Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
шшшшшшш доста!:nenene:
Важно шиттер иде на ТВ друго се е не битно.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Интер игра денеска од вечерниот термин,а ние играме утре од 15:00 не е заради Интер да не ја даваат..

Ф

Фил Ајви

Гостин
Можни формации

Milan (4-3-1-2): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Huntelaar, Borriello.

A disp: Roma, Kaladze, Gattuso, Flamini, Abate, Mancini A., Zigoni.

Ballottaggi: Borriello 60% - Abate (con modulo di partenza 4-2-3-1) 40%; Borriello 70% - Flamini 30%.

Dida

Zambrotta --- Silva --- Favalli --- Antonini

Pirlo --- Seedorf --- Ambrosini

Ronaldinho

Huntelaar --- Borriello

или

Dida

Pirlo --- Ambrosini

Abate --- Seedorf --- Ronaldinho

Huntelaar

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Можни формации

Milan (4-3-1-2): Dida; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Ronaldinho; Huntelaar, Borriello.

A disp: Roma, Kaladze, Gattuso, Flamini, Abate, Mancini A., Zigoni.

Ballottaggi: Borriello 60% - Abate (con modulo di partenza 4-2-3-1) 40%; Borriello 70% - Flamini 30%.

Dida

Pirlo --- Seedorf --- Ambrosini

Ronaldinho

Huntelaar --- Borriello

или

Dida

Pirlo --- Ambrosini

Abate --- Seedorf --- Ronaldinho

Huntelaar

Вторава ти е подобра само не верувам дека Хунтелар ќе добие шанса пред Бориело.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.238
за Абиати добри вести а Мансини не ни мораше да се опорави :)
Мансини не е толку лош играч колку што го правите. Наредниве утакмици може да биде од голема корист додека се врати Пато. Подобро Мансини од 70та минута натака отколку Бориело да се влечка низ теренон 90 минути.
Пак ќе си го гледаме Милан на нет.:nerv:
http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=5:tapp::tapp::tapp:
Овие веќе не се нормални. Рома Аталанта наспрема Милан Катанија? Подобро да ја даваа Јувентус Каљари отколку овие. Ццц. Златна сателитска, барем тука е спасот.
Вторава ти е подобра само не верувам дека Хунтелар ќе добие шанса пред Бориело.
Јас повеќе сакам да го видам Хунтелар пред Бориело. Минатата утакмица против Катанија ко влезе Хунтелар постигна два гола, сите се сеќаваме на тоа. Сега затоа велам да му го пуштиме пак Хунтелар да ги уплашит со она коњскана фаца и да им стресит 2-3 гола со мерак.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Интер игра денеска од вечерниот термин,а ние играме утре од 15:00 не е заради Интер да не ја даваат..
не бе што ти е тебе ... милан требаше да игра денес вечер ама од телма извршија притисок интер да ги даваат на телевизија па затоа од италијанска федерација го сменија терминот на двата натпревари :tapp::tapp:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
јас лично ги убедив ТВ Телма и Бранко Илиевски да ја даваат Рома хухуху:baeh:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ја незнам што има врска Милан-Интер кога едните играат сабота другите недела а и очекувано би било Фиренца да се дава реално е дерби..

P

PewDiePie

Гостин
Добро бе толку сте глупи и не може да сфатите дека не е битно кога игра шиттер,дека него секогаш мора да го даваат,не се работи баш за викендов :tapp:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Добро бе толку сте глупи и не може да сфатите дека не е битно кога игра шиттер,дека него секогаш мора да го даваат,не се работи баш за викендов :tapp:
Ја кажувам за викендот,ако мислиш на мене а гледаме ко да не сакаат да го даваат Милан,Атланта и Катанија голема разлика..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom