Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Најнова вест:

Морати решен Галијани да биде во неговиот тим. А, во јуни планира да го земе и Берлускони!

да трансферот е 100% завршен уште Браида ако го земат ќе имаат топ напад

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ајде нека му се множат :) Јас мислам дека против каљари на 6ти мислам дека играме, Касано ќе го започне натпреварот во стартните 11 бидејќи Ибра е казнет, Пипо повреден, а со Пато мислам дека нема да се ризикува уште одма да игра. Ова е мое мислење, ќе видиме како ќе биди тогаш... Алегри против Каљари, интересна утакмица сигурно ќе биди :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
IOsonoINTERISTA напиша:
:pos:
Миланези од форум, дај соберете се откупете им го сајтот да не ве резилат. Ќе помогнеме, искрено.
Ај сериозно кој ја одржува идејава на кошијава, мене ова повеќе ми изгледа како добронамерен предлог.

Дим4е напиша:
Дим4е напиша:
Уште прашуваат :icon_lol:

Морав да се испотам од скролање ама заслужува !

Пронајден е совршениот ... има братучеди што навиваат за Милан :pos:
Не можам да ги гледам, дај стварно кој е за, ќе направиме сајт по примерот на комшииве, пошто стварно им изгледа одлично. Кој е за ваква иницијатива?

Извинете за офтопик.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
^ ја предложив пред некое време никој не даде одговор да се собереме ќе дадеме пари бар со домен .com.mk и ќе има неколку добри автори..

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.924
Поени од реакции
23.356
ja ce doniram za edna godina, plus slobodno mozam da kazam deka ce pisuvam 5 puta podobro i posredeno

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...
И јас се пријавувам. :)

Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
И од мене имате подршка ,срамота за Македонскиот јазик и за сите навивачи на Милан се дечките.

P

PewDiePie

Гостин
Поддршка и од мене.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom