Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=32748

А ова ми се свиѓа дечки ако е вистина,едниот има италијански пасош другиот шпански. Sebastian Coates (19) игра централно во одбрана и е висок 1.96 :icon_eek:
a Bruno Montelongo (22) игра десен бек и се смета за замена на Одо.............................само да дојдат.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Во Барселона се ручуе :)
После ручекот што го имаше Галијани во Барселона запрашан од новинарите дали Ибра е наш рекол "non so, vedremo" или по нашки Не знам ќе видиме
преговорите се во тек може да се следи live на milannews.it

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Секогаш ме занимало што јадат на ваквиве ручеци.

P

PewDiePie

Гостин
Стварно и мене,сигурно добро се настегуваат за со полн стомак среќни да носат добри одлуки. хаха

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^Па се караат за кебапчиња,и Росел му вика: Дебели ако не ми го оставиш последново кебапче,не ти го даам Ибра.

P

PewDiePie

Гостин
Си носат од дома кој што има,Галијани шпагети нешто овие шпанциве мадиња од бик и така,весело им е бе. :tv:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јаделе супа од зеленчук,рижото со морски плодови и за десерт сладолед од кокос! :) И пиеле бело вино Каталан! :pipi:
Сеа Галијни и Росел одат на посебна средба во просториите на Ноу Камп! Во четири очи! Таму ќе биде што ќе биде! :pos:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Јаделе супа од зеленчук,рижото со морски плодови и за десерт сладолед од кокос! :) И пиеле бело вино Каталан! :pipi:
Сеа Галијни и Росел одат на посебна средба во просториите на Ноу Камп! Во четири очи! Таму ќе биде што ќе биде! :pos:
Таму ке му хухне,али од блиски луѓе на Галијани дознавам дека имал 2 главици лук у џеб.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom