Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Добро игра папата бе,е сеа Замбро и Бонера што ги ора таа црнчугата е друго :toe:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
ГооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооЛ Л!!!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Еее ама ме израдува шо асистенира Верди. И шо му се деси после не видов?

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Лошо згазна изгледа.. мислам дека не е сериозно ..

Ајде уште 1 !!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Верди во количка го ставија или стана на нозе?

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Хууууу шо промашиа ох добор е ! хахаха ! пречка еваа бонера шо праве ботооо

--- надополнето ---

еВаааааааааааааааааааааааааааааааааа стримот закочи и гол ни дадоа абе ајде :mad:

P

PewDiePie

Гостин
Дим6е да ти го ебам тој твој Одо ретардиран,најголем куртон што го имам видено во животот!!!

Младинциве се добри само кој да им даде шанса.........

edit-ма и дупнат куртон ќе биде покорисен од него!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Се на се,задоволен од младиве,можат да играат прв тим.
Браво за несебичноста на Верди,Меркел и Страсер солидни,Пато одличен,Гркот е за ПОФАЛБА супер бешер.
Сега следна кога ни е?

--- надополнето ---

Дим6е да ти го ебам тој твој Одо ретардиран,најголем куртон што го имам видено во животот!!!

Младинциве се добри само кој да им даде шанса..........
Би требало да им даде,минатата година Лео,ниеден не пушти па ни на пријателски.

--- надополнето ---

Интервјуто на Пато од вчера:
"Милан секогаш имал одличен тим и ние не сме послаби од Интер или било кој друг клуб" - вели Пато.
"Алегри е добар тренер, ми се допаѓа, тренинзите се одвиваат многу добро. Среќен сум што имам ваков тренер".
"Тој бара да се жртвувам за тимот и јас сум среќен да го правам тоа. Тимот напредува и тоа е најважно".
Пато не беше дел од Светското првенство во Јужна Африка, но тоа не предизвика намалување на неговата самодоверба.
"Се чувствувам себе си рамо до рамо со Вејн Руни, Давид Виља, Сеск Фабрегас, Весли Снајдер и Кака".
"Овие фудбалери сакаат да ја освојат Златната Топка и Лигата на Шампионите. Јас сум тука да работам и имам многу верба во Милан" - заврши Пато.

Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
Следен натпревар на Милан е на 6 август против Панатинаикос.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Како што можам јас да забележам последнава утакмица на Милан му беше најдобра од сите три досега.Мило ми е што формата оди во нагорна линија иако отсуствуваа доста играчи кои најверојатно ќе бидат дел од прв тим наредна сезона.
Што се тиче утакмицата денеска..Средниот ред далеку подобар од вчера и во офанзивните и во дефанзивните задачи.Страсер играше доста цврсто и сигурно.Мислам дека Пјанич успеа само еднаш да го помине,но ништо страшно кога ќе се земе во предвид дека Родни има многу малку искуство во вакви натпревари. Меркел ме изненадува се повеќе и повеќе уште од натпреварот против Варезе.Значи дечконо е ....Германец! :) Со каква мотивираност,пожртвуваност,желба и амбиција игра,свака му част! Имаше неколку погрешни додавања,но не треба да се заборави дека ова му се први минути во прв тим на Милан воопшто!Мислам дека има доста потенцијал во него.Читам и Алегри е задоволен.Меркел играше добро и во офанзива и во дефанзива и мислам дека со малку повеќе игра и искуство ќе биде одличен.Тој не е замена за Пирло.Не е за таа позиција.Мислам дека Меркел е појше за да игра зад напаѓачите,тоа што играше и денеска.
Исто мене доста добар ми се виде и Верди.Многу трча бе..! :) Свака му част! Не знаеш од каде може да излезе.И тој има многу потенцијал! Треба да се искористи.Изигра многу паметно за голот!

Задоволен сум што за разлика од вчера,денеска многу помалку се играше кај нас во шеснаесетник,а за тоа беше заслужен подобриот среден ред(кој ослабна со излегувањето на Фламини)Дефанзивно стоевме доста солидно,коа ќе се земе во обзир дека ни Неста ни Силва не играа.
Сократис ептен добро за позиција стопер! Добро е да се знае дека е одличен во дефанзивните задачи! Одо не го коментирам! :) Не знам зошто го мачат човекот..Ни му се игра фудбал,ниту па може уште да игра! :)

Се на се..Позитивни впечатоци од денеска.Мислам дека Алегри си ја знае работата.

P

PewDiePie

Гостин
Јас го чекам ѕверчево за година две да порасне и да гази по лева бековска позиција Албертаци нека си игра DC ќе го мења Неста. :tv: Стопиа одлично си ја врши работата,ваква генеразија добри млади сме немале,па од кога навивам за Милан.

ПС.Нека му пуштат инсерти на Галијани во ресторанчето што си го купи сега да види на кого му го продолжува договорот.......ццццц хорор беше тоа од Одо денес.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Јас го чекам ѕверчево за година две да порасне и да гази по лева бековска позиција Албертаци нека си игра DC ќе го мења Неста. :tv: Стопиа одлично си ја врши работата,ваква генеразија добри млади сме немале,па од кога навивам за Милан.

ПС.Нека му пуштат инсерти на Галијани во ресторанчето што си го купи сега да види на кого му го продолжува договорот.......ццццц хорор беше тоа од Одо денес.
Богами од кога навивам за Милан,сме немале вака надежни млади,кој играат подобро од првиот тим,се надевам дека само добро ке ги припремат и веќе од следната сезона да се во прв тим.
И се надевам повредата на Верди не е сериозна,стварно беше добар младичот.

--- надополнето ---

Само за момците што не ја гледаа утакмицата,најдобрите моменти од Верди,Меркел и малце од Страсер + голот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom