Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
готово ќе плачам сега........чекајте долга е нивата за орање само ќе те видам после првото дерби кај ќе се криеш и претпоставувам ќе избегаш некаде мистериозно исто како минатогодишните порази на Милан од Интер..
Устето како? Херпесче нешто нема ?

Синдикат стварно Сидорф беше најдобар на терен вчера.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
готово ќе плачам сега........чекајте долга е нивата за орање само ќе те видам после првото дерби кај ќе се криеш и претпоставувам ќе избегаш некаде мистериозно исто како минатогодишните порази на Милан од Интер..
Не би рекол дека така лесно Интер ќе го добие Милан годинава, иако беше случај за претходните сезони, каде што Интер беше далеку поквалитетен тим од Милан, имаше и ред и дисциплина и изиграа една фантастчна сезона и за тоа на крај ја завршија сезоната така како што ја завршија, а годинава ќе биде малце потешко затоа што Интер како што го следев против Удинезе и Твенте воопште не ме импресионира со играта ( премногу се анемични ) иако победија против Удине. Како што кажа и ти самиот долга е нивата за орање тимовите ќе напреднуваат, формата ќе се крева, играчи ќе се повредуваат па ќе видиме кој ќе истера најубаво на правиот пат. Иако најголем проблем на Милан годинава е одбранта и Алегри, како што сметам дека најголем проблем на Интер годинава ќе биде Бенитез но немора да значи. Секако и тој сигурно си има проблеми да ги мотивира играчите на Интер кој живеат моментално фудбалска бајка, а од друга страна Милан е без трофеј веќе долго време и желен за освојување и конечно годинава има добар тим за да заврши на првото место во Серие А, што за жал минатите години не беше ни приближно блиску до освајање на Серие А како што е годинава.

Да не има некој информација за повредите на Пато, Амбро и Антонини ?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.044
мојот нов омилен играч

33mr5du.jpg
мислете си дека Ибра и Роналињо ја донесоа победава...Да не влезеше дечково со токмакот ќе имавме нерешено во најдобар случај. Како ја освежи и ја помрдна играта тоа беше прекрасно за гледање, алал да му е какви движења со топка има и какви логични и едноставно пасови дава. Можда најдобра инвестиција ќе испадне од летово.
Иначе се гледаше дека некои лекции од Чезена се научија..На пример Ибра брка топки на средина на терен, место ноншалатно да дреме и да чека друг да го прекине нападот на Оксер.
Иначе Ибра се скарал со Саки, му рекол дека многу му збори устата откако овој рекол дека првиот гол го дал чисто дека има големи копачки..

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Што е работава со Ибра ? Одма курназ како наш Томче се праи :pos2:

hehe ibra prav kurnaz i u prav stil na kurnaz dadi dva golaaa
ama zal e za straser jako go udri :(

mi zabranija pristap ovie administratorite srbofobite stram da mu e

milan slabo odigra u prvo poluvreme i vtoro podobro ama povredite se zaebaniii
bravo za ronaldinjo boateng i ibra
samo ne pisuvajte u fan klub inter ostajte gi ne se zamarajte

forza milan!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Е другарчиња гледата дека со Сидорф е друга приказна, можеби е спор ама топка не му се зема, усогласена игра со Дињо и преглед на играта и се ама уште стојам до тоа дека со Дињо на негова позиција ќе бидеме доста поефикасни, али тоа нема да се случи додека е повреден Пато, среќа го имаме Робињо а и распоредот не е тежок додека е на болување паткава. Е сега покрај жив и здрав Боатенг нејќам да го видам Гатузо, толку беше од него ќе си игра куп натпревари. И вчера се покажа дека Неста - Силва ни е најдобриот тандем и нека се враќа зошто Бонера не ми е сигурен и можевме да го примиме да без по интелигентни французиве. Ибра сакале или не сега се чувствува моќно и мисли дека господ за мадињава го фатил ама ова за нас може само позитина работа да биде.

I

IBIZA SOUND

Гостин
toa go saka ibra da bide glaven vo timot
a vo barsa za negova zalost nemozese da bide glaven,zs messi xavi i kompanija se daleku pred nego

P

PewDiePie

Гостин
Не бе Гоче шо ти е...Ибра и Меси тука се негде.
Да му чучнеш ти на Гочево :bip:
За греота ебате до вчера го шлакаше на Ибра и викаше како мора да остане,и нема шанси да иде во Милан сеа не чинел кога не игра кај вас веќе :tapp:
Го видов Меси на светсково со Руни се јадеа кој поголемо дрво ќе биде на следната утакмица. :tv:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe ibra e roden da igrae vo italija
a za vo barsa da igra nema tolku mozok toj :)
samo se uste ne mi e jasno so vidi pep vo nego

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom