Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Идам јас утре,се надевам дека ќе тепаме...
Среќно утре црно-бели!!!!!!!!

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Идам јас утре,се надевам дека ќе тепаме...
Среќно утре црно-бели!!!!!!!!

epa aj so sreka bratee ubavoo da si pomines i normalno deka tepame:wink:..steta ja ne najdov prevoz inace mn mi se ideee :/ jbg

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Јас требаше да идам со Гробари Куманово ама у последен момент се сменија работите, а ми се идеше у пм... штета, ќе биде жустро, како на терен, така и на трибини :)

J

JOEY JORDISON

Гостин
Па ги Прават Партизан за Шампиони Ова година Греота се:helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па ги Прават Партизан за Шампиони Ова година Греота се:helou:
Се гледа дека не пратиш Српски фудбал и дека гледаш од дерби до дерби (дали и тогаш), така да основна цел ти е да провоцираш... пошто не ти успеваат финтите, ќе те молам да се изгубиш од фан клубот :helou:

БИЛА ЈЕ КУРВА ОТКАД ЗНАМ ЗА СЕБЕ, ИМЕ ЈОЈ ЈЕ ЗВЕЗДА, ПАРТИЗАН ЈЕ ЈЕБЕ !!! :vozbud:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
У колку саат е??

J

JOEY JORDISON

Гостин
Се гледа дека не пратиш Српски фудбал и дека гледаш од дерби до дерби (дали и тогаш), така да основна цел ти е да провоцираш... пошто не ти успеваат финтите, ќе те молам да се изгубиш од фан клубот :helou:

БИЛА ЈЕ КУРВА ОТКАД ЗНАМ ЗА СЕБЕ, ИМЕ ЈОЈ ЈЕ ЗВЕЗДА, ПАРТИЗАН ЈЕ ЈЕБЕ !!! :vozbud:
Да Ѕвезда губи од 100место и тоа Така Може Да се Деси На Еден Таков Клуб Тогаш Кога изгуби Ѕвезда Партизан тепаше и сега Им бегат Еден Бод и Ете ти Не се Лажи Си владе Бизнис Таму :wink:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да Ѕвезда губи од 100место и тоа Така Може Да се Деси На Еден Таков Клуб Тогаш Кога изгуби Ѕвезда Партизан тепаше и сега Им бегат Еден Бод и Ете ти Не се Лажи Си владе Бизнис Таму :wink:
Звезда не смее да изгуби од Јавор или од некој друг тим? Ако се иде според твоето размислување, тогаш зошто Звезда и Партизан би играле со овие тимови кога однапред се знае дека ќе победат, нека се играат само дерби-дуелите и нека го одлучат Шампионот :kesa:... Уште по првиот пост се гледа дека не пратиш Српски фудбал и затоа и ти пишав, а со вториот пост само го зацементира моето тврдење :helou:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.641
Поени од реакции
1.239
Дечко, се гледа дека не пратиш спрски фудбал и затоа одјеби.:smir:

Иначе, комшии нека ви е со среќа и нека победи подобриот.:helou:

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења