Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Ти велам кога го нема Пато (Манчини) кој е најдобрата замена на таа позиција. (според мене) Очекувајте го Ониеву за некоја недела.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Еден поздрав до сите Миланези со една интересна сликичка за аватар ...хехеххе.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Па треба голман нов бе... млад со желба за докажување , а Абиати брани топло-ладно исто таков е и Дида... треба РЕМОНТ!
Forza Milan!
Koj e тој толку квалитетен млад голман за кого сме заинтересирани и кој е можно да дојде на лето?! Абиати моментално е најдоброто што го имаме заедно со Роналдињо (додека е повреден Пато):toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Сезонава Милан има само 4 играчи : Силва,Неста,Амбро,Дињо другото е се тиња :smir: Не го пишав пато зошто скоро цела сезона е повреден :smir:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Милан потврди дека Неста ќе оди на операција
- Алесандро Неста во понеделник ќе замина на операција на коленото со што практично за дефанзивецот сезоната е завршена

( Кој ќе го гледа Бонера у пм :nesvest: )

пс: Денес да победиме и да биде поинтересно првенствово. ( -1 :smir: )

Forza Milan !!!!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Милан потврди дека Неста ќе оди на операција
- Алесандро Неста во понеделник ќе замина на операција на коленото со што практично за дефанзивецот сезоната е завршена

( Кој ќе го гледа Бонера у пм :nesvest: )

пс: Денес да победиме и да биде поинтересно првенствово. ( -1 :smir: )

Forza Milan !!!!
Добро Бонера не толку лош да не заборавиме дека долго време беше повреден и уште не е уигран така како што треба,сеа со поголема минутажа ќе видиме дали нешто вреди или е мудар и солиден.:icon_lol:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Знае ли некој колкав буџет има Милан или поточно колку пари имаат за да потрошат на некој играч? Не знам што им е финтава на Галијани и Берлускони што не купуваат играчи...мислат дека со тимот што освои ЛШ во 2003 и 2007 и што играше во финале во 2005 дека ќе тераат 20 години без да уложат? не иде вака на секоја повреда да паѓаме у формата :toe:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
------------Абиати
Абате-Фавали-Т.Силва-Замброта
-----------Фламини
----Сидорф-Пирло-Амброзини
------------------Роналдињо
----------Инзаги

Најдобро ќе биде да го вратиме Инзаги во некаква форма зашто другиве двајца слободно можат да продаваат семки на трибини!

Само треба да ги смениш Фавали и Т.Силва оти кога и да игра Фавали игра на позицијата на Т.Силва,другите се таман :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дињо во последните 10 утакмици има дадено 1 гол оној против манчестер.Очекувам денес да распали :)

Член од
3 септември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
2
MILAN - Here are the 20 called up Rossoneri players of coach Leonardo for the match against Chievo:

Abbiati, Dida, Abate, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Beckham, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Adiyiah, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Ronaldinho.

Unavailable players: Antonini, Bonera, Nesta, Onyewu, Mancini, Pato

Изгледа конечно ке го видиме Адија! :vozbud:

FORZA MILAN! :smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
еве можни формации

Milan (4-3-3): Abbiati; Atabe, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.

Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Sardo, Mandelli, Yepes, Mantovani; Luciano, Rigoni, Marcolini; Pinzi, Pellissier, De Paula.

P

PewDiePie

Гостин
еве можни формации

Milan (4-3-3): Abbiati; Atabe, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Beckham, Borriello, Ronaldinho.
Подобро Бонера место Фавали.....сакам и Адија да влезе,да видиме што знае. :tv: Вечер треба да тепаме САМО да не ја наместат за кладилници,пошто сите ја играат 1 :toe:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Подобро Бонера место Фавали.....сакам и Адија да влезе,да видиме што знае. :tv: Вечер треба да тепаме САМО да не ја наместат за кладилници,пошто сите ја играат 1 :toe:
Ако мислите дека местат за кладилници подобро отепајте се! Јас не би можел да навивам за некој клуб ако мислам дека местат резултати:nesvest: :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom