Валдес не мрдна не знам зс седешеИли поубаво кажано, катастрофална грешка на Валдес:wink:
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Валдес не мрдна не знам зс седешеИли поубаво кажано, катастрофална грешка на Валдес:wink:
Абе а вие со кого играте утре ЛШ дека денес не ве видов сигурно утре играте.:pos2::pos2::helou:Се гледаме наредната година секако ако се пласирате во ЛШ до тогаш играјте со 3 разредни екипи во куп уефа.Жунињо ја утепа Барселона
Дај боже да ги потопите на Камп Ноу
Како Жунињо нема друг и минатата година ги поздрави и оваа
Па што ако играте дома, пази молим те успеа да извои нерешен резултат дома,кој к.р е барселона бе.. уживкај :baeh:Дечко ај иди гледај куп уефа.
Иначе добра игра прикажа Лион, успеа да издвои нерешен резултат на свој терен. Али сепак сме во мала предност, имаме гол во гости, и плус домашен терен.![]()
Neznam dali ke dobie sansa,oti na kamp nou nema da preminete centar.:smir:Ќе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи![]()
Анри чудно ви го СпукаЌе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи![]()
Ќе им го спука уште пострашно на Ноу камп...ахх што ќејф ке ми се направи![]()
Е добро де,не се нервирај толку,можеби следната година ке имате повеке среќа па ќе се паднете со реал.......:smir:Ај гитла си имате фан клуб таму кењајте. :uvo:
Абе за кој К*Р сте му запнале на Валдез.Ај оди и види го голот и помисли дали некој ќе ја фатеше таа топка.Падна наеднаш со едно страшно ефе.Па на крај краеви голот го прима од Жунињо кој е еден од најдобрите изведувачи на слободни па со оглед на тоа овој гол ама баш ич не оди на душа на Валдез.Голов е слишен со тој што го даде Роналдо пред некој против Блекбурн.Ако не го знаеш оди на Јутуб и види го.леее се палат.. битно голманот ви е .. легенда.. не е нормален типот .. од утакмица во утакмица се полош станува.. до сеа ме потсеќа само на Бартез.. а за 10тина натпревари.. неможам да замислам :pos2::pos2: на жунињо рака му давам:tv: