P
PewDiePie
Гостин
Добро игра папата бе,е сеа Замбро и Бонера што ги ора таа црнчугата е друго
Пападопулос не е во замените прва постава беше..
Би требало да им даде,минатата година Лео,ниеден не пушти па ни на пријателски.Дим6е да ти го ебам тој твој Одо ретардиран,најголем куртон што го имам видено во животот!!!
Младинциве се добри само кој да им даде шанса..........
"Милан секогаш имал одличен тим и ние не сме послаби од Интер или било кој друг клуб" - вели Пато.
"Алегри е добар тренер, ми се допаѓа, тренинзите се одвиваат многу добро. Среќен сум што имам ваков тренер".
"Тој бара да се жртвувам за тимот и јас сум среќен да го правам тоа. Тимот напредува и тоа е најважно".
Пато не беше дел од Светското првенство во Јужна Африка, но тоа не предизвика намалување на неговата самодоверба.
"Се чувствувам себе си рамо до рамо со Вејн Руни, Давид Виља, Сеск Фабрегас, Весли Снајдер и Кака".
"Овие фудбалери сакаат да ја освојат Златната Топка и Лигата на Шампионите. Јас сум тука да работам и имам многу верба во Милан" - заврши Пато.
Богами од кога навивам за Милан,сме немале вака надежни млади,кој играат подобро од првиот тим,се надевам дека само добро ке ги припремат и веќе од следната сезона да се во прв тим.Јас го чекам ѕверчево за година две да порасне и да гази по лева бековска позиција Албертаци нека си игра DC ќе го мења Неста. :tv: Стопиа одлично си ја врши работата,ваква генеразија добри млади сме немале,па од кога навивам за Милан.
ПС.Нека му пуштат инсерти на Галијани во ресторанчето што си го купи сега да види на кого му го продолжува договорот.......ццццц хорор беше тоа од Одо денес.