Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
На 1:25 мноогу е јако голчево, а башка што е против Губентус :pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Честито нов играч.. се надевам нема да прави проблеми кај вас.:)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Најдобар поклон за роденден што можам да го добијам е Касано :)
Со среќа нека ни е играчот да се утепа од давање голови и асистенции и да не праи проблеми во ЛШ да има прв хеттрик против тотенхем
Иначе може да игра нели??

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Берлу: Kaсано пристигнува, Рони највероватно заминува... Чим он го кажува ова, значи дека Касано ќе се приклучи у Дубаи, а црниот си бега за Бразил
Читав дека Берлу рекол за Рони дека е срамно неговото однесување и нговта незаинересираност ..... во превод 100% лета зимава од Милан.
Со оглед на тоа што Касано иде за практично без пари логично би било со продажбата на Рони и Јанко9+3 (колку се проценети да се земе класа лев бек) и скудетоте е наше.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536

ае добродојде Касано...
веруем ќе се уклопи добро у играта на Милан...

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Сериозно добар потег ви е ова со Касано.

Сеа уште малку да си ја потсредите одбраната и имате тим што може да иде и на ЛШ.

A

Auditore

Гостин
Ако ти е оваа формација за утакмицата на 6 јануари мислам кога е казнет Ибра, Касано сигурно нема да игра. Прво трасфер пазарот ете се отвора на 3ти јануари. Второ нема да има тренинзи т.е. ќе има само два дена и не верувам дека Макс. ќе му даде шанса веднаш.
Инаку ајде и од мене со среќа нека ни е Касано, многу голови и многу успеси да ни донеси.
Гледам се спомнува за Циглер. Искрено уште пред 2 години сакав да дојди во Милан. Ја гледав Самп. и си велев дека мора да го купиме. Го има тоа што треба да го има еден бек: добар во дефанзива, брзина и центар шут во напад. Јас сакам еден од овие да се земи: Коентра, Таиво, Циглер или Сисоко. Кој и да дојди би бил задоволен
Сите се добри освен забите на Сисоко, велам ја многу чоколади не бива..:pos:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Читам сегде се пишува Леонардо ке бил тренер на Интер?

Ме мрзи да барам сеа линкови да постирам тука,има ли вистина во ова според вас?

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Балотели: Сакам да освојам титула во премиер лигата, па доаѓам во МИЛАН... И нека продолжи Ибра да ме повикува, еден ден ќе му се приклучам во дресот на росоњерите

Ајде од денес сите навиваме за Ман Сити за да си го освојат толку посакуваниот трофеј шеицине ретардирани, па нека ни го пуштат малиов за пристојна сума :se_ molam

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Читам сегде се пишува Леонардо ке бил тренер на Интер?

Ме мрзи да барам сеа линкови да постирам тука,има ли вистина во ова според вас?
Па ако судиш по Тутоспорт и остални спортски весници во Италија секако дека има .. времето ќе покаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom