Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Па изглеа ако продужи ваке, ќе мора тоа да праемо ако сакамо трансфери.

Ако, јас ако тrеба 20 долари ќе дадам, само десен бек да купиме :pos:
Ај ти иди донирај 20 долари да му ја средат фризурата на Морати што бараш ти да донираш во Милан :raz:

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
да ми каже некој коа е официјалната страна на фановите на милан на фејбук???

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
да ми каже некој коа е официјалната страна на фановите на милан на фејбук???
Боље не ја знај, кој идиоти само ја држат страната алал нека им е =))
Појќе ќе си прочиташ овде на форумов него таму...

А

Ајсшутер

Гостин
Боље не ја знај, кој идиоти само ја држат страната алал нека им е =))
Појќе ќе си прочиташ овде на форумов него таму...
Ќути не да се идиоти овие што ја држат, се караат со постови од фан клубот колку бил подобар, па си бришеле постови на крајот па пишуваат кој бил заслужен за идењето кај Филе во емисија итн. Имаше една понова група мислам дека имаше 800+ членови Ac Milan - Macedonia барем подобри новости даваат, и да првиве што се ќе правее сајт можам да замислам каков ќе го направат :(

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Да да многу им се дебилни муабетите , ама што да правиш кога на форумов нема заинтересираност освенклимчењево во фан клубов за некоја собиранка и слично :)

BTW ми текна на изреката „Анчелоти го има рецептот за ЛШ“ :icon_lol:

#13089 :tv:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Еј Пипо обавезно прва постава со Наполи па колку издржи толку нека го остави Лео во игра заслужува влезе со овие 5 пати влезе во шанса колку цела утакмица Бориело,језда утна добри шанси ама може да почне со Наполи од почеток па ќе видиме мада 80 посто сум сигурен дава гол :)
И Сидорф си фати место со голов ќе игра и он прва.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ај ти иди донирај 20 долари да му ја средат фризурата на Морати што бараш ти да донираш во Милан :raz:

Нема тамо спас, и не кењај многу многу :pos:

Иначе стварно, дечкиве групава што ја средуваат се знае некој од членојве овде со нив, или некој од "водството" нивно е можеби член ??

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Нема тамо спас, и не кењај многу многу :pos:

Иначе стварно, дечкиве групава што ја средуваат се знае некој од членојве овде со нив, или некој од "водството" нивно е можеби член ??
Ти од сега ако сакаш да ни се обраќаш само по меил или пп вака јавно не :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Ти од сега ако сакаш да ни се обраќаш само по меил или пп вака јавно не :icon_lol:
Остај бе сакам да му го гледам аватарот. :tv:

А баш сабајле си помислив а што Лео не би го ставил и Пипо некоја утакмица во прва можда ќе покаже дека уште вреди еве Лео ко да ме послушал. Чак што више научил и да дрибла. :pos2:
Уште да видиме утакмица во која нема да биде во офсајд. :pos2:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
, ама што да правиш кога на форумов нема заинтересираност освенклимчењево во фан клубов за некоја собиранка и слично :)

Дечки , во врска со страната на фејсбук и собирањето финансиски средства да ве информирам дека работата е сериозна , јас не сум од админите но знам за што се работи .
А јас имам мои другари во Италија кои се во потесното раководство на официјален фан клуб на Милан во Италија и контактирам со нив да оформиме ние овде еден официјален фан клуб а тие од таму да средат да бидеме официјално признаени и поддржани од Милан .

Па одкако ќе биде средено со официјална организација ќе има и жиро сметка на име на фан клубот Милан , ќе се регистрираат официјални членови на фан клубот и ќе се одреди една минимална сума како членарина во фан клубот , а парите ќе бидат наменети за негово усовршување и одржување , исто така и негово официјализирање од официјалниот АЦ Милан-Милано-Италија , па со тек на време ќе имаме и други привилегии од офијалниот АЦ Милан кои ќе можеме да ги користиме , да имаме членски книшки потпишувани од играчите на Милан , разни реквизити и карти за натпревари на АЦ Милан на кои ќе се оди организирано , но се тоа оди полека со поддршка од сите вас .

