- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
дечки добри вести за вас Buona notizia per Leonardo: Abbiati e Mancini in gruppo линк тука :smir:
Абе аман :nerv::nerv: .....кој глупаци се овие од телмаПак ќе си го гледаме Милан на нет.:nerv:
http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=5
Можни формации
Milan (4-3-1-2): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Huntelaar, Borriello.
A disp: Roma, Kaladze, Gattuso, Flamini, Abate, Mancini A., Zigoni.
Ballottaggi: Borriello 60% - Abate (con modulo di partenza 4-2-3-1) 40%; Borriello 70% - Flamini 30%.
Dida
Zambrotta --- Silva --- Favalli --- Antonini
Pirlo --- Seedorf --- Ambrosini
Ronaldinho
Huntelaar --- Borriello
или
Dida
Zambrotta --- Silva --- Favalli --- Antonini
Pirlo --- Ambrosini
Abate --- Seedorf --- Ronaldinho
Huntelaar
Мансини не е толку лош играч колку што го правите. Наредниве утакмици може да биде од голема корист додека се врати Пато. Подобро Мансини од 70та минута натака отколку Бориело да се влечка низ теренон 90 минути.за Абиати добри вести а Мансини не ни мораше да се опорави
Овие веќе не се нормални. Рома Аталанта наспрема Милан Катанија? Подобро да ја даваа Јувентус Каљари отколку овие. Ццц. Златна сателитска, барем тука е спасот.Пак ќе си го гледаме Милан на нет.:nerv:
http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=5
Јас повеќе сакам да го видам Хунтелар пред Бориело. Минатата утакмица против Катанија ко влезе Хунтелар постигна два гола, сите се сеќаваме на тоа. Сега затоа велам да му го пуштиме пак Хунтелар да ги уплашит со она коњскана фаца и да им стресит 2-3 гола со мерак.Вторава ти е подобра само не верувам дека Хунтелар ќе добие шанса пред Бориело.
не бе што ти е тебе ... милан требаше да игра денес вечер ама од телма извршија притисок интер да ги даваат на телевизија па затоа од италијанска федерација го сменија терминот на двата натпревариИнтер игра денеска од вечерниот термин,а ние играме утре од 15:00 не е заради Интер да не ја даваат..
Ја кажувам за викендот,ако мислиш на мене а гледаме ко да не сакаат да го даваат Милан,Атланта и Катанија голема разлика..Добро бе толку сте глупи и не може да сфатите дека не е битно кога игра шиттер,дека него секогаш мора да го даваат,не се работи баш за викендов