Нек се стајт прв тим место Бориело или Хунти можда ќе напрајт неш поќе..Видете Леонардо тренира и тој заедно со екипата, на крајот и гол дава... ѕвер човек навистна штета ќе биде ако си замине, веќе се навикнаја и играчите на него....
еве го видеото
Капак.Romelu Lukaku je rekao da ne želi da ode iz Anderlehta pre punoletstva
Fantastični 16-godišnjak želi da što duže ostane uz porodicu i kaže da mu je za sada dobro u Briselu
"Kada budem punoletan, tek onda ću razmišljati o odlasku. Mislim da je previše rano da se odvajam od porodice i pređem u neki klub gde je pritisak ogroman. Za sada samo razmišljam o Anderlehtu i Briselu", rekao je Lukaku.
Za njegove usluge su se već interesovali Real, Arsenal i Milan. Njegova cena na tržištu je oko 15 miliona evra, a već je postigao 15 golova ove sezone
Глупости, само шпекулираат... демек еве Милан сака да го земе ама Реал не го дава, а Реал да рече пр. дајте 30 милиони ваш е нашиве ќе речат премногу бил скап, иста приказна секоја година...
И ова нема шанса, таман почна да ја враќа формата по малце, главен играч на Милан е сезонава и Милан да го дадат како не A и не веруем он да прифати уште од сеа да се враќа во Бразил...Медиумите во Бразил денес пишуваат дека е постигнат договор помеѓу Милан и Фламенго за Роналдињо, фали само уште неговиот потпис. Линк
Од сеа бараат 15 мил. а за 2 години ако продолжи вака не веруем помалце од 30 да побараат, а нашиве ги знаете...Romelu Lukaku je rekao da ne želi da ode iz Anderlehta pre punoletstva
Рете РетеЗнам дека е старо ама кој не го гледал еве прилика да се насмее. :pos2:
Хахаха ѕвер само уште да ги решаваше поважните утакмици па нека вика рете рете цело време ако сака...Знам дека е старо ама кој не го гледал еве прилика да се насмее. :pos2:
Aбе Лукаку тој нешто ко Мартинс ќе испадне дека е,16 години таков да е да си земеме ние докажан играч кој што ќе дава голови не ни треба уште еден Адија .Хахаха ѕвер само уште да ги решаваше поважните утакмици па нека вика рете рете цело време ако сака...
Него ништо и од тој Лукаку не доаѓа тој кај нас....