- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Најнова вест:
Морати решен Галијани да биде во неговиот тим. А, во јуни планира да го земе и Берлускони!
Ајде нека му се множат, иначе 28 години имал бе, ја се мислев постар бил, има уште многу од него да видиме
Ајде нека му се множат Јас мислам дека против каљари на 6ти мислам дека играме, Касано ќе го започне натпреварот во стартните 11 бидејќи Ибра е казнет, Пипо повреден, а со Пато мислам дека нема да се ризикува уште одма да игра. Ова е мое мислење, ќе видиме како ќе биди тогаш... Алегри против Каљари, интересна утакмица сигурно ќе биди
Ај сериозно кој ја одржува идејава на кошијава, мене ова повеќе ми изгледа како добронамерен предлог.IOsonoINTERISTA напиша:
Миланези од форум, дај соберете се откупете им го сајтот да не ве резилат. Ќе помогнеме, искрено.
Дим4е напиша:
Не можам да ги гледам, дај стварно кој е за, ќе направиме сајт по примерот на комшииве, пошто стварно им изгледа одлично. Кој е за ваква иницијатива?Дим4е напиша:Уште прашуваат
Морав да се испотам од скролање ама заслужува !
Пронајден е совршениот ... има братучеди што навиваат за Милан
Нема лошо да биде ако дојде бар ќе има соодветна замена за Силва/Неста и тоа ќе го земеме за без пари..
И јас се пријавувам.Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...
Поддршка и од мене.Од 01.01.2011 доменот .mk ќе биде либерализиран и ќе може и физички лица да го купат, а не како до досега само фирми. Може да се купи acmilan.mk и регисрацијата е 600 денари,а 300 за секоја наредна година плус хостинг и тоа некаде 1500 денари годишно. Видете template на joomlart.com за Joomla, наскоро ќе купам еден, а два ќе ми останат слободни па така можеме да заштедиме 70$, затоа што нема да го платиме, ќе биде гратис од мене. Само треба добра волја, не можам да ги читам неписмењацине...