Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
хaхaхa

чиста физика:pos:
Зашто физика?
Па знаеш што ? ИМАМЕ УТАКМИЦА НА САН СИРО според мене уште од сега сум уверен дека 3 бода ќе идат на контото на Милан мора да им се одмаздиме за тој поразот уште ме копка таа утакмица! значи сега се 5 бода - 3 = 2 бода разлика јас сум оптимист за второто место!

член1став3

сеирџија
Член од
10 февруари 2009
Мислења
446
Поени од реакции
13
Зашто физика?
Па знаеш што ? ИМАМЕ УТАКМИЦА НА САН СИРО според мене уште од сега сум уверен дека 3 бода ќе идат на контото на Милан мора да им се одмаздиме за тој поразот уште ме копка таа утакмица! значи сега се 5 бода - 3 = 2 бода разлика јас сум оптимист за второто место!
И тоа не само за второто место, ја сеуште мислам ако влеземе у добар ритам, почнеме да редиме порази, а интер време е да влезе во криза, дека и 12 бода не се многу.
Сеа многу да не се надам, али оптимизам мора да постои, има уште доста кола до крај, а интер мора да кикса, МОРА,
нас ни останува само да си го одиграме своето, онака како што изигравме со Аталанта.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
И тоа не само за второто место, ја сеуште мислам ако влеземе у добар ритам, почнеме да редиме порази, а интер време е да влезе во криза, дека и 12 бода не се многу.
Сеа многу да не се надам, али оптимизам мора да постои, има уште доста кола до крај, а интер мора да кикса, МОРА,
нас ни останува само да си го одиграме своето, онака како што изигравме со Аталанта.
Е за ова ќе те пофалам и ќе ти пуштам едно зеленко :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Незнам на што да се надевам многу променливо играме многу повредени играчи,на гостински терен играме слабо зависиме од Кака и тоа е проблемот,следно коло играме со Сиена заебана е таа екипа би требало да победиме макар и со 1-0 !
Најопасен им е Масимо Макароне :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Па првата ја победивме со 2-1 кака и инзаги беа стрелци за нас пак очекувам некоја тврда игра од анчелоти само нејќам пак експерименти замброта да иде лево и јанкуловски да игра крило нека си ги стави на своите природни позиции и нека се врати еден од овие сидорф кака или роналдињо и да игра на таа позиција што ја играше јанкуловски малце по лево а средината да остане исто бекс пирло фламини и напад пипо и пато!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
milan se sampioni ovaa godina ke gi stigneme inter ne se somnevajte vo milan toa e najgolem klub i dobro e sto beckham ostanuva do kraj na sezonata posto deckoto e mozok so atalanta igrase fenomenalno kakvi topki samo davase a i vreme e da se vrati ili roni ili kaka da igraat i ke bideme nepobedlivi i kakvo vtoro mesto za vtoro sme sto posto nego bidete optimisti da bideme prvo a ne vtoro

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
И на нареднава утакмица мора истата тактика да ја спроведе од минатово коло кога победивме со 3-0. По мое и од прво колко во Серија А требаше да играме 4-4-2
Голман:---------------------------- Абијати -----------------------------

Одбрана:----- Бонера ----- Сендерос ----- Малдини ----- Замброта -----

средина:----- Бекам ------ Пирло -------- Фламени ----- Јанкуловски ---

Напад: -------------------- Пато ---------- Инзаги -----------------------

Вака ако играм против Siena нагости а не да се браниме, мислам дека ќе се вратат во Милано со цел плен-3бода.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Информација некој кога ке се вратат Кака и Роналдињо беа најавени за со Сиена..

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Бљагодарам.

:nesvest:
И од мене имаш зеwенко.:smir:

Goal.com-Милан заинтересиран за Тиаго Мота и Федерико Маркети
Линк

За Маркети го имам кажано мојот став. Тиаго Мота е одличен играч, еден од главните "виновници" што Џенова оваа сезона атакува на место за ЛШ! Пред да отиде во Атлетико Мадрид, Милан беше заинтересиран за него, бев против негово доаѓање во Милан, ама сеа инаку размислувам, само треба да се знае дека има сериозни проблеми со повредите, во Атлетико, скоро цела сезона ја пропушти поради повредите.

4-4-2.com-Милан со понуда од 12 милиони за Здравко Кузманович
Линк
Милан заинтересиран за Лусио
Линк

Здравко си го кажа неговото, тој е прав Миланез! Неговата желба е да игра во Милан, негов идол е Пирло, се надевам дека сериозно ќе сметаме на негов трансфер, ако се знае дека има само 21 година и дека е еден од поталентираните играчи на таа позиција(ЦМ).
Лусион е ѕвер, командант во одбраната на Баерн, јавно си кажа дека сака да игра во Милан(или Реал), само има мал проблем со годините(30), ама за 2-3 сезони е добра опција.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Мота можеби и нема да ни треба поради големата конкуренција во средниот ред..Лусио би било добро засилување иако е стар е многу снажен и добар во одбрана ќе биде супер со него во одбраната место месечарот Каладзе,доколку Милан понуди пари мислам дека Баерн ќе се сложат оти имаат добри односи..може и одо да им го дадат целиот договор..

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Зашто физика?
Па тој си вика "ќе бидеме 2 ако ги стигнеме Јуве" па нормално дека ќе сме втори ако ги стигнеме, можда мислеше "ако ги победиме".

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
здраво момци!очекувам победа со сиена!и што побрзо вракање на роналдињо и кака на терените!и да завршиме трети не е страшно!но верувам дека ке сме втори
!:smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.578
Поени од реакции
6.284
кога ке се вратат рони и кака милан ке меље!очекувам најмалку 2 место од вас сезонава! :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
Новинари го пршувале Ариедо Браида( одговорен за транфери во Милан) што како ќе се прави со Кузмановиќ, поготово што тој јавно си има кажано неколку пати дека сака да игра во Милан и овој ја спомнал рецесијава и кажал дека т'нко ќе иде со трансфери летово :)
Мислам дека имаме добра позиција за ова, имаме играчи на позајмци што станаа многу јак посед и секој се тепа за нив(Горкуф, Абате па и Палоски) со едно темелно чистење на одбраната може да пичиме догодина, на нападот не му треба некоја генералка посебна освен Пипо или Шева, мада ја не би мењал ништо ни овде под гаранција за здрав Бориело.

пс. reddevil4ever житим ладост откачи се од темава не те можам више, мудава гајди ми ги направи, кога ќе ти го видам аватрот скролам со две раце за да не те читам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom