Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти велам кога го нема Пато (Манчини) кој е најдобрата замена на таа позиција. (според мене) Очекувајте го Ониеву за некоја недела.

Еден поздрав до сите Миланези со една интересна сликичка за аватар ...хехеххе.

20647492655730116466893w.jpg

Па треба голман нов бе... млад со желба за докажување , а Абиати брани топло-ладно исто таков е и Дида... треба РЕМОНТ!
Forza Milan!

Koj e тој толку квалитетен млад голман за кого сме заинтересирани и кој е можно да дојде на лето?! Абиати моментално е најдоброто што го имаме заедно со Роналдињо (додека е повреден Пато):toe:

Сезонава Милан има само 4 играчи : Силва,Неста,Амбро,Дињо другото е се тиња :smir: Не го пишав пато зошто скоро цела сезона е повреден :smir:

Милан потврди дека Неста ќе оди на операција
- Алесандро Неста во понеделник ќе замина на операција на коленото со што практично за дефанзивецот сезоната е завршена

( Кој ќе го гледа Бонера у пм :nesvest: )

пс: Денес да победиме и да биде поинтересно првенствово. ( -1 :smir: )

Forza Milan !!!!

Милан потврди дека Неста ќе оди на операција
- Алесандро Неста во понеделник ќе замина на операција на коленото со што практично за дефанзивецот сезоната е завршена

( Кој ќе го гледа Бонера у пм :nesvest: )

пс: Денес да победиме и да биде поинтересно првенствово. ( -1 :smir: )

Forza Milan !!!!

Добро Бонера не толку лош да не заборавиме дека долго време беше повреден и уште не е уигран така како што треба,сеа со поголема минутажа ќе видиме дали нешто вреди или е мудар и солиден.:icon_lol:

Знае ли некој колкав буџет има Милан или поточно колку пари имаат за да потрошат на некој играч? Не знам што им е финтава на Галијани и Берлускони што не купуваат играчи...мислат дека со тимот што освои ЛШ во 2003 и 2007 и што играше во финале во 2005 дека ќе тераат 20 години без да уложат? не иде вака на секоја повреда да паѓаме у формата :toe:

------------Абиати
Абате-Фавали-Т.Силва-Замброта
-----------Фламини
----Сидорф-Пирло-Амброзини
------------------Роналдињо
----------Инзаги

Најдобро ќе биде да го вратиме Инзаги во некаква форма зашто другиве двајца слободно можат да продаваат семки на трибини!

Само треба да ги смениш Фавали и Т.Силва оти кога и да игра Фавали игра на позицијата на Т.Силва,другите се таман :)

Дињо во последните 10 утакмици има дадено 1 гол оној против манчестер.Очекувам денес да распали :)

MILAN - Here are the 20 called up Rossoneri players of coach Leonardo for the match against Chievo:

Abbiati, Dida, Abate, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho.

Unavailable players: Antonini, Bonera, Nesta, Onyewu, Mancini, Pato

Изгледа конечно ке го видиме Адија! :vozbud:

FORZA MILAN! :smir:

еве можни формации

Milan (4-3-3): Abbiati; Atabe, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Marcolini; Pinzi, Pellissier, De Paula.

еве можни формации

Milan (4-3-3): Abbiati; Atabe, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
Подобро Бонера место Фавали.....сакам и Адија да влезе,да видиме што знае. :tv: Вечер треба да тепаме САМО да не ја наместат за кладилници,пошто сите ја играат 1 :toe:

Подобро Бонера место Фавали.....сакам и Адија да влезе,да видиме што знае. :tv: Вечер треба да тепаме САМО да не ја наместат за кладилници,пошто сите ја играат 1 :toe:

Ако мислите дека местат за кладилници подобро отепајте се! Јас не би можел да навивам за некој клуб ако мислам дека местат резултати:nesvest: :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom