Абе ја не мислам, ја знам :wink:Не може да се дискутира со луѓе кои што си мислат дека се многу паметни,значи не може ништо да ти се докаже.
Вчера бевте 0,уствари не бевте вие нула туку ние бевме 10.
Делије Север формирани на 7.1.1989...
Се има појавено прв пат овој транс кај Гробари на гостувањето во Загреб против Динамо,Се гледа добро така??
Aко ја лажам , ваљда вие сами себе не се лажете
Елем
Фино си пишува...
Партизан у март играл на Максимир, Делије формирани у јануар...
Крај на приказната, чао пријатно...
Па неможеш да му докажеш нормално, кога не си во право...Он со факти ти збори, а ти ако најдеш факти да му докажеш стај.Оф леле значи човек не може да ти докаже тебе ништо.Ајде така нека биде,кој те ебе веќе кога се правиш мозок.
Добро бе,ке му докажам не се секирај и ти,само да ја најдам таа статија и ке ја ставам тука,уживај:smir:Па неможеш да му докажеш нормално, кога не си во право...Он со факти ти збори, а ти ако најдеш факти да му докажеш стај.
И друго сакав да ти кажем. Зошто неможете да водите нормална дискусија бе луѓе? Само провоцирање и слично. “Кој те ебе“ ова она. Тој ти стае доказ, ако мислиш дека си во право ти стај нешто и ќе видиме. Нема потреба од пцуење или не, само се бришат постови за џабе, ништо друго. Искулирајте, форумов не е за пцуење овде...Добро бе,ке му докажам не се секирај и ти,само да ја најдам таа статија и ке ја ставам тука,уживај:smir: