Зашрши 2:2...Јас сум генерално задоволен од играта.Примивме 2 глупи гола,ама тоа најверојатно заради младата,неискусна и не воиграна одбрана.Не му беше денот на Пипо,иначе можевме 5 -6 гола да даеме.Пато уште еднаш докажа дека игра во страшна форма,и тоа е тоа...
па колку што можев да приметам во второ полувреме... имавме голем посед на топка и добро ја држевме играта, головите беа примени поради недоволно искуство во одбраната и невраќањето на средниот ред напомош (што е и непотребно во вакви мечеви да се има такви пожуртвуваност)... се на се не беше лоша играта на Милан само малку поголема реалзација да се има и подобро да се интервенира во одбрана...
2-2 со Ренџерс со состав во кои има млади таленти не е воопшто слаб, важно е да стекнат искуство и Карло да види како се снаоѓаат во нивните улоги, ме интересира само Пато каков гол дал, да не барам, головите ако може...
2-2 со Ренџерс со состав во кои има млади таленти не е воопшто слаб, важно е да стекнат искуство и Карло да види како се снаоѓаат во нивните улоги, ме интересира само Пато каков гол дал, да не барам, головите ако може...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.