За почеток потребна ни е официјална регистрација како фан клуб , а нормално за тоа се потребни и финансиски средства , а со оглед на нашиот огромен број на фанови тоа не е ништо тешко . Па одкако ќе се направи жиро сметка сите ќе бидете информирани за истата .

Значи работава е сериозна и конечно и ние да имаме еден официјален фан клуб на Милан , а ние тоа го можеме и го заслужуваме како фанови на најдобриот клуб Милан .

Поздрав до сите Миланези .

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
COME ON DAVID!
I’m very sorry about what has happened to David Beckham. Being in a final sprint for scudetto, with World Championship only two months away, it’s really hard to believe that an injury like that takes everything away just in a few seconds.
Surely enough the same can be said not only about David’s case, but as I know him well I feel real sorry about what has happened to him. He is a nice guy, a great professional player, and above all the one who plays, being swept along by immense passion for football and for sport in general, the quality that has already allowed him to remain among the leaders for many years, seeking and facing new challenges. Winning them all.
Dear David, I’m sure that this time you’ll win again.Come on, good luck!
See you on the pitch.

Alessandro Del Piero
:wink:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Пипо под дифолт праи парче при крај на Март и почеток на Април, ќе бапне 5-6 голчиња до крај на сезона сигурно, памтите ми ги зборојве.

Уште еднаш прашувам, прошли пут бевме бајаги позади и ми бевте песимистички расположени, дали има некој заинтересиран да идемо на утакмицта со Јуве и прослава на титулата нормално :vozbud:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Дечки , во врска со страната на фејсбук и собирањето финансиски средства да ве информирам дека работата е сериозна , јас не сум од админите но знам за што се работи .
А јас имам мои другари во Италија кои се во потесното раководство на официјален фан клуб на Милан во Италија и контактирам со нив да оформиме ние овде еден официјален фан клуб а тие од таму да средат да бидеме официјално признаени и поддржани од Милан .

Па одкако ќе биде средено со официјална организација ќе има и жиро сметка на име на фан клубот Милан , ќе се регистрираат официјални членови на фан клубот и ќе се одреди една минимална сума како членарина во фан клубот , а парите ќе бидат наменети за негово усовршување и одржување , исто така и негово официјализирање од официјалниот АЦ Милан-Милано-Италија , па со тек на време ќе имаме и други привилегии од офијалниот АЦ Милан кои ќе можеме да ги користиме , да имаме членски книшки потпишувани од играчите на Милан , разни реквизити и карти за натпревари на АЦ Милан на кои ќе се оди организирано , но се тоа оди полека со поддршка од сите вас .

За почеток потребна ни е официјална регистрација како фан клуб , а нормално за тоа се потребни и финансиски средства , а со оглед на нашиот огромен број на фанови тоа не е ништо тешко . Па одкако ќе се направи жиро сметка сите ќе бидете информирани за истата .

Значи работава е сериозна и конечно и ние да имаме еден официјален фан клуб на Милан , а ние тоа го можеме и го заслужуваме како фанови на најдобриот клуб Милан .

Поздрав до сите Миланези .
Значи во ред е се тоа од мене исто имате голема поддршка за овие планови ставете број на сметка и можеме да почнеме да уфрламе по некој денар...Работава со групиве на Фејсбук треба да ја превземат неколку посериозни лица и да нема веќе препукувања која група била подобра а која не или која имала подобри креатори a која не :tapp: треба да се обединиме во ЕДНА поголема група и толку...сепак го праиме ова за заеднички интереси:smir:
Forza Milan!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
:icon_lol: црвеово да ме потсеќа на милан а?

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
:icon_lol: црвеово да ме потсеќа на милан а?

ке ве замолам да се употребува стручен македонски јазик

секоја ваква грешка резултира со -10 поена

-20 поена и казна добиваш пунето мече

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom