, ама што да правиш кога на форумов нема заинтересираност освенклимчењево во фан клубов за некоја собиранка и слично
Дечки , во врска со страната на фејсбук и собирањето финансиски средства да ве информирам дека работата е сериозна , јас не сум од админите но знам за што се работи .
А јас имам мои другари во Италија кои се во потесното раководство на официјален фан клуб на Милан во Италија и контактирам со нив да оформиме ние овде еден официјален фан клуб а тие од таму да средат да бидеме официјално признаени и поддржани од Милан .
Па одкако ќе биде средено со официјална организација ќе има и жиро сметка на име на фан клубот Милан , ќе се регистрираат официјални членови на фан клубот и ќе се одреди една минимална сума како членарина во фан клубот , а парите ќе бидат наменети за негово усовршување и одржување , исто така и негово официјализирање од официјалниот АЦ Милан-Милано-Италија , па со тек на време ќе имаме и други привилегии од офијалниот АЦ Милан кои ќе можеме да ги користиме , да имаме членски книшки потпишувани од играчите на Милан , разни реквизити и карти за натпревари на АЦ Милан на кои ќе се оди организирано , но се тоа оди полека со поддршка од сите вас .
За почеток потребна ни е официјална регистрација како фан клуб , а нормално за тоа се потребни и финансиски средства , а со оглед на нашиот огромен број на фанови тоа не е ништо тешко . Па одкако ќе се направи жиро сметка сите ќе бидете информирани за истата .
Значи работава е сериозна и конечно и ние да имаме еден официјален фан клуб на Милан , а ние тоа го можеме и го заслужуваме како фанови на најдобриот клуб Милан .
Поздрав до сите Миланези .