Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
Читам сегде се пишува Леонардо ке бил тренер на Интер?

Ме мрзи да барам сеа линкови да постирам тука,има ли вистина во ова според вас?
Нека брка работа бе нека иде и така и така не е тренер што може да му помогне на интер само може уште толку да ги закопа, ебати искуството шо го има како тренер па ќе биде човек на одлука за интер жими q ров. Искрено ама ич нема да ми е криво ако отиде мисли ќе го заебе берлускони со то а сам ќе си се заебе. Така да ја има мојата доверба нека шиба уште вечерва :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Читам сегде се пишува Леонардо ке бил тренер на Интер?

Ме мрзи да барам сеа линкови да постирам тука,има ли вистина во ова според вас?
Јас не вервам дека ќе оди

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Не би сакал Лео да оди во Интер, сакам да стекне искуство во некое помало тимче и за неколку повторно да ни се приклучи.. Ако не за тренер, за помошник или било што, човеков го сакам од се срце.. Тој го оживеа Роналдињо и направи (по се изгледа) за последен пад да го видиме во такво светло зошо сега гледаме каква е ситуацијата кај него, во лоша форма и веројатно ќе го напушта клубот.
п.с. Со среќа нек ни е Касано, се надевам дека ке се уклопи добро.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Боље Лео да им биде тренер него Капело. -.-

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
Неверуем Лео да иде во Интер, не е ваљда до толку...
ако има чуства нема да иде, беше играч на Милан, скаут, тренер... што би се рекло, цел живот го помина у Милан и сеа на крај да заврши кај циганине... не би сакал тоа да се деси, нека иде кој било Лео несакам кај нив да го гледам!

F

FuckYouAll

Гостин
Јуве ако сакаше да го има на Касано ќе го имаше.:icon_lol:
Уживајте во отпадокот.:)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Појке сакам да биде Лео трењер на комшикиве отколку Капело и Спалети,не за друго туку ако Лео стане трењер на Интер тогаш Матераци и Занети ке бидат селектори на Интер :pos2:

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
И што ко не победивте а губите бодови од Киево и компанија...:tapp:
Тоа дека бевте 100 % убедени дека ќе сте не згазеле на сан сиро,ибра рони пато робињо ќе не газеле.видов колку не згазија.и тоа без двајца стандардни првотимци ви игравме.:smir:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Тоа дека бевте 100 % убедени дека ќе сте не згазеле на сан сиро,ибра рони пато робињо ќе не газеле.видов колку не згазија.и тоа без двајца стандардни првотимци ви игравме.:smir:
Кај заминавме сега ОК нема врска поздрав.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom