Ти си ми најјак брат,те нема те нема и туку ќе испукаш вака,ни не пратиш што муабет правиме овде ни ништо ќе дојдеш ќе си ставиш од најсрање порталот линк и што е најлошо го сметаш тоа за релевантно,дај те молам биди во тек и ПРЕСТАНИ ДА ОСТАВАШ ЛИНКОВИ ОД СПОРТ ДЕНЕС СРАЊЕ СЕ,СФАТИ! ПоздравСреќен роденден Паткааааа !!!!
пс: Ама дали му е среќен ?
Пато изоставен од А листата за Лигата на Шампионите
- Напаѓачи: Инзаги, Ибрахимовиќ, Робињо, Роналдињо. ....
( Вистина е ова или се заебавааат ? )
Не бе во Јануари ќе биле многу активни. Ќе ги земеле Фабрегас и Меси, а нас ќе ни се повредат Робињо и Роналдињо:nesvest:Па добро тоа е факт дека се љубоморна ретардирана стока што ќе го цица цел оваа сезона затоа и така зборат,нема врска кој лошо на друг му посакува лошото кај него иде.............оставете ги греота се ниеден играч не купија имаат долг од 400 милони хаха(ете зошто не купиле никој) и тимот им е испукан,толку беше.
Одвај го чекам дербито, ќе биде цензурирано на ТелмаТоа се вика страв, кога си преплашен и кога ти се тресат јајцата стануваш екстремно духовит.
Само нека дојде дербито...тек тогаш ке падне крв
Значи кој играч беше Сержињо еј. Не знам дали некој од денешниве играчи игра барем слично на него. А и толку омразениот Каладзе направил овде одлична асистенција.Не бе во Јануари ќе биле многу активни. Ќе ги земеле Фабрегас и Меси, а нас ќе ни се повредат Робињо и Роналдињо:nesvest:
Одвај го чекам дербито, ќе биде цензурирано на Телма
Запази го Занети како срамежливо го бацува дресотЈа памтите ли уткамицава
Сидорф
pa dobar igrac bese kaladze be osven poslednite dve godiniЗначи кој играч беше Сержињо еј. Не знам дали некој од денешниве играчи игра барем слично на него. А и толку омразениот Каладзе направил овде одлична асистенција.