Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
^
25m (Што го најавија) + од срањето ако продадемо нешто едно 15 м
= 40 м
Џеко е само 40 м :))
А прв што ќе го земемо е најверојатно Красиќ (15м)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^
25m (Што го најавија) + од срањето ако продадемо нешто едно 15 м
= 40 м
Џеко е само 40 м :))
А прв што ќе го земемо е најверојатно Красиќ (15м)
и + 15м од FlyEmirates
Џабе си праите планови,кога никој не знае колку е буџетот освен они....
Иначе ми се свиѓа ова со Отаменди и Красиќ и Хазард.Би бил задоволен и само со Хазард/Красиќ+Отаменди за ова лето,голема работа би завршиле:)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Не се брукајте бе :tv:

--- надополнето ---

Чак и трансвер за добредојде на трењер :icon_lol: Анес барем ти не беше ваков бе :pos:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Не се брукајте бе :tv:

--- надополнето ---

Чак и трансвер за добредојде на трењер :icon_lol: Анес барем ти не беше ваков бе :pos:

Само споделив шо има на Милан Њус :pos:

Али искрено мислим дека Отаменди ќе дојде, ова другово си го третирам исто као шпекулација ...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Отаменди игра во моментов во прв состав за Аргентина со Канада на пријателскава гледајте го :)

P

PewDiePie

Гостин
Ако го земат Хазард,Педро Леон не ни треба,иначе малиот не само што го избрале за нај играч во Франција туку може да игра и лево и десно крило така да Сидорф би требало да биде коректен и да престане да ја сиса платата на Милан и да си се пензионира фино лепо во Ајакс.:helou:
Ме нервира што му го продолжија договорот на плачкото,ебела те историја нејќам Милан да е жртва на 37 годишен дедо,па уште дал изјава мило ќe ми биде ако дојде Алегри:tapp: дека Лео беше паметен и не го ставаше а извади максимум од Бориело па дури и од Хунтелар кој и да сакаше не можеше да биде поочаен сезонава.Исто така мора да се исчистиме од другите паразити во тимот-Бонера,Јанкуловски и Каладзе.Маме и нивно си лапаат плата чат пат ќе влезат во игра ако треба,ќе усерат утакмица и чао пријатно :icon_eek: Страшно.....криво ми е што за Гатузо не извадивме од Челзи бар 15-тина милиони бур држеше цена,сега заедно со Фламини се колатерална штета, да не беше Амброзини незнам што ќе правевме.За голманче најдобро ќе биде да го вратат Сторари па нека се јадат со Абијати за кој да стои на гол,Рома може да преспие уште една сезона кај нас.
Адија очигледно не се вклопил или го нема талентот(читај Кардачио,Матиони и Виудез) ако не е направена некоја мучка и ако е Адија одкупен целосно јас главата ќе си ја исечам :tv: Така фино ни замачкаа очи зимата мх мх.......а уште фали Роналдињо да не потпише нов договор и да си останеме со ѕверовиве кои моментално ги поседуваме и да биде весело другата сезона.:icon_lol:

ПС.Не се заебавајте дека ќе има 180 мил за трансфери од русиве за другата сезона,сериозни работи се тоа,ние се мачиме бедните 15 мил да ги искористиме од Фајнвест да не ги стават во џеб Фестер и курвариштето па 180 мил ќе имало :pos2:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Адриано ке може да се земе на без пари, чудно е како тука не се активирале нашиве :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Адриано ке може да се земе на без пари, чудно е како тука не се активирале нашиве :)

Знаеш коа ке ти дое Адриано у милан ?
Коа Тоти ке дое у Интер ....

Иначе , на интер форумиве има шпекулации дека Ибра ке иде во Милан =)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ова со овие 180 мил. тешко дека ке се деси,дека Берлускони милион пати има изјавено дека нема да шитне ни 1% од Милан,а не па 30%...не се палете одма

Иначе , на интер форумиве има шпекулации дека Ибра ке иде во Милан =)
Има и на Милан Њус за Ибра.
Spanish press: near Milan Ibra

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Мене ми одговара =) Бар ке се знае дека типот е платеник :P Не дека не се знаеше до сега =)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Мене ми одговара =) Бар ке се знае дека типот е платеник :P Не дека не се знаеше до сега =)
Више ако се дава кеш толку,ја би да се земе Џеко,знам дека носов е проверен играч во Италија али такво копиле што се пали само за пари не ни треба у тим.
Али ипак не треба нападот да се појачува по секоја цена летово,има други позиции што треба да се пополнат.

--- надополнето ---

Tоп 15 голови 2009/10

--- надополнето ---

Ви реков да не трипате за тие 180 мил.
Milan-Gazprom: the Russians comes the denial

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Газпром ако влезе ќе биде многу голем спонзор така ќе се зимаат скапи играчи и се најавува одма ангажман на Џеко.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Више ако се дава кеш толку,ја би да се земе Џеко,знам дека носов е проверен играч во Италија али такво копиле што се пали само за пари не ни треба у тим.
Али ипак не треба нападот да се појачува по секоја цена летово,има други позиции што треба да се пополнат.

--- надополнето ---

Tоп 15 голови 2009/10

--- надополнето ---

Ви реков да не трипате за тие 180 мил.
Milan-Gazprom: the Russians comes the denial
Друзе респекто за клипчево

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom