ли организиран пренос од македонија? И планира некој да иде ?
Мислам на утакмицата Партизан-Политехника Темишвар поздрав

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Еј луѓе ќе има ли организиран пренос од македонија? И планира некој да иде ?
Мислам на утакмицата Партизан-Политехника Темишвар поздрав

Ваљда мислиш на превоз... :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom