Нема да може да игра во ЛШ, ама затоа ќе си биде одморен за во Сериа А.:je:Ke ima pravo na nastap u LS???
Читав дека Берлу рекол за Рони дека е срамно неговото однесување и нговта незаинересираност ..... во превод 100% лета зимава од Милан.Берлу: Kaсано пристигнува, Рони највероватно заминува... Чим он го кажува ова, значи дека Касано ќе се приклучи у Дубаи, а црниот си бега за Бразил
Сите се добри освен забите на Сисоко, велам ја многу чоколади не бива..Ако ти е оваа формација за утакмицата на 6 јануари мислам кога е казнет Ибра, Касано сигурно нема да игра. Прво трасфер пазарот ете се отвора на 3ти јануари. Второ нема да има тренинзи т.е. ќе има само два дена и не верувам дека Макс. ќе му даде шанса веднаш.
Инаку ајде и од мене со среќа нека ни е Касано, многу голови и многу успеси да ни донеси.
Гледам се спомнува за Циглер. Искрено уште пред 2 години сакав да дојди во Милан. Ја гледав Самп. и си велев дека мора да го купиме. Го има тоа што треба да го има еден бек: добар во дефанзива, брзина и центар шут во напад. Јас сакам еден од овие да се земи: Коентра, Таиво, Циглер или Сисоко. Кој и да дојди би бил задоволен
Па ако судиш по Тутоспорт и остални спортски весници во Италија секако дека има .. времето ќе покаже.Читам сегде се пишува Леонардо ке бил тренер на Интер?
Ме мрзи да барам сеа линкови да постирам тука,има ли вистина во ова според вас?
Искрено не би сакал Лео да биде тренер на Интер али ке видиме,ваљда не е до толку.Па ако судиш по Тутоспорт и остални спортски весници во Италија секако дека има .. времето ќе покаже.