Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Kaka -5.5: Looks a shadow of the player who ruled the world in 2007. Could have won a penalty on 40 minutes but, in truth, he barely had a kick this afternoon.
Мене ова ме плаше, ова...

ШИТ....ич не сакам вакви 29 годишни, сезонски играчи...
Тука

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ШИТ....ич не сакам вакви 29 годишни, сезонски играчи...
Тука

Добар е Амаури. Ич не е сезонски играч. Се гледа дека има уште потенцијал во него. Ке игра уште години во оваа форма. Али тешко да го земеме зашто Јуве не се наивна екипа да го пуштатат во конкурентска екипа.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
сте слушнале ли за ова јас сега го слушам, слушнав дека ке дојде ама не ова.

Марко Роси нов член на Милан
Челниците на Милан непосредно пред истекот на трансфер периодот, синоќа успеаа да го донесат во своите редови на позајмица младиот играч од Парма, Марко Роси. Марко Роси е веќе третиот млад играч во одбраната кој пристигнаа зимава после Тиаго Силва и Фелипе Матиони.
Парма го позајми на младиот играч во Милан до крајот на оваа сезона со можност истиот договор да премине во преманентен за 2 милиони евра.
Роси е член на младата репрезентација на Италија. Оваа сезона имаше 17 настапи за Парма. Кариерата ја започна во овој некогашен тим кој играше во Сериа А и во Лигата на Шампионјите.
е расоњери сеуште не сте одговориле на прашанњето

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Нема шанса да го пуштат Јубе да иде + од гоал е :)

Напад можеме да најдеме подобар и помлад напаѓач..

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
е расоњери сеуште не сте одговориле на прашанњето
Нема ни да ти одговориме:)
Абе очигледно е дека ништо не се случило, и ти па...
Напад можеме да најдеме подобар и помлад напаѓач..
Пример:Кеирсон, Адебајор, Џеко, Оро?:)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Нема ни да ти одговориме:)
Абе очигледно е дека ништо не се случило, и ти па...

Пример:Кеирсон, Адебајор, Џеко, Оро?:)
Кој е па тој сеа :) Џеко можеби да не фане најдобро и најевтино Адебајор мн пари бараат Арсенал со тие ќе ги земеме Лавеци и Хамшик :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Море добро би било да ги докачиме Џеко или Амаури за едно 10 до 15 милиони, мислам дека добро ке се вклопат и едниот и другиот заедно со Пато во нападот, мора и ние да почнеме да играме со два напаѓачи од почетокот на натпреварот.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Кој е па тој сеа :) Џеко можеби да не фане најдобро и најевтино Адебајор мн пари бараат Арсенал со тие ќе ги земеме Лавеци и Хамшик :)
Тешко да ги земеме тие двајца, Наполи се гнаси..., играа и у трета лига ако не се лажам, сеа тешко да го растурат тимот, башка и имаат армија од навивачи кои ќе го спречат тоа....Хамшик е ок, ама Лавеци не ми се свиѓа многу. Ко прво не е тип на напаѓач што ни треба, ко второ е Аргентинец, ко трето подобро ќе си го земиме Џузепе Роси. Едит: Ќе заборавев да напоменам дека претседателот или тренерот на Наполи, пред 2-3 дена изјави дека Хамшик и Лавеци ќе ги продолжат договорите со Наполи.

Тој Оро е-Guillaume Hoarau од ПСЖ:):)

Од тие четворица што ги набројав во претходниот пост, нема да се кајам кој и да го земиме:)

ПС:zlo:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
Донадони навдно сака да го прибере Амброзини во Наполи, на овој договорот му завршува 2010 а никој не му понудил нов до сеа. Не верувам дека ќе си иде ради сентиментални причини(едина причина ради која чуваме едно пола играчи :)) а и не би требало да си иде, добро го игра тоа што го игра, има уште фудбал во него.

Мене ми е “приоритет’’ да ги летнам Јанкуловски и Сидорф летово, еден од нив мора да си иде во најдобар случај и двајцата.
Агер наводно е се посигурен за доаѓање и заедно со Силва се ствара добар тандем позади.
Џеко не, 'Oро не сега, еден од тие Кеирсон и тој уште еден бразилец што се спомнуваше јас би земал. Од тие нема зијан.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
NAPAGAC NE NI TREBA RAZBERETE SIT NA FORUMOF DEKA NE NI TREBA odbranata ni e gz i mora odbrana dobra

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Aгер повторно не играше,не добива голема мунитажа,Агер рекол сакам да останам но Бенитез да ми каже во очи, и барам покачување на платата и поголема минутажа.
Даниел Агер вели дека сеуште не знае дали ќе остане во Ливерпул, но неговото срце е на Енфилд.
Договорот на Агер со Ливерпул истекува на крајот од следната сезона, па неговата иднина ќе треба да биде решена најдоцна до крајот на оваа сезона. Агер кој синоќа против Блекбурн постигна прекрасен погодок е во преговори со Ливерпул, но и самиот тој вели дека не се знае дали ќе остане на Енфилд.
"Јас сум во фаза од мојата кариера кога треба да играм, и сакам да играм, но ситуацијата не е променета со преговорите" - вели Агер.
"Убаво е кога ќе слушнеш дека менаџерот сака да останеш, но уште поважно е што ми кажува кога ќе го погледнам во очи".
"Не е важно што тој зборува во весниците, важно е тоа што ќе го каже зад затворени врати".
"Јас ќе ги продолжам преговорите со клубот, и не можам да ви кажам што се зборува на нив".
"Не знам кога ситуацијата ќе биде решена. Немам клуч. Во моето срце, се надевам дека и следната сезона ќе бидам тука. Но навистина не знам".
"Знам дека во Данска има информации дека мојот агент преговара со клубови од Италија, но тоа не е точно" - заврши Агер.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Агер највероватно летоска ќе го прибереме добар дефанзивец,добар скок,јак шут,снажен..напад ни треба пошто Бориело цела сезона е повреден да ја игра заедно со Пато добар тандем ќе бидат.

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Агер ако дојде кај нас летоска ке ми се исполни желбата,Ама Мора и тие дедовците да се мајнат како на пр. (Емерсон) што е одиграл тој во Милан,Прво што направи црвен картон во купот со Лацио што отпаднавме, Второ е голот од офсајд против Самдориа ,А трето е што седи на клупата за резервни и што не го ни повикувааат за натпревари ,100% сум сигурен дека ке си замине и 5-ката се ослободува право за Д.Агер кој може летоска да го прибериме

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Еми супер нека го продолжи договорот барем уште 1-2 год. А за Милан оптимист сум дека ке го освои 2 место,Само да дојде дербито Милан-Јувентус ке им се одмаздиме за тоа што не победија во Торино,позз:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom