Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Колку сме појаки:)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не може да се дискутира со луѓе кои што си мислат дека се многу паметни,значи не може ништо да ти се докаже.
Вчера бевте 0,уствари не бевте вие нула туку ние бевме 10.
Абе ја не мислам, ја знам :wink:
Може да ми се докаже, секако со докази , а не како овој доле на пример што става слика а нема појма што става...

Се има појавено прв пат овој транс кај Гробари на гостувањето во Загреб против Динамо,Се гледа добро така??:vozbud::vozbud:
Делије Север формирани на 7.1.1989...
Утакмицава у гребЗа е играна у март 1989....
Ја како што знам јануар е пред март на календарот, освен вие ако немате друг календар :toe:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Aбееее........дај немој со таа твоја историја жити се,дека прво Делије се основани,па Гробари извадиле транс Делије.Не ме смеј,жити Господ.Овој транс беше изваден една година пред да се формира циганската група наречена ДЕЛИЈЕ.А ништо чудно ако негираш дека не е така,зашто вие сте секогаш први,вас никој не ве копира,вие прво сте го земале името Делије за официјално(жими к***в).

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Каде е доказ дека е 88 година изваден ?
Гробари викаат дека е изваден у Загреб, есента 88-ма, све е тоа фино уште да не се фатеа у лага дека таа сезона у Загреб играле на пролет...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брат не можам да ја најдам статијата што ја има за овој транс,ама знам дека пишуваше убаво и читко дека прво Гробари имале извадено транс Делије на таа утакмица во Загреб,па се основала навивачка група Делије покасно.Имале неколку избори за имиња циганите,ама се одлучиле за ова дека демек големи Срби биле.Ај кога ке ја најдам овие денови ке ја постирам,па ке видиш.:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Aко ја лажам , ваљда вие сами себе не се лажете :toe:
Елем
Фино си пишува...
Партизан у март играл на Максимир, Делије формирани у јануар...
Крај на приказната, чао пријатно...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Aко ја лажам , ваљда вие сами себе не се лажете :toe:
Елем
Фино си пишува...
Партизан у март играл на Максимир, Делије формирани у јануар...
Крај на приказната, чао пријатно...

Оф леле значи човек не може да ти докаже тебе ништо.Ајде така нека биде,кој те ебе веќе кога се правиш мозок.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Оф леле значи човек не може да ти докаже тебе ништо.Ајде така нека биде,кој те ебе веќе кога се правиш мозок.
Па неможеш да му докажеш нормално, кога не си во право...Он со факти ти збори, а ти ако најдеш факти да му докажеш стај.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па неможеш да му докажеш нормално, кога не си во право...Он со факти ти збори, а ти ако најдеш факти да му докажеш стај.
Добро бе,ке му докажам не се секирај и ти,само да ја најдам таа статија и ке ја ставам тука,уживај:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Добро бе,ке му докажам не се секирај и ти,само да ја најдам таа статија и ке ја ставам тука,уживај:smir:
И друго сакав да ти кажем. Зошто неможете да водите нормална дискусија бе луѓе? Само провоцирање и слично. “Кој те ебе“ ова она. Тој ти стае доказ, ако мислиш дека си во право ти стај нешто и ќе видиме. Нема потреба од пцуење или не, само се бришат постови за џабе, ништо друго. Искулирајте, форумов не е за пцуење овде...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Ганци,ганци ви сте овде странци:):)

Во недела играме со Војводина на гости,идеме на победа,мислам дека ќе победиме нормално ако бидеме ангажирани и озбилни,барем малку како од дербиво,со 60% од дерби да играме ќе ги добиеме,Војводина се истроши што би се рекло,на почетокот почнаа јако па се до полусезона,ама вториов дел слабо,сепак дома играат многу подобро отколку на гости.Немаме примено гол 7 утакмици нека остане и после оваа така:)
http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=218&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=4&sec=2
АЈМОООО уште 3 години шампиони:)
Одлична работа заврши управата,овој човек злато вреди.

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Било каков транспарент да се украде е голем навиавчки пораз. Транспарентот Зебра е земан од исток но каква разлика прави тоа ? Но не е само еден, два се, еден е земан пред стадионот и не е Гробари Земун:wink: Тоа е голем навивачки пораз, дајте да не се правиме како усташите. Кога им падне транс, или транот не ја видел трибината или воопшто не бил значаен. За да носиш транспарент треба да бидеш спремен да го браниш истиот, зад него треба да стои јака екипа а не човек-група кој доаѓа со транс од 10 мерта. Тоа е неприфатливо.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Кршете глава, не ви објаснувам више, останете со вашите истрипани квази мислења како за најдобра навијачка група на светот...
Поздрав, ако сакате некоја реплика , само на профил, радувајте се додека можете :helou:

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
Партизан воле само ДЕЛИЈЕ
ДЕЛИЈЕ из поносне Србије
Његово име нека вечно сја
Живео Партизан и мајка Србија

Партизане Београдски сине
ми ДЕЛИЈЕ са тобом идемо
Српски народ с'тобом че да гине
Партизане ми ти се кунемо !

Овие песни се постари и од библијата. Марко не можеш да бараш докази дали транспарентот Делије носен 88 пошо тогаш како што знаеш немаше официјален реппортер кој ја сликаше само трибината. Транспарентот е носен и пред 88 и тоа го знаат некои постари луге како Пеца Панкер и Црвко:wink:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брат јас тоа се обидувам цело време да му кажам!!!Трансот Делије е ставен пред да се оформат Делије како навивачка група.Можда сакале така да биде името,ама ете Гробари побрзи и направиле транс,јбг.Ама очигледно дечкото од спротивниот табое не сака или не може да се помири со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom