Фан Клуб: Олимпик Лион

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Жунињо ја утепа Барселона
Дај боже да ги потопите на Камп Ноу
Како Жунињо нема друг и минатата година ги поздрави и оваа
Абе а вие со кого играте утре ЛШ дека денес не ве видов сигурно утре играте.:pos2::pos2::helou:Се гледаме наредната година секако ако се пласирате во ЛШ до тогаш играјте со 3 разредни екипи во куп уефа.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
ретко кој им дал на барса едно подруго гол во ЛШ.БРАВО ЖУНИЊО!!:smir:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
:pos::pos: Дечко ај иди гледај куп уефа.

Иначе добра игра прикажа Лион, успеа да издвои нерешен резултат на свој терен. Али сепак сме во мала предност, имаме гол во гости, и плус домашен терен.:)
Па што ако играте дома, пази молим те успеа да извои нерешен резултат дома,кој к.р е барселона бе.. уживкај :baeh:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ќе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи :pipi:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Барселона-Лион 3:0:helou:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
Ај гитла си имате фан клуб таму кењајте. :uvo:

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ќе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи :pipi:

Хахахахаха да не му ги спикаат 5 него :helou: Е тек тогаш да видиш каков кејф ќе ти се напраи:smir:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
леее се палат.. битно голманот ви е .. легенда ;).. не е нормален типот .. од утакмица во утакмица се полош станува.. до сеа ме потсеќа само на Бартез.. а за 10тина натпревари.. неможам да замислам :pos2::pos2: на жунињо рака му давам:tv:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
леее се палат.. битно голманот ви е .. легенда ;).. не е нормален типот .. од утакмица во утакмица се полош станува.. до сеа ме потсеќа само на Бартез.. а за 10тина натпревари.. неможам да замислам :pos2::pos2: на жунињо рака му давам:tv:
Абе за кој К*Р сте му запнале на Валдез.Ај оди и види го голот и помисли дали некој ќе ја фатеше таа топка.Падна наеднаш со едно страшно ефе.Па на крај краеви голот го прима од Жунињо кој е еден од најдобрите изведувачи на слободни па со оглед на тоа овој гол ама баш ич не оди на душа на Валдез.Голов е слишен со тој што го даде Роналдо пред некој против Блекбурн.Ако не го знаеш оди на Јутуб и види го.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
ај океј не мислев да се распраам .. али голманот шо е лош на моменти .. ке се согласите и да сакате и да некете. а за голот на роналдо го видов.. овој беше уше 10 метри поназад... и имаше време да види топка кај иде и се.. али ај океј.. да не го ставаме на негова душа највеке дека беше ЖУНИЊО позз.. идам да спијам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom