изјави Леонардо дека овој куп му е важен и би сакал копа италија да биде на исто ниво како и куповите во другите првенства каде се многу ценети. Тој исто така изјави дека му текнува и на него кога бил играч на Милан како пред натпреварот велеле дека е само куп на италија но кога излегувале на теренот тие заборавале какво натпреварување е и давале се од себе што и има логика според мене, сепак победа си е победа. Ќе видиме колку ќе бидат мотивирани овиеКако ме фаќа страв кога играме против вакви екипи Дечкиве неможат мотив да најдат ... па подобро нека ги пуштат младите барем тие знам дека ќе бидат мотивирани!
Ќе видиме сега за еден сааат Само да не има некоја повреда другото и не ме интересира многу многу и така сме тенки со клупа да не останеме без ич !изјави Леонардо дека овој куп му е важен и би сакал копа италија да биде на исто ниво како и куповите во другите првенства каде се многу ценети. Тој исто така изјави дека му текнува и на него кога бил играч на Милан како пред натпреварот велеле дека е само куп на италија но кога излегувале на теренот тие заборавале какво натпреварување е и давале се од себе што и има логика според мене, сепак победа си е победа. Ќе видиме колку ќе бидат мотивирани овие
Лев бек изгледа се надевам дека е ѕвер!!!!кој е овој De Vito ?
1000 %Овој е некој младич изгледа ќе го видиме денес како ќе се престави,Хунтелар дава два гола ве уверувам
Одиме на МТВ 100 посто така?
Сторари и Инзаги?(се зезам)Со среќа после па да се сретнеме понатаму во купот:smir:Супер што ќе има пренос, да видиме младичиве како ќе изиграат =) ...
Иначе ја мислам дека дека наредиве утакмици што ни идат ќе стаиме све на курац =))) :tv: