Валдес не мрдна не знам зс седешеИли поубаво кажано, катастрофална грешка на Валдес:wink:
Валдес не мрдна не знам зс седешеИли поубаво кажано, катастрофална грешка на Валдес:wink:
Абе а вие со кого играте утре ЛШ дека денес не ве видов сигурно утре играте.:pos2::pos2::helou:Се гледаме наредната година секако ако се пласирате во ЛШ до тогаш играјте со 3 разредни екипи во куп уефа.Жунињо ја утепа Барселона
Дај боже да ги потопите на Камп Ноу
Како Жунињо нема друг и минатата година ги поздрави и оваа
Па што ако играте дома, пази молим те успеа да извои нерешен резултат дома,кој к.р е барселона бе.. уживкај :baeh:Дечко ај иди гледај куп уефа.
Иначе добра игра прикажа Лион, успеа да издвои нерешен резултат на свој терен. Али сепак сме во мала предност, имаме гол во гости, и плус домашен терен.
Neznam dali ke dobie sansa,oti na kamp nou nema da preminete centar.:smir:Ќе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи
Анри чудно ви го СпукаЌе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи
Ќе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи
Е добро де,не се нервирај толку,можеби следната година ке имате повеке среќа па ќе се паднете со реал.......:smir:Ај гитла си имате фан клуб таму кењајте. :uvo:
Абе за кој К*Р сте му запнале на Валдез.Ај оди и види го голот и помисли дали некој ќе ја фатеше таа топка.Падна наеднаш со едно страшно ефе.Па на крај краеви голот го прима од Жунињо кој е еден од најдобрите изведувачи на слободни па со оглед на тоа овој гол ама баш ич не оди на душа на Валдез.Голов е слишен со тој што го даде Роналдо пред некој против Блекбурн.Ако не го знаеш оди на Јутуб и види го.леее се палат.. битно голманот ви е .. легенда .. не е нормален типот .. од утакмица во утакмица се полош станува.. до сеа ме потсеќа само на Бартез.. а за 10тина натпревари.. неможам да замислам :pos2::pos2: на жунињо рака му давам:tv: