Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Ако воведат 4 измени :D

--- надополнето ---

Честито победа и да ни се множатт!!! FORZAAA MILAN!!! :vozbud:
Хех го заборавив Боатенг.:)

Заслужена победа, Пато можеше и требаше да покаже повеќе, Бонера изигра солидно а за Сидорф мора да се бара замена.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Катастрофално 1во полувреме без никаква ориентираност и поврзаност, во целост Оксер ја контролираше играта и ја диктираше што не смее да се дозволи против никој тим а не особено против далеку послаб противник каков што е Оксер и тоа на домашен терен,среќа што не успеаа Оксер да постигнат гол што каде каде ќе беше потешко во продолжението. Добро е што ги разбуди Алегри на полувреме и почнаа да играат како што треба да игра едена екипа како што е Милан. Роналдињо фантастично изигра и имаше фантастични нафрлувања и пријатно ме изненади Боатенг откако го замени Амброзини донесе свежина и брзина а и некако се консолидира средината откако влезе се надевам дека со утакмицава си обезбеди место во првите 11 кај Алегри.

Најслаба беше одбраната на овој натпревар незнам дали ќе биде нешто подобра со Тиаго.С. ( откако ќе ми текне што се случи против Чезена ) мора да го дигнат нивото на игра и да бидат каде каде по добри.

Очигледно Милан има проблеми во првото полувреме тешко иде но сигурен сум дека ќе биде подобро секако уште треба да се дига формата.

Како и да е убаво што лапнавме 3 бода ќе биде многу тешко на гостувањата и во Ајачио и во Амстердам. Треба утакмиците што ги играме дома да ги добиеме , а се надевам и како ланската година ќе биде супер и на гостувањата.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
Честито првите 3 бода... да ни се множат... Беспрекорно второ полувреме..
Ме изненади роналдињо у второ како изигра, така да ги повлекувам зборовите што ги кажав претходно за него... Боатенг ѕвер.. Бонера супер второ полувреме исто како и Неста.... Сега у италијанско очекувам победа и да излеземе на победнички колосек...
Само два проблеми ќе си имаме цела година... Сидорф и Антонини...
Поздрав и Forza Milan...
п.с оние што ја гледале заедно утакмицата нека стават по некоја сликичка да ни ја доловат атмосферата... се надевам дека сте си убаво поминале...

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Почело је почело :vozbud: Ај пошто не ја гледав головите.... ?

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
60 минути нервози но како и да е добро заврши,Ибра ги погоди потребните,Значи мора да му се даде место на боатенг во прв состав,а се надеван дека Алегри ке ја испроба формацијата----Пато---Ибра---Робинјо позади нив рони па ботенг и пирло, Замброта и Бонера не беа лоши вечер дали играа за да фатат место или незнам што е работата, Антонини и Неста стандардно одлични (со неста не примаме голови на утакмиците). Сидорф треба на клупа и би го ставил кога се бара искуство или кога ке се води 4-0 да задржи резултат.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
После натпреваров мислим средина подобро ви функционирала Пирло - Боатенг - Сидорф/Фламини него амброзини бар по мене

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
честито победа ибра знае да реши утакмица ви фалеше таков играч

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ех само колку му е тешко на овие од шинтер
Што им е тешко на Шинтер , а што ни е нас толку убаво ?

Тоа што Милан е без Трофеј веќе 3 години,а навивачите на Итер си се утепаа од радување у задњиве 3 години особено лани.

Така да не глеам што им е тешко и зашто мора стално да ги споменувате навивачите на Интер во оваа тема у сасвим непотребен контекст ај да има причина разбирам.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ibra e toj shto kje ve krene ovaa godina, Ibra e onoj koj do pred dve godini go predvodeshe Inter i davashe mnogu znachajni golovi, ako ne mu ideshe na timot na nego mu ideshe. Toj kje go pravi istoto i kaj vas...Ibra e fantastichen igrach, so nego mnogu se zasilivte.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom