Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Добредојде ти посакувам се убаво....

Вечерва играме во гости малце ке биде тешко но очекувам победа каква таква, Хунтелар мора да го постигне својот првенец..:vozbud::toe:

Форза Милан Форза Хунтелар:милан::milan:
Изгледа омилен играч ти е Хунтелар. Мене омилен ми беше Валерио Фиори, не знам дали го памтите. :helou:
Зашто би го менувал Дида, осван онаа грешка ради брзање, бранеше многу добро, да не речам најдобрите одбрани сезонава беа баш од Дида, посигрен голот не бил до сеа. Сторари брани екстра, ама Дида е подобар бар за нијанса, сепак подобро да брани Дида отколку Рома.
А за напад се слагам, а и има најави за Хунтелар во стартниот тим, што значи Пипо не е во конкуренција.
Како можеш да кажеш дека бил толку сигурен кога направи таква почетничка грешка!
Ја би сакал у напад да почнеме со Пато и Бориело, а зад нив Роналдињо и Зедорф. :)

Мора да ја тепаме оваа!
Форза Милан Форза Хунтелар

Inter Coach Jose Mourinho: Milan's Win Against Real Madrid Was Historic, Just Like The Loss To Zurich

ovja klosarov igra majtap nesto!!!a nemaa pobeda od april u liga na sampioni!

http://goal.com/en/news/10/italy/2009/10/23/1579134/inter-coach-jose-mourinho-milans-win-against-real-madrid-was

ej znae nekoj stana ili link kj sto bi spustil navijacki pesne od milan!!
fala bajegi...unapred!

forza milan.milan campione.rossoneri siamo noi!!
http://www.youtube.com
пиши inno milan, forza milan... :D

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Значи еве ја табелата со новите резултати( освен нашиот)

Inter 22
Sampdoria 20​
Juventus 18​
Palermo 15​
(+3 Милан 15 бода)
Fiorentina 15​
Bari 14​
Parma 14​
Napoli 13​
Genoa 13​
Milan 12​
Chievo 11​
Roma 11​
Udinese 11​
Cagliari 10​
Lazio 10​
Atalanta 9​
Catania 7​
Bologna 6​
Livorno 6​
Siena 5​
Со победа вечер би се искачиле на 4то место..

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Палоски повторно постигна гол, влезе во игра во 76, а во 77 го постигна голот...

:helou:

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Точно дека направи голема ОГРОМНА грешка, ама не падна ради тоа, него дури и подобро бранеше понатаму, Сторари е одличен но Дида некако поголема сигурност ми дава кава кога ќе го видам на гол, мене лично, да беше океј Абијати се знае кој е прва опција, ама после Абијати ја сум за Дида.
А муанетот беше мислам да се игра Рома место Дида, така кажа дечкото погоре, затоа дадов мислење за Дида, а и ти би се согласил дека е подобро Дида него Рома во моментов.

Член од
15 јули 2009
Мислења
22
Поени од реакции
5
Изгледа омилен играч ти е Хунтелар. Мене омилен ми беше Валерио Фиори, не знам дали го памтите. :helou:

Како можеш да кажеш дека бил толку сигурен кога направи таква почетничка грешка!
Ја би сакал у напад да почнеме со Пато и Бориело, а зад нив Роналдињо и Зедорф. :)

Мора да ја тепаме оваа!
Форза Милан Форза Хунтелар

http://www.youtube.com
пиши inno milan, forza milan... :D

abe brat me zaebavas ja baram pesne a ne gluposti!! :nenene::nenene:

abe ova sve navijaci!! dajmi pesne snimeni u studio a ne na ulica po 10 sekunde!:nesum::nesum:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
MILAN:
Dida;
Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini;
Flamini, Pirlo, Seedorf;
Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

кнечно и да го видиме Антонини во сезонава
лани барем добиваше шанса па ќе видиме како ќе се покаже

другово очекувано и баш добро што продолжуваме со формација 4-3-3

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Некој претходно спомна дека на Хунтелар му треба соработка од средината,и да игр апочесто кога тимот е во ТОП форма.Па ај ќе видиме вечерва што ќе направи:toe:

P

PewDiePie

Гостин
MILAN:
Dida;
Flamini, Pirlo, Seedorf;

кнечно и да го видиме Антонини во сезонава
лани барем добиваше шанса па ќе видиме како ќе се покаже

другово очекувано и баш добро што продолжуваме со формација 4-3-3
Па тоа бе,баш ме интересира како ке изигра Антонини ако е добар немора лев бек да земаме,од Одо очекувам пак да се врати на неговите просечни/под просечни партии а Хунтер-страјк ке го видиме сега како ке се покаже дај боже веќе да даде гол :vozbud:....али ова се само мои претпоставки ке видиме што ке се деси ФОРЗА МИЛАН!!!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
MILAN:
Dida;
Flamini, Pirlo, Seedorf;

Ми се свиѓа! Само ако не му иде на овој Хунтелар не треба да се чека ни до полувреме за да се извади !

Ф

Фил Ајви

Гостин
Тоа треба, агресивно да ги нападнеме од почеток, глава да неможе да кренат. Напочетак да им збрцаме два гола па после сме мирни. Очекувам гол на Јан. :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.741
Aнтонини би ми сметал во нормални услови, ама кога ми тека на Замброта и Јанкуловски какви се, мислам дека и да се труди бетер да е не може.
Мислењето на Димче за Хунтелар го делам и јас исто, не даде ли гол до 50 минута а гол нема, под итно клупа и Твенте у јануар : )

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Црни дресови... сеа и после којзнае колку време :)

Aj со среќа нека ни е... осеќам ќе биде тешко како почна...

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Па тоа бе,баш ме интересира како ке изигра Антонини ако е добар немора лев бек да земаме,од Одо очекувам пак да се врати на неговите просечни/под просечни партии а Хунтер-страјк ке го видиме сега како ке се покаже дај боже веќе да даде гол :vozbud:....али ова се само мои претпоставки ке видиме што ке се деси ФОРЗА МИЛАН!!!
Тешко во такво светло да се покаже Антонини, па и тој е десен бек, а не лев. Тим како Милан мора шампионски да размислува и шампионска трансфер политика да има, неможе со еден ни просечен десњак да го игра како лев бек.

А и што е толку посебен голот на Хунтелар ако го даде?
abe brat me zaebavas ja baram pesne a ne gluposti!! :nenene::nenene:
Извини другар, не ми текна. :smir:

Ај, ја загубивме оваа. Толку е од радостите и враќањето од кризата. Песимист сум за овој натпревар, уште како почна.... :uvo:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.514
Бориело да влезе... Бориело да влезе! :)
Лош старт, не се надевав дека толку брзо ќе ни го пикнат, а ако играмо вака ништо чудно и уште некој да примимо... црни дресој црно ни се пише :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom